BlackScorpionX Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω για τι είδους βάθος μιλάτε γιατί δεν διάβασα τα προηγούμενα post, αλλά το D2 στο itemization ήταν έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το 3, οπότε βάθος σε αυτην την μηχανική υπήρχε. Αν λέτε για βάθος σε story κλπ η Blizzard ποτέ δεν ήταν καλή σε αυτό και ειδικότερα στο Diablo που μέχρι και οι παλιοί devs έχουν δηλώσει πως πρώτα έφτιχναν το game και μετά απλά τύλιγαν μια ιστορία πάνω του για να το πακετάρουν.(Imo ήταν καλύτερα έτσι παρά μια τραγική προσπάθεια για Χολυγουντιανή παραγωγή) Τα έχουμε πει πολλές φορές stavraka και θα φυσικά συμφωνήσω και για το itemization (είναι παραπάνω από εμφανής η έλλειψη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ των runewords) αλλά και για το story του 3 το οποίο πραγματικά μοιάζει με (κακή) χολυγουντιανή παραγωγή. Βασικά σαν ποιότητα (εφέ κλπ) τα βίντεο είναι καλά, η ιστορία είναι όντως ό,τι να 'ναι. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερη δουλειά από τη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι κι άλλοι δαίμονες κλπ. Φαίνεται ότι την ιστορία δεν την δούλεψαν πολύ, καθόλου έμπνευση, προχειροδουλειά κοκ. Κρίμα γιατί ειδικά τώρα είχαν τη δυνατότητα να κάνουν το κάτι παραπάνω. υ.γ. 'ντάξει, έχει γράψει και καλα σενάρια η blizzard (starcraft 1 - warcraft 3 + exp τουλάχιστον πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε) όχι βέβαια ΚΟΡΥΦΑΙΑ αλλά καλά - για την εποχή τους πάντα.
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ναι οκ, απλά το Warcraft 3 δεν το υπολόγιζα ποτέ γιατί είναι ανακύκλωση του Starcraft 1 story με lore Warcraft 3 και λίγες παραλλαγές. Αλλα ναί το Sc1 και το Broodwar δεν με χάλασαν(ούτε τα τωρινά SC έχουν, για εμένα, κακό story αλλά είμαι και προκατειλημμένος υπερ της σειράς γενικότερα )
gbouros Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Κατέβασα χθες το starter να δω πως είναι και σήμερα που το τελείωσα μου ζήτησε 59$ για upgrade. Και στο google κάτω από 51$ δεν βρήκα. Ξέρετε που θα βρω φθηνό cd key;
gbouros Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ. Δεν κοίταξα καθόλου Ελληνικά μαγαζιά γιατί συνήθως είναι πιο ακριβά από τα ξένα.
RedPanda Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 The devil is in the details: Δεν είπα πως στο D3 λείπουν στοιχεία που είχαν τα προηγούμενα αλλά πως ανέτρεψε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά σε βάρος του rpg χαρακτήρα του παιχνιδιού και υπέρ του pay to win. Συνειδητά "φίμωσαν" χαρακτηριστικά (δηλαδή τα σκ@τωσαν) για να προβάλουν το: item farming -> item trading-> pay to win. Θεωρώ την κίνηση αυτή επαίσχυντη, παιχνίδια με αυτή την λογική ανήκουν στα κινητά και το facebook όχι στο PC και τις κονσόλες. pay to win: Diablo III PlayStation 3 pre-order bonus announced: Wearable at level 1, the Infernal Helm will give players an experience bonus. Αν θέλετε να ακούσετε τον πατέρα του Knight Davion, άντε στο χωράφι, μακριά από τις προκλήσεις ενός rpg.
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Είπες: Θα εκπλαγείς όταν καταλάβεις πως δεν έχει αξία σαν rpg ..... Και αν σου πει κάποιος αυτό γινόταν και στο Diablo2, εκεί ήταν συμπληρωματικό χαρακτηριστικό σε ένα πλήρης rpg με character development, ιστορία και τεχνική του παίχτη....... και σου απάντησα (μην κάνω παράθεση τα post μου) ότι όσο rpg είναι το d3 άλλο τόσο είναι και τα προηγούμενα. Μετά λες ότι είπες: The devil is in the details: Δεν είπα πως στο D3 λείπουν στοιχεία που είχαν τα προηγούμενα αλλά πως ανέτρεψε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά σε βάρος του rpg χαρακτήρα του παιχνιδιού και υπέρ του pay to win. Συνειδητά "φίμωσαν" χαρακτηριστικά (δηλαδή τα σκ@τωσαν) για να προβάλουν το: Αλλά όπως βλέπεις άλλα λες πάνω άλλα λες κάτω και γενικά δεν ξέρεις τι θες να πεις και τελικά δε μας είπες ποια rpg χαρακτηριστικά που υπήρχαν στα προηγούμενα φίμωσαν στο 3 ή ποιες ισορροπίες ανέτρεψαν σε βάρος του rpg χαρακτήρα του παιχνιδίου και συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Τολμώ να πω ότι σε πιάνω κάπου - κάτι πας να πεις - αλλά με το γραπτό λόγο έχεις ένα θέμα. Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη και κάτσε γράψε κάτι της προκοπής. Και πάλι θα πω ότι δε διαφωνούμε για το item trading κλπ κλπ αλλά τα diablo ΠΟΤΕ δεν αποτελούσαν rpg προκλήσεις ούτε φίμωσαν κάτι σε σχέση με τα προηγούμενα γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε τίποτα να φιμώσουν. Απλά έβαλαν τα ΑΗ/RMAH και εισήγαγαν ένα itemization προσαρμοσμένο σε αυτό. Όχι και rpg πρόκληση τα diablo, please... υγ. Ο knight davion είναι πολύ cool χαρακτήρας αλλά when it comes to dota προτιμώ tiny - sand king - slardar - earthshaker υγ2. κοίτα, με ειρωνικά σχόλια όπως: Αν θέλετε να ακούσετε τον πατέρα του Knight Davion, άντε στο χωράφι, μακριά από τις προκλήσεις ενός rpg. Δε βγάζουν πουθενά και μειώνουν την αξία αυτών που γράφεις. Βλέπεις ότι εδώ συζητάμε όμορφα και ωραία, μην το ξευτιλίζεις το θέμα.
