Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη ή σελιδα που να σου λεει ποια ειναι τα καταλληλα skil για τα lvl?

Ναι. Το μυαλό σου!; :D

Χωρίς παρεξήγηση αλλά γιατί δεν απολαμβάνεις τη διαδικασία του leveling? Γιατί να πας σε ένα οδηγό / σελίδα ο οποίος θα σου πει 5-10 πραγματάκια που πολύ εύκολα μπορείς να τα μάθεις μόνος σου και θα χαρείς και παραπάνω από το να φας μασημένη τροφή;

Ειλικρινά και με κάθε καλή διάθεση σου λέω ότι ίσως το πιο ωραίο κομμάτι στο D3 είναι το 0-60 lvl. Καλοσχεδιασμένο ακόμα και για τον πιο άπειρο παίκτη. Σε κάθε lvl έχεις τουλάχιστον μια νέα επιλογή στα skills και είναι μεγάλη η χαρά της ανακάλυψης, της δοκιμής, να δεις τι ταιριάζει και τι όχι... να πειραματιστείς βρε αδελφέ! Άσε που ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα μάθεις πραγματικά τις δυνατότητες της κάθε class.

• Like 1
Δημοσ.

πρωτη αποπειρα για hellfire... μπηκα να αντιμετωπισω το πρωτο boss...πηγα με 80-90 Κ damage σε ΜΡ5.

επεσα στο Real of Turmoil : Siegebreaker - Zoltun Kulle.

Εφαγα πολλα χαστουκια και εφυγα τρικλιζοντας...  :mad:

μαζευω κλειδια και θα δοκιμασω σε ΜΡ2 η ΜΡ3...! :-)

* edit : φαρμαροντας για κλειδια αντι για κλειδι μου πεταξε αυτο... τι ψαρακια πιανει?! :-D

* παιδια βοηθεια δεν μπορω να το κοστολογησω! δε βρισκω παρομοια!

* τελικο edit :  απο 3 εως 6 Μ μαλλον

post-44836-0-71371400-1360534323_thumb.jpg

Δημοσ.

Τσάμπα τα μαζεύεις

Δεν πρόκειται να σου πέσει σε mp2-mp3

Πρέπει να αυξήσεις το loh και το ls και να ξαναδοκιμάσεις σε mp6 και πάνω για να έχεις τουλάχιστον 60% πιθανότητες και να μην πάνε χαμένα τα κλειδιά.

Γιατί δεν μπορείς να πας να ανοίξεις ένα μόνο portal γιατί την επόμενη φορά μπορεί να σου ανοίξει το ίδιο.

Πρέπει να τα ανοίξεις όλα στο ίδιο session και να είσαι με τουλάχιστον mp6 για να πάρεις τα drops.

Δημοσ.

Τσάμπα τα μαζεύεις

Δεν πρόκειται να σου πέσει σε mp2-mp3

Πρέπει να αυξήσεις το loh και το ls και να ξαναδοκιμάσεις σε mp6 και πάνω για να έχεις τουλάχιστον 60% πιθανότητες και να μην πάνε χαμένα τα κλειδιά.

Γιατί δεν μπορείς να πας να ανοίξεις ένα μόνο portal γιατί την επόμενη φορά μπορεί να σου ανοίξει το ίδιο.

Πρέπει να τα ανοίξεις όλα στο ίδιο session και να είσαι με τουλάχιστον mp6 για να πάρεις τα drops.

αν την πρωτη φορα μαζεψω 1 απο τα 3 η 2 ας πουμε μπορω να το κρατησω και την επομενη φορα π.χ μια επομενη μερα που θα παιξω να ψαξω για το τριτο εστω και με τυχη να ανοιξει αυτο το portal ? η πρεπει την ιδια φορα να τα παρω και τα 3 απο τα boss ?

Δημοσ.

@greeneye

αυτο που σου λεει ειναι οτι αν εχεις 3 machines και ανοιξεις 3 πορταλς στο ιδιο παιχνιδι , θα ανοιξουν και τα τρια διαφορετικα πορταλς

αν ανοιξεις 1-2 πορταλς και κλεισεις το παιχνιδι και κανεις καινουργιο...και ξανα ανοιξεις 1-2 πορταλς..μπορει να τυχει να σου ανοιξουν τα ιδια με πριν οποτε να μην σου κανουν...

για αυτο μαζευουμε machines..μαζευομαστε 2-3 ατομα και τα ανοιγουμε σε μεγαλο mp και ολα μαζι...

Δημοσ.

ναι το καταλαβα αυτο με τα 3 ταυτοχρονα. Το προβλημα δεν ειναι ποιο μου ανοιγει αλλα το οτι...οτι και να μου ανοιξει σε ΜΡ5

τρωω κλοτσιδι μπουνιδι και φευγω! Σας κανω copy-paste να δειτε το χαρακτηρα μου και να μου πειτε σε τι ΜΡ μπορει

να αντεξω για ta πορταλ κατα τη γνωμη σας. (ξερω τις πιθανοτητες συμφωνα με τα ΜΡ να μου πεσει μετα το μαργαριταρι - οκ μην το υπολογησετε εδω, θα παιξω με την τυχη μου σε πιθανοτητες).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/13152069

edit : μη μου πειτε να ψωνισω, τα ψωνισα ΟΛΑ και εμεινα με 1 Μ !!! δεν ειχα και πολλα...

Δημοσ.

@greeneye

πηγαμε 3 ατομα σε mp5 η' 6 , και το βγαζαμε με πολυ τρεξιμο γυρω γυρω...και συ θες να πας μονος σου ?

mp2-3 και κανεις τον σταυρο σου..απλα οι πιθανοτητες να σου πεσουν τα μπλιμπλικια ειναι απειροελαχιστες..

Δημοσ.

@greeneye

πηγαμε 3 ατομα σε mp5 η' 6 , και το βγαζαμε με πολυ τρεξιμο γυρω γυρω...και συ θες να πας μονος σου ?

mp2-3 και κανεις τον σταυρο σου..απλα οι πιθανοτητες να σου πεσουν τα μπλιμπλικια ειναι απειροελαχιστες..

εχω σκεφτει τι θα κανω...

1) αντι να φαρμαρω απο εδω και απο εκει θα φαρμαρω μαζευοντας παραλληλα κλειδια. Αλλωστε φαρμιγκ κανω μεχρι και ΜΡ5 - 6

Οποτε συντομως θα εχω πολλα κλειδια. Αλλωστε αν ειναι να σου πεσει legendary θα πεσει και χωρις πολυ φαρμινγ. Χτες τρωγοντας

τον τυπο με το κλειδι επεσε και το σετ σε amulet ;)

2) Θα ανοιγω 3αδα παντα στα portal και θα μπαινω σε ΜΡ3 (ελπιζω να μπορω να σκοτωσω τα boss).

εχω 1/3 ν α πεσει... καθε φορα δηλαδη που θα ανοιγω 3αδα θα παιρνω και απο 1 κλειδι στατιστικα...

και χωρις πολυ τυχη θα τα μαζεψω με 3-5 τριαδες... αν εχω δα και λιγη τυχη μπορει και ποιο συντομα.

Το κλειδι ειναι να τα εχω σε ΜΡ3 αλλιως θα παω σε ΜΡ2 και εκει θα θελω οντως αρκετη τυχη...

Δημοσ.

Για μένα greeneye πλέον δεν αξίζει μια το hellfire ring, αναμένοντας την 1.0.7 και τα τρελά boost στα xp/mp..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...