Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ πρασινοματη παμε αλλη μια γιατι δεν θες να το πιστεψεις....

ειναι απλη κωλοφαρδια... παρτο γραμμη νωρις :)

καθε φορα που κατεβαινω στην εν λογω περιοχη με τον barb και καθαριζω πανω απο 500 τερατα μονοκοπανια....δεν πεφτει τιποτα...

θες να κανεις την πραξη ? 500/3 = 166 χ2 = 333 αντικειμενα..και 9 στις 10 φορες δεν πεφτει τιποτα ....

συνελθε οσο ειναι νωρις..εχεις καταστρεψει κοσμο..ξημεροβραδιαζονται στο act 1 :)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενοιτε οτι μετα απο τον αριθμο τερατων που σκοτωσα δικαιουμε 1 legendary ετσι?! B)

αμα πιανετε τοσα στην καθε μαχη τοτε δε θα σας φτανει το σεντουκι!!! ποιος μπορει να με ξεπερασει?!

:-)

271/3=90 Χ 2 = 180 items... !

μαν, το 271 κάποια παιδιά (barb) το έχουν απλά για ζέσταμα !!!

και μέχρι να σου πουν ή να ανεβάσουν κάποια screenshot για του λόγου το αληθές, πάρε να δεις κι ένα βιντεακι για να καταλάβεις λίγο τι περίπου παίζετε...

δεν θα σου πω το ρεκόρ του τύπου! δες το εσύ... 

Υ.Γ. έχει και λεγενδαρυ μέσα...

Δημοσ.

Αυτο που κανει αυτος και που περιεγραψε και ο πρασινοματης...στην ουσια θα χε νοημα αν ισχυαν καποιες προυποθεσεις.

Η πιο σημαντικη να μπορεις να σκοτωνεις γρηγορα σε μπ10.Και 2η να χεις μεγαααααλο mf%..Και να χεις και κανα class που να σκοτωνει μαζικα ...barb,wd και σιγουρα οχι DH :)

Τοτε προφανως εχει νοημα.Πας ετσι για την πλακα μαζευεις και 5 στακς γρηγορα οπως εχουμε πει τον τροπο και πας και θεριζεις ολο το weeping hollow  μεσα σε 5 λεπτα.

ΥΓ: ειχα σκοτωσει γυρω στα 588 μονοκοπανια αλλα σε περισσοτερο χρονο ...γιατι δεν εχω μεγαλο dps για μπ10 στον barb :)

Δημοσ.

το βιντεακι που linkαρα παραπάνω είχε ανέβει (ytube) όπως το δείχνει και ο δημιουργός του στις 11/04/2013... οπότε καταλαβαίνετε ότι έχει γίνει πριν το buffαρισμα που έκανε η blizzard στο XP και στα mods density στα αντίστοιχα που παίζουμε και εμείς σήμερα act1 (περισσότερο) και act2...

δηλαδή εάν ο τύπος το επαναλάμβανε με τα σημερινά δεδομένα όντως όπως ανέφερε και ο φίλος mphxths, το ρεκόρ του θα ήταν πολύ υψηλότερο ! :-D 

Δημοσ.

το βιντεακι που linkαρα παραπάνω είχε ανέβει (ytube) όπως το δείχνει και ο δημιουργός του στις 11/04/2013... οπότε καταλαβαίνετε ότι έχει γίνει πριν το buffαρισμα που έκανε η blizzard στο XP και στα mods density στα αντίστοιχα που παίζουμε και εμείς σήμερα act1 (περισσότερο) και act2...

δηλαδή εάν ο τύπος το επαναλάμβανε με τα σημερινά δεδομένα όντως όπως ανέφερε και ο φίλος mphxths, το ρεκόρ του θα ήταν πολύ υψηλότερο ! :-D 

Τον έχω σε farming....Το nooba

Δημοσ.

Τον έχω σε farming....Το nooba

Ναι, μωρέ και αυτό το κακόμοιρο με τα donate ζει! τι νομίζεις... :P

Δημοσ.

παιδια μην ξεχνατε οτι εγω εχω χαρακτηρα για ΜΡ5 και σκοτωνω 271 τερατα... αμα παρω το χαρακτηρα του τυπου θα περασω τα 500... :-)

κανα run κανατε με το τρικ?

• Like 1
Δημοσ.

green μην παιρνουν τα μυαλα σου αερα

3 ατομα καναμε το run 2-3 φορες..δεν επεσε ουτε λεπι...σε κανεναν μας...συνελθε λεμε γιατι μας εχεις καταστρεψει :)

• Like 3
Δημοσ.

green μην παιρνουν τα μυαλα σου αερα

3 ατομα καναμε το run 2-3 φορες..δεν επεσε ουτε λεπι...σε κανεναν μας...συνελθε λεμε γιατι μας εχεις καταστρεψει :)

Ας πεφτουν σε μενα και δεν πειραζει για σας, κατι θα κανω και για σας...  :-) 

* εφαγα 10 Μ στο crafting μηπως πετυχω τιποτα καλο και φυσικα πετυχα οτι καλυτερο... πηρα τα 3 γνωστα παπακια...!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...