Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μέσα σε 2 δευτερόλεπτα βρήκα την πηγή του προβλήματος

"http://www.google.gr/search?q=diablo+3+stack+at+game&oq=diablo+3+stack+at+game&sourceid=chrome&ie=UTF-8"

τώρα εσύ πως κατάφερες να φας τόσο καιρό είναι και αυτό ένα από τα μεγάλα μυστήρια του σύμπαντος

Δημοσ.

αυτό σε πείραξε? εδώ κατέστρεψαν όλη οικονομία του παιχνιδιού με το να βγάλουν την βάση του 0.25€/ εκατομμύριο και να πάει στα 0.01 / εκατομμύριο. ποια τα πάντα θα πηγαίνουν από 10b και άνω μόνο και μόνο για να χτυπήσουν τους κινέζους... άντε καλά κρασιά, τα λέγαμε στο επόμενο παιχνίδι που θα βγει

ΥΠ.: για λεπτομέρειες ψάξτε official forums κτλ κτλ

Δημοσ.

μέσα σε 2 δευτερόλεπτα βρήκα την πηγή του προβλήματος

"http://www.google.gr/search?q=diablo+3+stack+at+game&oq=diablo+3+stack+at+game&sourceid=chrome&ie=UTF-8"

τώρα εσύ πως κατάφερες να φας τόσο καιρό είναι και αυτό ένα από τα μεγάλα μυστήρια του σύμπαντος

paulara εσυ που τη βρηκες τη λυση σε 2 sec ποια ειναι η λυση για να καταλαβω και εγω που δοκιμασα 15 διαφορετικες λυσεις?

για πεστην για να δω αν και αυτη την εχω δοκιμασει. Το να βρεις αποτελεσματα πανω στο προβλημα δεν λεει κατι γιατι και εγω βρηκα πολλα τετοια...εκτος αν αναφερεσαι σε καποια συγκεκριμενη λυση στο λινκ που δεν την βλεπω εγω...

• Super Moderators
Δημοσ.

paulara εσυ που τη βρηκες τη λυση σε 2 sec ποια ειναι η λυση για να καταλαβω και εγω που δοκιμασα 15 διαφορετικες λυσεις?

για πεστην για να δω αν και αυτη την εχω δοκιμασει. Το να βρεις αποτελεσματα πανω στο προβλημα δεν λεει κατι γιατι και εγω βρηκα πολλα τετοια...εκτος αν αναφερεσαι σε καποια συγκεκριμενη λυση στο λινκ που δεν την βλεπω εγω...

διάβασε πάλι το post του, που λέει ότι βρήκε λύση?

Δημοσ.

πρόβλημα του παιχνιδιού, bug, λύση θα προσφέρει μόνο η blizzard...

kai me το furious charge exei θεμα τελικα! egv ayto xrhsimopoiv... αντε μωρη βλιζαρδ, δε μπορει να χανουμε τα 5 valor etsi ευκολα!

γαμω τα greekglish moy gamv!

Δημοσ.

seriously πως το καταφέρνεις?

ειμαι ταλεντο! :-D

διαβαζοντας και νεα αρθρα φαινεται οτι μετα το 1.03 patch αρχισε αυτη η μαλακια... ισως βεβαια να μη φταινε τα patch αλλα

το οτι απο ενα σημειο και περα ο κοσμος ηταν πολυς και οι server anikanoi na ανταπεξελθουν. οποτε αυτο να εγινε περιπου

οταν βγηκε το 1.03. και εγω θυμαμαι στις αρχες δεν ειχα ουτε 1 κολημα...τυχαιο? μαλιστα βρηκα και μεγαλη θερμοκρασια

της cpu και εβαλα νεα ψυκτρα! Ουτε αυτο διορθωσε το προβλημα αρα δεν ηταν αυτο παρολο που ειχα 100 βαθμους κελσιου !!!

Η ουσια ειναι οτι δε φταιει μαλλον κωδικας του παιχνιδιου τελικα αλλα oi server και το latency.  Αν παιζεις ωρα αιχμης

τη γαμισες που λενε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...