Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Yπαρχει μια λογικοτατη εξηγηση γιατι ο βαρβαρος ειναι imba....

Εκεινο το παιδακι του προγραμματιστη της μπλιζαρντ που επαιζε καποτε σαμανο στο WOW , τωρα εφτιαξε βαρβαρο στο diablo3...

Ειναι απλα τα πραγματα...:)

ΥΓ : για οσους δεν παιζανε wow να αναφερω οτι το class shaman τα πρωτα χρονια ηταν τρελα τουμπανιδι ...και κυκλοφορουσε το αστειο οτι καποιο παιδι καποιου της μπλιζαρντ επαιζε σαμανο :)

• Like 1
Δημοσ.

ρε, τσιγκούνηδες κάντε κανά donate στο παιδί να μας ανεβάσει και άλλα videaκια !!! δεν ντρέπεστε καθόλου .. :D 

• Like 1
Δημοσ.

Ο Jay Wilson έπαιζε βάρβαρο..Είναι γνωστή η παράγκα...Εγκάθετοι μουσάτοι με λίγα ρούχα...

Νερφοπουλίδι λέμε

Δημοσ.

2 mil εχω ρε awake..πρεπει να βαλουν τοκογλυφους στο ΑΗ για να μπορεσω να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου εναντι του πρασινοματη :)

Δημοσ.

Yπαρχει μια λογικοτατη εξηγηση γιατι ο βαρβαρος ειναι imba....

Εκεινο το παιδακι του προγραμματιστη της μπλιζαρντ που επαιζε καποτε σαμανο στο WOW , τωρα εφτιαξε βαρβαρο στο diablo3...

Ειναι απλα τα πραγματα... :)

ΥΓ : για οσους δεν παιζανε wow να αναφερω οτι το class shaman τα πρωτα χρονια ηταν τρελα τουμπανιδι ...και κυκλοφορουσε το αστειο οτι καποιο παιδι καποιου της μπλιζαρντ επαιζε σαμανο :)

Shaman και ξερό ψωμί ρε μαν, μου!!! :-)

Δημοσ.

τέρμα σας φιλώ και τα λέμε ον....(πω, πω σε λίγο θα ανατiνάξω και όλο το site) ... είμαι τι να λέμε, τώρα!

@Lalanis.. άντε να κάνουμε καμιά γύρα εκεί στο σπιτάκι του weeping hollow μήπως έχουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί την τύχη να μας πέσει κανα 6/9… :-D 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...