Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/25035353

τον έφτιαξα ξανά για tempest run build άντε να δούμε μπας και μας κερδίσει ξανά το παιχνίδι αν και δεν το πιστεύω

ps1: τα αγόρασα όλα και τα έβαλα σε περίπου 10 λεπτά άρα οιοδήποτε σχόλιο θα βοηθούσε άπειρα :P 

Δημοσ.

ρε μου φαίνεται θα αρχίσω να παίζω και εγώ
με monk αυτή τη φορά

Δημοσ.

κατα τα αλλα δε σας αρεσει... :-) ρε εγω το ειπα ευθεως! το παιχνιδι το γουσταρω ετσι οπως ειναι. ! Ναι γουσταρω να ανεβαζω level

ακομα και παραγκον, ναι γουσταρω να βγαζω και κανα ψιλο στο ΑΗ αμα κατσει, γουσταρω να ανεβaσω μετα και τους αλλους 4 χαρακτηρες κτλ κτλ. Τελικα με τα περισσοτερα τερατα εγινε οντως καλυτερο αν και δε φαινοταν εξαρχης.

Και οποιος δεν το παιζει κακο του κεφαλιου του γιατι συντομα πιστευω θα βγαλουν expansion και εκει θα γινει

πανικος με νεα level νεα αντικειμενα νεες αλλαγες κτλ κτλ

ειτε το θελουμε ειτε οχι μας κρατησε παρα πολλες ωρες και θα μας κρατησει ακομα

περισοτερες...

Η ωρα που πεφτει ενα legendary η ενα πρασινακι παντως ειναι μαγικη! και ας ειναι μαπα!

Δημοσ.

ωραίο ειναι αρκεί να έχεις παρέα
εμένα που κανένας φίλος μου δεν παίζει d3 μου δημιουργεί βαρεμάρα κάποια στιγμή , γιατι ειναι δύσκολο να βρεις καλο group στα public

Δημοσ.

Βάλτε και μένα lalanis#2228

Έλα ρε Doctor !!! εννοειται ........ :-D

Παίδες το game είπαμε, έχει γίνει super fun σε co-op mode και με τις καινούργιες προσθήκες είναι full lvl up!...  :-)

Υ.Γ. : Ευτυχώς έχουν ξαναρχίσει αρκετά άτομα πάλι το game, οπότε σχεδόν πάντα είμαστε full στα team ...

νομίζω ότι πια δεν παίζει σχεδόν κανείς μόνος του! ….δεν τον συμφέρει κιόλας   :-D 

Δημοσ.

ρε παιδια ενα co-op game αμα βγαλει legendary to bgazei σε ολους? προφανος οχι? ι αναλογια παει αναλογα με το ατομικο magic find για να το βγαλει σε καποιον? ας πει καποιος γιατι δεν εχω παιξει πανω απο 2-3 φορες.

Δημοσ.

Όχι το βγάζει μόνο σε αυτόν που το βλέπει. Μόνο το ατομικό magic find παίζει ρόλο. Βέβαια με το τελευταίο patch, το ατομικό magic find αυξάνεται ανάλογα τα άτομα που είναι στο πάρτυ. (όπως και το gold find και το bonus experience.)

Δημοσ.

χμμ , μπορώ να πω οτι μου αρέσει όπως το κάνανε :)
ανεβαίνεις μπαμ μπαμ αμα παίζεις mp10 και δεν είναι βαρετό το leveling (ακόμα και nightmare να είσαι σε mp10 δεν βαριέσαι :))

Δημοσ.

Καντε add και εμενα αν και δεν κανω πολλα runs πλεον, τωρα με το mf boost αξιζει καπως.. Εχω barb, cm wizz  και DH αλλα ο barb ειναι καλυτερα geared.. Καποιους σας εχω αλλα ειχα σταματησει να παιζω εδω και καιρο..

asdf1234#2431

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι build να φτιάξω για monk @ inferno ?

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

Αν παίζει κανείς dh για πείτε απόψεις. 

Έπιασα τον early july παρατημένο μου dh και με λίγο απο δώ λίγο απο κεί είμαι

2500dex/1100vit/50% crit chance/ 400% crit dmg/46k life/58% dmg redction. Resistances απο 330 το μικρότερο εώς 430max αλλα έχω περιθώριο να πάω και 400+ all.

Σύνολο 160k dmg unbuffed dmg και 250k buffed.

Δοκίμασα λίγο mp5 και είδα οτι δεν ψοφάω αλλα κάνω και πόση ώρα να σκοτώσω το pack.

shadow power - gloom/

prep - back up plan

sentry -guardian turret

rain - beastly bombs

bola - thunder bolt

elemental - lightining strike

perfectionist/steady aim/archery

Η φάση είναι οτι το άνοιξα χθές και ουσιαστικά αντέγραψα κάτι vid (πρότειναν caltrops αντί για elemental αλλα μου ήταν δύσκολο να τα συνηθίσω). Απο gear ένα 2set natalyas για το chance και ένα 2 set inna's για το dex. Dead mans quiver και ένα σάπιο φθηνολόι manticore. Μπορώ να αλλάξω τα πάντα μιας και δεν έδωσα παραπάνω απο 1-2 m per piece. Ουσιαστικά δοκιμάζω demo gear.

Όποιος έχει να προτείνει κάτι για το build/gear stats είμαι όλος αυτιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...