Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε που να πουληθεί, βρίσκεις φθηνότερο από το AH σε 300 άλλα μέρη. 

Μόνο ο Greeneye θα μπορέσει να πουλήσει.

ακριβως...  εμενα με εχουν παρει χαμπαρι, εγω πουλαω ανετα τα χειροτερα για αυτο και μου στελνει η βλι-ζαρντ ολη τη σαβουρα! :mad:

* νταξ με εστειλε και ενα δαχτυλιδι αραβονον των 15 μ :-)

Δημοσ.

νταξ... με 15m ΙΣΑ που παίρνεις και.... ΜΙΣΟ ΤΖΕΜ ναουμε... έκανες προίκα ατιμούλικο...

ατιμουλικο παιζεις με τον πονο μου...αμα φτασω 1 μπιλιον (συντομα οχι μετα 100 χρονια) να εισαι σιγουρος οτι θα σε περασω...!

ειναι μεχρι να επιταχυνω! :-D

* 1 καλο αντικειμενο αρκει...!

Δημοσ.

μακάρι να με περάσεις και κατά πολύ και να χαίρεσαι το παιχνίδι... αυτήν την στιγμή κάθομαι επάνω σε αυτά τα λεφτά, εάν οιοσδήποτε άλλος τα είχε θα έκανε πάρτι και δεν τα ξόδευε να γίνει τουμπανάκι και εγώ δεν τα χαίρομαι καν μιας και το ίδιο το παιχνίδι με ξενέρωσε :/

και πέρα από το τρολάρισμα που σε ρίχνω, χαίρομαι που βλέπω να το λιώνεις όπως θες εσύ και όχι όπως σε λένε οι άλλοι και τσούκου τσούκου χτίζεις και χαίρεσαι που παίζεις

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα. Κάποτε φωνάζαμε για τα drops ότι είναι χάλια. Τα ψιλοέφτιαξαν και όλος ο κόσμος απέκτησε εξοπλισμό και πλέον δεν κινείται η αγορά. Καλά να πάθουμε που τους φάγαμε να μας φτιάξουν τα drops.

Δημοσ.

οπως διασκεδαζει ο καθενας παιδια! εγω διασκεδαζω παντως χτιζοντας το χαρακτηρα μου και εχοντας βγαλει ΟΛΑ τα εξοδα για το game ητη 52 ευρω. Αμα παντως μου καθοταν η φαση και ειχα κανα μπιλιον τοτε θα αφιερωνα σιγουρα πολλες ωρες στο AH για να βγαλω χρημα πολλαπλασιαζοντας το... αυτο θα προτεινα και στον παυλαρα μας, βγαλε χρημα φιλε !

* πριν απο λιγο πουλησα ενα ring αγορασμενο με 933.000 στα 6 Μ. δεν ηταν και ασχημα αλλα ειπαμε

τα λιγα τα εχουμε, τα πολλα μας λειπουν!

Δημοσ.

greenομάτι, να σου πω την αλήθεια δεν βρίσκω διασκεδάση στο να προσπαθώ να βγάλω τα λεφτά που έδωσα. Αν κάτσει έκατσε. Προφανώς τα λεφτά τα έσκασα για να διασκέδασω παίζοντας και όχι για να παίξω να τα πάρω πίσω. Δεν έχει νόημα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...