mphxths Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Τι rpg ρε αγορια το diablo...κακως εχει χαρακτηριστει ως ετσι (απο καποιους κατα καιρους)....κανονικο hack 'n slash ηταν που ελιωνες στα dungeons για να μαζεψεις τουπανα αντικειμενα/gear. Ετσι ηταν το 1 , το 2 και το 3 με την διαφοροποιηση με το AH/RMAH και ο,τι αυτο συνεπαγεται.... Το στορυ..υπηρχε για να υπαρχει ...οπως στις τσοντες.... 5
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Action rpg οχι rpg, και τέλος πάντων, δεν θα κολλήσουμε στην ορολογία. Εν το μεταξύ, παρένθεση B.Scorpion εγω το offline το έλεγα για καλό. Σιγουρα όχι με το ίδιο item-pool αλλά προσαρμοσμένο σε offline Γιατί πώς να το κανουμε ρε αδερφέ, θέλω να ψάχνω, grindarw για το upgrade όχι να το τσιμπάω απο AH. προσωπική άποψη, ο καθένας όπως γουστάρει. Σιγά σιγά πάντως, καλυτερεύουν τα πράγματα, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα, το είχα αφήσει μήνες, το έπιασα τώρα και τολμώ να πω, διασκεδάζω. Πράγμα που είχα να κάνω από τότε που τελείωσε το normal run (παίζει να φταίει που το γύρισα σε monk απο DH)
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Action rpg οχι rpg, και τέλος πάντων, δεν θα κολλήσουμε στην ορολογία. Εν το μεταξύ, παρένθεση B.Scorpion εγω το offline το έλεγα για καλό. Σιγουρα όχι με το ίδιο item-pool αλλά προσαρμοσμένο σε offline Γιατί πώς να το κανουμε ρε αδερφέ, θέλω να ψάχνω, grindarw για το upgrade όχι να το τσιμπάω απο AH. προσωπική άποψη, ο καθένας όπως γουστάρει. Σιγά σιγά πάντως, καλυτερεύουν τα πράγματα, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα, το είχα αφήσει μήνες, το έπιασα τώρα και τολμώ να πω, διασκεδάζω. Πράγμα που είχα να κάνω από τότε που τελείωσε το normal run (παίζει να φταίει που το γύρισα σε monk απο DH) προσαρμοσμένο offline item pool αλλάζει το πράγμα! Πάντως offline d2 δεν άντεξα πολύ. Ίσα ίσα το τερμάτισα μία φορά και μετά μόνο online. Σε αντίθεση με το d1 που ακόμα και τώρα το έχω εγκαταστήσει στο laptop της κοπέλας μου και παίζω που και που γιατί όπως και να το κάνουμε η ατμόσφαιρα τα σπάει! Περιμένω το 1.0.8 για να ξαναμπώ χαλαρά πάντα. Προς το παρόν έχουμε Πάσχα, αμαρτία να παίζεις diablo (pun intended)
lalanis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Από βδομάδα που θα βγει το patch, οργανωθείτε να παίζουμε κανά πάρτι....Όχι για μένα, για το φουκαριάρικο mf...που έχει ζάχαρο (
overpower Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αυξηθηκαν τα lvl απο 60 σε 69? Κατι τετοιο πηρε το ματι μου σε προηγουμενες σελιδες, αλλα μπορει να ειναι και paragon...
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 θελω το hellPfire ring...πως θα γινει να το παρω ρε παιδια? ποιοι μπορουν να βοηθησουν? σε τι ΜΡ να μπουμε?
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αυξηθηκαν τα lvl απο 60 σε 69? Κατι τετοιο πηρε το ματι μου σε προηγουμενες σελιδες, αλλα μπορει να ειναι και paragon... όχι βρε, για paragon lvl μιλάμε θελω το hellPfire ring...πως θα γινει να το παρω ρε παιδια? ποιοι μπορουν να βοηθησουν? σε τι ΜΡ να μπουμε? πριν 2-3 μήνες με 5 million έβρισκες και έμπαινες σε party και σου έβγαζαν τα bosses σε 5 λεπτάκια και είχες έτοιμο το hellPfire λογικά τώρα θα έχει πέσει η τιμή αλλά σε κάθε περίπτωση βρίσκεις μισθοφόρους για αυτή τη δουλειά αλλιώς περίμενε μέχρι το patch αν και πάλι δεν υπόσχομαι γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις