Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα εσκεμενα δινω λαθος πληροφοριες για να κονομησω εγω... ο παπαντωνιου τοτε ποιο εξυπνος ηταν με το χρηματιστηριο

που ελεγε παρε κοσμε θα ανεβει ?! :devil:

Δημοσ.

εγώ όμως έβγαλα και ένα χιλιάρικο (€) χθες (840€ ουσιαστικά) από 3 accounts με το πώληση @ 0.25 -> αγορά 0.02 - 0.07 -> πώληση σήμερα 0.23-0.024. εσύ όχι :P

άρα εγώ είμαι ο παπαντωνιου... μια χαρά, 2 μήνες κούτρα βενζίνη στο χ6

Δημοσ.

όχι, πούλησα το 1b που είχα, έβαλα και 100€ + τα λεφτά που πήρα από το 1b, αγόρασα gold και τα ξαναπούλησα και μου έμειναν και gold. δεν είναι πυρηνική επιστήμη όταν κάτι πάει από το 25 στο 2 και μετά πάλι στο 25 εάν μπορέσεις και χωθείς στην αρχή να βγάλεις λεφτά... 

Δημοσ.

τι μπαίνω και διαβάζω τα οικονομικά site .....

insomnia forum -->d3 thread και paularas αναλυτής μπας και βγάλουμε κανά μεροκάματο :D

Δημοσ.

τι μπαίνω και διαβάζω τα οικονομικά site .....

insomnia forum -->d3 thread και paularas αναλυτής μπας και βγάλουμε κανά μεροκάματο :D

Major: Business Administration

Ba: Business Administration

Ba2: Entepreneurship

Master: Finance & Accounting Management 

ναι, μπορώ να βοηθήσω... κάπως :P 

Δημοσ.

χαχα, για πες για πες :-)

Φαντάζομαι βέβαια δεν χρειαζόταν κάποιος να τα έχει όλα αυτά για να βγάλει κανά φράγκο από τα χθεσινά. Ανάθεμά με, και η φάση είναι ότι ήμουν στο παιχνίδι εκείνη την ώρα, απλά δεν μπήκα καθόλου ah.

Δημοσ.

αμα πιανει μονο 1 Μ τοτε πραγματικα πρεπει να εγκαταλειψω το παιχνιδι... πρεπει να μου πεσει κατι ΚΑΛΟ! :mad:

εκανα την ερευνα μου... χμ μαλλον καμια 10 Μ σε gold και σε ΑΗ me λεφτα αγνωστο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...