Markerparts Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 3-4 νομιζω ανετα... Αλλα δεν υπαρχει λογος, εχεις φαρμαρει μερικα paragon lvls απ οτι βλεπω, δοκιμασε τι σε βολευει και τι ειναι στην πραξη πιο αποδοτικο. Ακομα και mp2 μπορει να σου αποφερει μεγαλυτερο γενικο και παραλληλο οφελος σε αναλογια xp-loot/ανα ωρα. Για build, δεν ειμαι και πολυ εμπειρος σε barb, οποτε καλυτερα να σε βοηθησει σ αυτο καποιος του ειδους.
Jikail Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Για όσους είναι δυσαραστημένοι με το D3: πουλάει κανείς το λογαριασμό του;
Tmark Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δεν γίνεται να πουλήσεις το diablo σου, πρέπει να δώσεις όλο τον λογαριασμό του battle.net που έχεις.
paularas Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 μπορεί να έχει μόνο το diablo μέσα. αλλιώς είναι αυτό που είπε ο tmark και πολλά acc δυστυχώς μπορεί να έχουν το diablo που μπορεί να μην το έχουν παίξει αλλά να πάνε αρκετά χιλιάρικα
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Αν θέλετε την άποψη μου πάντως μην αγοράζετε παιχνίδια με έτοιμους χαρακτήρες, αγοράστε στο παιχνιδάκι και κάντε leveling απο την αρχη να το ευχαριστηθείτε, εκτος και αν περιμένει καποιος να το πάρει 10 euro (35 εχει κανονικά), το λεω απο θέμα να κανεις leveling μονος σου να δεις την ιστορία κτλπ και να μην παίρνεις ετοιμα πράγματα (χαρακτήρες).
andreakos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μπορει καποις να ριξει μια ματια στους χαρακτηρες μου ? και να μ πει σε τι MP μπορω να παω? http://eu.battle.net/d3/en/profile/InnerCalm-2812/hero/2600704
paularas Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 2-2 ή 2-3 αντίστοιχα λογικά. με αρκετή δυσκολία όμως
andreakos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μονο ε? αντε ξανα λιωσιμο :Ρ και εκει π ηλπιζα για 5 :Ρχαχα
paularas Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 πάνε, θα φέρω τις γάζες... (πέρα από την πλάκα δοκίμασε μπορεί να μπορείς αν και δεν το πιστεύω)
lalanis Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τον έχω κάνει μπουρί τον γιατρό μου, άλλα πλέον δεν πέφτει τίποτα κάτι τα upgrade κοστίζουν πολλά...Μάλλον μετά το patch θα μπω πάλι πιο ενεργά.Πρέπει να γίνουν οι αλλαγές στο itemization asap...http://www.diabloprogress.com/hero/lalanis-2228/Tzitzimpiras/21158559
Barnabas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Σκεφτομαι να αγορασω το diablo3, αλλα η συνδεση που εχω ειναι λιγο "σερνοπουλος". Μπορω να κανω active τον λογαριασμο. Θα πρεπει να ειμαι συνεχως online για το singleplay? Εχει βγει κανενας vitrual server για παιζεις offline?
greeneye Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 αγορασε το και μην το σκεφτεσαι. οχι μονο αυθεντικο. πρεπει να εισαι συνεχως on-line αλλα ειναι ενταξει δεν εχει τεραστιες απαιτησεις. αντε μπες μπας και πουλησουμε κανα αντικειμενο!
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 παλι αρχησε τα κουλα του ; κολαει στο authenticating δεν με βαζει μεσα με τιποτα.... Barnabas αναλογος τι εννοεις σερνοπουλος . Το lag ειναι υποκειμενικο αγνωστο τι θα σου βγαλει . Γιατι δεν δοκιμαζεις την Starter Edition να δεις πως θα σου παει απο τον Battle.net Λογαριασμο σου ; Ναι θα πρεπει να εισαι Online ακομα και για το single player . Για private δεν ξερω δεν το εχω ψαξει sorry μολις βγηκε και breaking news..... Μαμω τον μπελλα μου !!!! ενταξει αι στα σιχτηρια βραδιατικα
greeneye Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 nai γμτ ελεος ποια θελω να παιξω τωρα που εχω χρονο οχι τη μερα που λειπω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις