Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@markerparts

4x100 και δεν εχεις κεφι....φοβαμαι να ρωτησω τι θα γινει αν εχεις κεφι :)

τι να πουμε και μεις που παλευουμε για το 1χ100 ...

• Like 1
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

edit : τωρα που το θυμηθηκα, απο το παιχνιδι λειπει και ενας γρηγορος τροπος να πετας ενα αντικειμενο

Το πιάνεις και το πετάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

νέος κι εγώ στο diablo με το παρακάτω setup+gear στο μαγουλίνο μου (Μόλις lvl 1 paragon):

http://us.battle.net/d3/en/profile/Kapws-2310/hero/33239208

Καμία πρόταση για φθηνές αλλαγές; Σίγουρα είναι πολύ μέτρια τα items μιας και όλα μαζί μου πήγανε περίπου 500κ.

Εκτός από την belt, η οποία κάποια στιγμή αν αξιωθώ να βγάλω κανα 2-3 μύρια να πάρω μία σωστή withing hour, σαν γενικότερο gear καλά βαδίζω ή είμαι βαθιά νυχτωμένος; :P

Edit: Μόλις βρήκα μια φτηνή witching hour (κάτι λιγότερα από 100κ) και προβληματίζομαι... με τη blackthorne's belt έφτανα 45κ HP, με την witching όμως πάω στα 35κ (χάνω και το +100 vit λόγω set) αλλά αυξάνω κατά 23κ το DPS μου (τουλάχιστον αυτό που δείχνει ότι έχω)...

Ω θεοί ! Κι άλλο δίλημμα...

Επεξ/σία από Kapws
Δημοσ.

5 λεπτα πριν παω για υπνο λεω ας παιξω για 5-10 λεπτα... και τσουπ γαντακια,! λειπει το attack speed

αλλα πιστευω κατι ψιλα θα τα πιασω ε? :mellow:

post-44836-0-49090000-1370904334_thumb.jpg

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι γιατι εβαλα και τα 20 αντικειμενα χτες βραδυ, ημουν και ξενυχτης (!), και ειμαι δουλεια τωρα, αλλα νομιζω τα εβαλα καπου 10-12Μ αρχικη και οσο πανε (?) - θα το δω ξανα το μεσημερι, παντως θυμαμαι πως αναλογα γαντια χωρις speed ειχε με 40 Μ περιπου...

εσυ τι προτεινεις αν δεν εχει bid οταν παω? :-(

Δημοσ.

Αστα μέχρι την λήξη να δεις. Λογικά θα φύγουν καμια 15ρα.

αμα πιασουν 15 - 20 Μ ευχαριστημενος θα ειμαι γιατι το ταμειο εχει 4,5 Μ και θελω να μαζεψω γενικα 50 - 100 Μ να κανω

τις δουλειες μου και οτι μεινει και kana crafting!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

νέος κι εγώ στο diablo με το παρακάτω setup+gear στο μαγουλίνο μου (Μόλις lvl 1 paragon):

http://us.battle.net/d3/en/profile/Kapws-2310/hero/33239208

Καμία πρόταση για φθηνές αλλαγές; Σίγουρα είναι πολύ μέτρια τα items μιας και όλα μαζί μου πήγανε περίπου 500κ.

Εκτός από την belt, η οποία κάποια στιγμή αν αξιωθώ να βγάλω κανα 2-3 μύρια να πάρω μία σωστή withing hour, σαν γενικότερο gear καλά βαδίζω ή είμαι βαθιά νυχτωμένος; :P

Edit: Μόλις βρήκα μια φτηνή witching hour (κάτι λιγότερα από 100κ) και προβληματίζομαι... με τη blackthorne's belt έφτανα 45κ HP, με την witching όμως πάω στα 35κ (χάνω και το +100 vit λόγω set) αλλά αυξάνω κατά 23κ το DPS μου (τουλάχιστον αυτό που δείχνει ότι έχω)...

Ω θεοί ! Κι άλλο δίλημμα...

+25k για -10k hp ? δεν ειναι και τοσο διλλημα :) φυσικα και πας για το 25k , αφου θα σκοτωνεις πολυ γρηγοροτερα και θα αντισταθμισει το λιγοτερο hp

εκανα ενα run mp9 να δω ποσο τραβαει ο DH . ειχα σε ολο το run περιπου 500% mf .Σχεδον το μισο act1 και επεσε μονο ενα πρασινακι που απο οτι ειδα κοστολογειται γυρω στα 8k :)

Aπορω αν αξιζε το στυλιαρι που φαγα δηλ ! :)

Δημοσ.

+25k για -10k hp ? δεν ειναι και τοσο διλλημα :) φυσικα και πας για το 25k , αφου θα σκοτωνεις πολυ γρηγοροτερα και θα αντισταθμισει το λιγοτερο hp

εκανα ενα run mp9 να δω ποσο τραβαει ο DH . ειχα σε ολο το run περιπου 500% mf .Σχεδον το μισο act1 και επεσε μονο ενα πρασινακι που απο οτι ειδα κοστολογειται γυρω στα 8k :)

ποσα death ειχες περιπου? εχει ωρες ωρες που δε ριχνει legendary με τιποτα... παντως ειναι random.

* εχω βρει τροπο να αυξησω κατακορυφα τα legendary... σκεφτομαι να πουλησω τον τροπο σε κανα e-bay με πολυυυυ gold.

απαιτειται κυριως βαρβαρος (θα ελεξω με MONK συντομα) και DPS toylaxiston 110 K (με τα skills φτανει γυρω στα 425 Κ για λιγα sec)

* εχω

Δημοσ.

Πως την πάλεψες με DH σε mp9?

Δημοσ.

Εγω βγαζω mp7 με 180k dps. Δεν ειναι και κατι δυσκολο. Προιμω ομως mp6 λογω οτι τα σκοτωνω πιο γρηγορα. Κανενας μεσα? add me και παμε κανα run. ItsTimeForFF#2751

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...