greeneye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 γυρισα και εγω και αρχιζω παλι να παιζω λιγο η πολυ diablo, ειμαι περιεργος που εχω 22 ημερες να μπω αν θα πρασινισει ο τοπος...!
Tmark Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Στοιχημα την 190str witching hour μου, ότι δεν θα πρασινίσει τίποτα 1
overpower Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εγω τσαμπα γυρισα μετα απο τοσους μηνες. 1 legend την ημερα και αυτο ουτε που αξιζει...... Δεν μπορω να ντυσω dh....
greeneye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Κοροιδευατε ε? και βαζατε ζωνες στοιχημα οτι θα ριξει παπαρουνες ε?! και ΝΑΙ Ο τολμων αμοιβεται... εκανα ενα run στο Ακτ1 εκει στη μεση περιπου με ΜΡ5 και επαιξα τοσο μεχρι να βγαλει το πρωτο legendary που το εβγαλε κανενα 30-40 λεπτα... με ΝV5 και με απλο mob... (klasika) και ΝΑΙ! το παιχνιδι με ανταμοιψε μετα απο 3 βδομαδες που ειχα να μπω!!! Ολα τα κιτρινα βασικα μεχρι τοτε ηταν μαπες αλλα το legendary εβγαλε ματια... ελεος κατσατε πανω μου!
paularas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 εγώ ήδη θα είχα κλείσει για διακοπές σε νησιά και θα είχα παραγγείλει μία cayman S if i were you... ps1: υπάρχει περίπτωση ούτε ο vendor να το πάρει, just in case i inform ya <3
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Στο αγοράζει ο vendor και το δίνει του εγγονού του για να παίζει στη γειτονιά με τα άλλα πιτσιρίκια. Και άμα του χαλάσει, παίρνει κι άλλο
greeneye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 που θα παει δε θα κατσει ενα γαματο παρακατω θα σας φτιαξω εγω...
overpower Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μιας και που εχω dh και εχω ενα κολλημα με τα 1h crossbow, λεω να φοραω το set danetta's revenge & spite. Τα dmg που χανω (περιπου 23k) τα βρισκω ανετα απο gems. Ετσι και αλλιως απο 1k dps εχουν, ενω το manticore που ειχα, ειχε 1,3k. Εσεις τι πιστευετε για την ωρα. Αξιζει να θυσιασω 23k dps για: +0.7 attack speed, +40% cd (το ενα gem ειναι star, και το αλλο perfect star) και +760 life per hit.
overpower Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 φιφα παίζεις? no 2 legendary μεχρι τωρα. Παραξενο, αν και χαλια stats
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) 3 καφε και 1 πρασινακι χτες σε 1 ωρα (το πολυ να ηταν 1 ωρα) παιχνιδιου ! τουλαχιστον ετσι παιζεις με κεφι και ελπιζεις... με τα 3 γελασε ο blacksmith αφου δεν εχει δει χειροτερα για salvage και το 1 θα δειξει για κατι ψιλα γιατι ειχε υψηλο dps CD και 1 socket... ( axe) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2013 από greeneye
lalanis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αφού σχεδόν όσα πέφτουν είναι μούφα, γιατί δεν τα κάνουν να πέφτουν πιο συχνά, να χαιρόμαστε και λίγο με τις λάμψεις;
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εγω πιστευω επρεπε να πεφτουν ποιο σπανια και να εχουν καλα στατς η εστω να βγαλουν ενα ΝΕΟ χρωμα που οταν πεσει τετοιο να ειναι πολυ καλο γενικα... να μεινουν δηλαδη καφε και πρασινα αλλα να βγει και ενα μπλε ας πουμε που οταν το δεις θα πανηγυριζεις πριν το ανοιξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις