greeneye Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 mphxths, εγω ειμαι μεχρι ΜΡ5 αντε 6 το πολυ, πως θα παιξουμε μαζι? δε σε συμφερει να πεσεις τοσο σε ΜΡ... εκτος αν δεν εχεις προβλημα. Προσπαθω να ανεβασω χαρακτηρα αλλα θελω βασικο οπλο 1-h με 1150-1200 DPS και να εχει 150-200 CD τουλχιστον, αλλα που να βρεθει ?! προσπαθησα λιγο στο crafting αλλα πηρα τα @@ του blacksmith
mphxths Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Σε έχω κάνει add? μπα mphxths #2845 @greeneye θα παμε κανα 7αρι μωρε...δεν μασαμε 1
Tmark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οκ θα σε κάνω το απόγευμα. Αλλά μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Ο DH είναι 14 level και θέλω να πάω 60. Όποτε θεωρώ ότι mp10 normal-nightmare-hell τα χεις άνετα..
mphxths Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οκ θα σε κάνω το απόγευμα. Αλλά μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Ο DH είναι 14 level και θέλω να πάω 60. Όποτε θεωρώ ότι mp10 normal-nightmare-hell τα χεις άνετα.. α χ α ..ε ναι λογικα πρεπει να τα χω...αλλιως κατι δεν κανω καλα 1
greeneye Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 στα 10 λεπτα 2 legendary shoulders kai ta 2 63aria...ελπιζω τιποτα καλο...! το κολπο για τα legendary δουλευει πολυ καλα!
greeneye Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 παραθετω το καλυτερο απο τα 2 ετσι για την ιστορια... * ανοιξε ανοιξε κατι θα πετυχω καποια στιγμη δε μπορει! * θελω πολυυυυυυυυυυυυ gold! για να το πω, σκεφτομαι να το βαλω στο e-bay! edit : με το συστημα αυτο οταν ειναι στη φαση που ριχνει παιρνεις ΠΟΛΛΑ! οταν δε ριχνει ευκολα απλα παιρνεις τα μεγιστα δυνατα! τωρα πηρα 3ο και φευγω γιατι δεν εχο χρονο. σε 15 λεπτα 3 legendary. (63 και το τριτο) τι MF εχετε και τι ΜΡ παιζεις και θα σου πω... και σε ποια run τρεχεις, ποιες πιστες... αυτο που αναφερομαι ειναι για συγκεκριμενη πιστα...(και σημειο) παιζεις την πιστα για 2-3 λεπτα μονο και σε 2-3 σημεια. στα αλλα ριχνεις καμια για να φυγεις απλα οπως εδω και το εριξε στο φευγα. Σχεδον παντα το ριχνει στα 2-3 σημεια.
Markerparts Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αυτα τα συστηματα μου ειχαν διαφυγει αν και ειμαι παλαιος παιχτης. Ευχαριστω πολυ.
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 υπάρχει κανένας που να θέλει να expάρουμε γύρω στα 50 ? βαριέμαι ελεεινά να παίξω άλλο solo και public δεν βγάζει κανέναν
greeneye Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Με τα παντα self-found παιζεις? τι ενοεις δε σε επιασα...!
awake68 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 παραθετω το καλυτερο απο τα 2 ετσι για την ιστορια... * ανοιξε ανοιξε κατι θα πετυχω καποια στιγμη δε μπορει! * θελω πολυυυυυυυυυυυυ gold! για να το πω, σκεφτομαι να το βαλω στο e-bay! edit : με το συστημα αυτο οταν ειναι στη φαση που ριχνει παιρνεις ΠΟΛΛΑ! οταν δε ριχνει ευκολα απλα παιρνεις τα μεγιστα δυνατα! τωρα πηρα 3ο και φευγω γιατι δεν εχο χρονο. σε 15 λεπτα 3 legendary. (63 και το τριτο) τι MF εχετε και τι ΜΡ παιζεις και θα σου πω... και σε ποια run τρεχεις, ποιες πιστες... αυτο που αναφερομαι ειναι για συγκεκριμενη πιστα...(και σημειο) παιζεις την πιστα για 2-3 λεπτα μονο και σε 2-3 σημεια. στα αλλα ριχνεις καμια για να φυγεις απλα οπως εδω και το εριξε στο φευγα. Σχεδον παντα το ριχνει στα 2-3 σημεια. αυτό το φεύγα που λες, μου λέει κι εμένα πολλά! έχω κι εγώ κάποια legen στο φεύγα μερικές φορές...
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 τι ενοεις δε σε επιασα...! εννοει αν παίζεις με items που σου έχουν παίσει μόνο η χρησιμοποιείς και το ah για να αγοράζεις
greeneye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 οχι εχω αγορασει απο το ΑΗ ειδικα παλαιοτερα...οχι πολλα Μ ομως αφου ποτε δεν ειχα κατι να πουλησω για πολλα! Τωρα κατι γινεται αλλα δεν υπαρχουν πελατες... ΚΡΙΣΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις