Tmark Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πες το με δικά σου λόγια... @ TMark :Ωραίο το ρανάκι χθες ε; Δεν πέσανε 68 legendary βέβαια, αλλά εντάξει... Ναι πολύ καλό, μακάρι να προλάβω και σήμερα να κάνουμε.
greeneye Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ρε, τσιγκούνηδες κάντε κανά donate στο παιδί να μας ανεβάσει και άλλα videaκια !!! δεν ντρέπεστε καθόλου .. ετσι μπραβο, αμα πεσει κανα φραγκο θα ανεβασω και αλλα! Εχω εναν μαγο στα 8-9 level.. βρε μπας να τον ανεβασω 60 να κανω το κολπο και με μαγο να πεσετε ξεροι? Πηρα και 2Χ10 Μ = 20 Μ αλλο ενα δεκαρικο εχω ταμενο απο ενα παληρακι, ελπιζω σημερα-αυριο να το παρω και αυτο και δε θυμαμαι ποιος ηταν ο τριτος...?! Να παρω θαρος βρε παιδι μου να φτιαξω και αλλα videakia! τρωνε και ωρα στο ανεβασμα καπου 35-40 λεπτα το ενα! Οσοι εχουν 2 Μ αλιμονο δεν θελω κατι! Οταν τα κονομησουν απο καμια πωληση! 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 μπαίνω και με το 1ο mob που σκότωσα μου έπεσε ενα legendary 1h και ένιωσα λες και γάμ...σα για πρώτη φορά !το κάνω id και ήταν ελεεινό , ένιωσα την απόρριψη τουλ θα έχουμε κάτι να κάνουμεπάντως mp10 trash mob runs rulez μπράβο στον green ! 1
greeneye Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το σπιτι αυτο σκετο μυστηριο. απλα ειναι μεγαλο το σπιτι και εχει αποθηκευμενα πολλα legendary μαλλον... 2
awake68 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 εγώ νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλο dungeon από κάτω.... πρέπει να το αναλύσουμε καλά το θέμα.... κάτι παίζει εκεί...
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 το σπιτι ειναι στοιχειωμένο είδα μια γριά στο παράθυρο---------------------------------------μου έπεσε legendary il60wohoooooooo πλούτισα πάλι
nevermore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 its alive!!! (το θρεντ ) ατιμούτσικα με ψήσατε να κάνω κανα run (Mp10 είπαμε έ?) nevermore#2296 όποιος δεν με έχει ασ με κάνει add ( για νυχτερινές περιπλανήσεις λόγω δουλειάς και γυναίκας ) 1
lalanis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μήπως ...(δεν τολμάω να το γράψω καν), είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι; το γνωστό; 1
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 οκ εφαγα ban αιτιολογια : exploiting weeping hollow increased legendary drop rate discovered by greeneye Ποια τραπεζα σε βολευει πρασινοματη να μου στειλεις το αντιτιμο που πληρωσα για το παιχνιδι τωρα που με πηρες στο λαιμο σου?!?! 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 διάβαζα τα πρώτα πόστ του topic και τα post λιγο πριν και μετά την κυκλοφορία και κάτι με έπιασε λες και ακόμα περιμένω αυτό το παιχνίδι
greeneye Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) οκ εφαγα ban αιτιολογια : exploiting weeping hollow increased legendary drop rate discovered by greeneye Ποια τραπεζα σε βολευει πρασινοματη να μου στειλεις το αντιτιμο που πληρωσα για το παιχνιδι τωρα που με πηρες στο λαιμο σου?!?! Στην Diablo Bank ?! Ειναι καινουρια αναπτυσσομενη τραπεζα! To παιχνιδι με κακομαθαινει... μολις ξυπνησα και θελω να παω γυμναστηριο... ο πειρασμος μεγαλος. Λεω δε μπορει θα παιξω 10 λεπτα πριν φυγω ετσι γιατι παει γουρι! Το παιχνιδι εξηγηθηκε καλα! στο 3λεπτο πεταξε legendary! και μαλιστα πρωτα αυτο και μετα κιτρινα! Σα να μου λεει... τι πας γυμναστηριο ρε βλ*κ* ?! edit : farming με ΜΡ5 και 450% MF που μετα το valor5 αλλαζω με items και γινεται 500% ! (στους boss) Στον keywarden δεν παιζει ρολο το MF αλλα παιζει στο να ριξει legendary...! και εριξε! δεν ειναι μονο το κολοσπιτο...!!! και κλειδι και καφε!!! διαγωνισμος χειροτερου legendary... πιστευω κερδιζω για πλακα! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2013 από greeneye 2
greeneye Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ενοιτε οτι μετα απο τον αριθμο τερατων που σκοτωσα δικαιουμε 1 legendary ετσι?! αμα πιανετε τοσα στην καθε μαχη τοτε δε θα σας φτανει το σεντουκι!!! ποιος μπορει να με ξεπερασει?! 271/3=90 Χ 2 = 180 items... !
Προτεινόμενες αναρτήσεις