Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3-4 νομιζω ανετα... Αλλα δεν υπαρχει λογος, εχεις φαρμαρει μερικα paragon lvls απ οτι βλεπω, δοκιμασε τι σε βολευει και τι ειναι στην πραξη πιο αποδοτικο. Ακομα και mp2 μπορει να σου αποφερει μεγαλυτερο γενικο και παραλληλο οφελος σε αναλογια xp-loot/ανα ωρα.

Για build, δεν ειμαι και πολυ εμπειρος σε barb, οποτε καλυτερα να σε βοηθησει σ αυτο καποιος του ειδους.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γίνεται να πουλήσεις το diablo σου, πρέπει να δώσεις όλο τον λογαριασμό του battle.net που έχεις.

Δημοσ.

μπορεί να έχει μόνο το diablo μέσα. αλλιώς είναι αυτό που είπε ο tmark και πολλά acc δυστυχώς μπορεί να έχουν το diablo που μπορεί να μην το έχουν παίξει αλλά να πάνε αρκετά χιλιάρικα

Δημοσ.

Αν θέλετε την άποψη μου πάντως μην αγοράζετε παιχνίδια με έτοιμους χαρακτήρες, αγοράστε στο παιχνιδάκι και κάντε leveling απο την αρχη να το ευχαριστηθείτε, εκτος και αν περιμένει καποιος να το πάρει 10 euro (35 εχει κανονικά), το λεω απο θέμα να κανεις leveling μονος σου να δεις την ιστορία κτλπ και να μην παίρνεις ετοιμα πράγματα (χαρακτήρες).

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω το diablo3, αλλα η συνδεση που εχω ειναι λιγο "σερνοπουλος".

Μπορω να κανω active τον λογαριασμο.

Θα πρεπει να ειμαι συνεχως online για το singleplay?

Εχει βγει κανενας vitrual server για παιζεις offline?

Δημοσ.

αγορασε το και μην το σκεφτεσαι. οχι μονο αυθεντικο. πρεπει να εισαι συνεχως on-line αλλα ειναι ενταξει δεν εχει τεραστιες απαιτησεις.

αντε μπες μπας και πουλησουμε κανα αντικειμενο! :-D

Δημοσ.

παλι αρχησε τα κουλα του ; κολαει στο authenticating δεν με βαζει μεσα με τιποτα....

Barnabas αναλογος τι εννοεις σερνοπουλος . Το lag ειναι υποκειμενικο αγνωστο τι θα σου βγαλει . Γιατι δεν δοκιμαζεις την Starter Edition να δεις πως θα σου παει απο τον Battle.net Λογαριασμο σου ;

Ναι θα πρεπει να εισαι Online ακομα και για το single player .

Για private δεν ξερω δεν το εχω ψαξει sorry

μολις βγηκε και breaking news..... Μαμω τον μπελλα μου !!!!

ενταξει αι στα σιχτηρια βραδιατικα

post-57931-0-11529500-1367002113_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...