Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε greeneye....ωραια βαρας εγω σου λεω 50 τερατα σε 2 λεπτα μεσα...εισαι σε mp10...οποτε πεφτουν ποσα θες να πουμε ? 100 αντικειμενα?,,,,ωραια..

εισαι Χ παραγκον , σε μπ10 και εχεις Υ% mf.....χωρις stacks...στα 100 αντικειμενα που πεσανε...ποια ειναι η πιθανοτητα να πεσει legendary και ανω..?? Δες το post του Tmark για να παρεις μια ιδεα στο περιπου ποσο υποθετουμε οτι ειναι το ποσοστο στο περιπου.....

Αρα στην ουσια δεν ανεβαζεις την πιθανοτητα....απλα την πολλαπλασιαζεις.. δηλ 100 φορες το ποσοστο...το οποιο παραμενει ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΙΚΡΟ.

Ασε που θεωρω οτι με ww build την καθαριζεις πιο γρηγορα την περιοχη....οπως εγραψα , με ww , την πηγα την περιοχη μονοκοπανια.....

Δημοσ.

peite moy enan eykolo tropo να το γραψω σε video να με δειτε σε πληρη δραση επ ακριβως.

Aν εχεις καμερα και μικροφωνο ειναι σχετικα απλο, να μας εξηγησεις κιολας.

Υπαρχει παντα και η εκδοχη του streaming, δεν streamarei κανενας αλλος Ελληνας απ οσο ξερω.

Δημοσ.

Marketparts θα προσπαθησω να το κανω ετσι !

Μπηχτης ειναι απλο. Σου βγαζει legendary με 2 τροπους

1) 5 valor +boss  απο εκει και περα. και ΜΟΝΟ οταν τρως boss. Οποτε μιλαμε για πολυ χρονο καταρχην μεχρι να φας συνολο 10 boss εστω.

2) Bonus item που σε ελαχιστα λεπτα μετρας συνεχως αντικειμενα απο μπλε-κιτρινα-καφε-πρασινα.

Οταν μια βρυση τρεχει συνεχως και μια αλλη τρεχει καπου καπου ποτε ανεβαζεις πιθανοτητα? οταν τρεχει συνεχως φυσικα.

Και αναλογικα να το παρεις αν πεφτει 1 legendary στα 1000 τοτε εσυ με 5 αντικειμενα σε καθε Boss θες 1000/5=200 bosses

του αγιου ποτε δηλαδη.

εγω 200 αντικειμενα θα παρω σκοτωνοντας 300 mobs αφου θα παρω το 1/3 σε αντικειμενα δηλαδη 100 + 100 απο το bonus

αφου στο ΜΡ10 ειναι 100% το δευτερο αντικειμενο= 200 αντικειμενα.

και τα 2 200αρια εχουν ιδιες πιθανοτητες να εχουν kafe-πρασινο mono που εγω τα 200 θα τα μαζεψω σε 30 λεπτα και

εσυ τα 200 Bosses σε 30 μερες γιατι και τα boss  δεν ειναι απειρα, καποια στιγμη τελιονει το ΑΚΤ και ξεκινας τα valor

απο την αρχη!!!!

Δημοσ.

Awake#2814 ....+ άλλα 10m από μένα donate στον greeneye !

Επειδή είναι η ψυχή του thread !!! τέλος... 

μετά τις 6:00 το απόγευμα είμαι σχεδόν πάντα μέσα...

• Like 2
Δημοσ.

10m κι από εμένα λοιπόν! Δεν θα μας φάνε οι τσιγκουνιές, έναν Greeneye έχουμε! Κάνε με add, δεν πρέπει να σε έχω! Tmark#2929

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι ο διδυμος αδελφος του greeneye...με εβαλε να μαζευω τα golds :)

Για μενα ο πιο βελτιστος τροπος πορειας στο ακτ1 ειναι ο εξης..

1. festering woods = 2 groups + κανα εξτραδακι στον χαρτη.

2. leoric's mansion = 1 group 90% των περιπτωσεων στο προαυλιο , και παιζει να σου σκασει και κανενα στο εσωτερικο.

Στην χειροτερη να κανεις αυτα τα 2 και να χεις 4 στακς..στην καλυτερη 5.

Απο κει πας στο weeping hollow , για να τεσταρεις αυτο που λεει ο greeneye και σιγουρα θα βρεις 2-3 groupakia.

Και τελος fields of misery για keywarden , απειρα τερατα , σιγουρα 3-4 elite groups και το dungeon με τα ζομπι , που μαζευει πολυ λαο.

Αν ρολλαρεις γρηγορα..τα καθαριζεις τα παραπανω ολα σε λιγοτερο απο ωρα...και κινεισαι στο 90% του run με 5αρι στακ

• Like 3
Δημοσ.

10m κι από εμένα λοιπόν! Δεν θα μας φάνε οι τσιγκουνιές, έναν Greeneye έχουμε! Κάνε με add, δεν πρέπει να σε έχω!

εσύ μπες να παίξεις γιατί θα σε τσακίσω!!! :-D

Δημοσ.

Nerf το βάρβαρο ρε παιδιά έλεος δηλαδή.... Δεν πέφτει που δεν πέφτει, φτιάχνεις μπουρί mp10 με 20m...

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ LEGENDARY.....

NERF ΛΕΜΕ....Α ΡΕ WILSON TO ΚΑΨΕΣ ΤΟ GAME....NERF

Δημοσ.

σας εχω 1 πρωτο βιντεο με τον τροπο να δειτε σημεια κτλ. 105 ΜΒ. που να το ανεβασω ευκολα γρηγορα να το δειτε?!

Ευχαριστω ολους για τα donate που θελουν να κανουν :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...