Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ είμαι λίγο παρανοϊκός και γιαυτο θα συνεχίσω μέχρι τελικής πτώσης (των legendary)

που θα πάει αμα χτυπήσω 50 par θα αρχίσει το party

οχι οτι τώρα έχω παράπονο !

εμεις που το χτυπησαμε το 50 par εδω και καιρο νομιζεις οτι "λαμπει" το συμπαν σε καθε μας χτυπημα ? ξανασκεψου το :)

Δημοσ.

παιδια μη μπερδευεστε... το σπιτι το αναφερα σαν σημειο που γυρω του απλα εχει απειρα ζομπι συνηθως! οχι να βαρατε και να βλεπετε οπωσδηποτε το σπιτι! Εκει σε στριμωχνουν σχεδον παντα 300αρες απο ζομπι!

Το συστημα με τα bonus item στο ΜΡ10 δουλευει 100% σε αυτο δεν υπαρχει αμφιβολια!

Προτιμοτερο ειναι να βαρατε μαζεμενα τερατα να κερδιζετε χρονο πανω απο ολα.

Ενοιτε να εχετε τουλαχιστον 460-480% MF αυτα τα τονισαμε. Εγω τα κανω με βαρβαρο. Αν εχετε χαρακτηρα που να αντεχει

μεσα στο σφαλιαριδι που πεφτει τοτε καντε το και με ninja χαρακτηρα! Κρατειστε την ουσια

1) βαραμε μεσα σε ΧΑΜΟ και μετα leave game και ξανα. Παρουμε δεν παρουμε legendary.

2) Εχουμε > 460% MF (εγω πλεον ειμαι με 503%)

Ακομα και σημερα που επαιξα 13-14 λεπτα ακριβως πριν φυγω επεσε 1 και ηταν η χειροτερη περιπτωση μου...!

Στατιστικα δεν κανω πανω απο 9 λεπτα μεγιστο. Αν θελετε θα φτιαξω και καινουρια video...

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι μου πεσανε 2 legendaries μεσα στην αυλη του σπιτιου....αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας τωρα...:) :)

vile ward  και skorn αρκετα τουμπανακι (1346dps , 380 str , 120 vit , critdmg 140% , socket)

Σκεφτομαι να παλεψω το ww με το skorn μιας και ανεβαζει αρκετα το τρεχον dmg.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια το πηρατε χαμπαρη με το μπηχτη? ολο γκρινιαζει οτι δεν πιανει το συστημα αλλα ολο στην αυλη του σπιτιου ειναι!!! :-D

Παραδεξου το οτι πιανει και ασε τα σαπια!!! :-)

edit : τ-μαρκ δωσε μου στοιχεια να σε προσθεσω στους φιλους !

edit : ας μου πει καποιος αν μπορει να παρει 8 κιτρινα (!) ξεκινωντας ενα νεο game

χωρις κολωνα μεσα σε 1 λεπτο περιπου!!!

με 79 τερατα δηλαδη περιπου 50-51 items πηρα 8 κιτρινα και ευτυχως που δεν εβγαλε

και legendary γιατι ο μπηχτης που να κρυφτει μετα...!!! :-D

post-44836-0-37659000-1371852986_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1
Δημοσ.

@Tmark σε ψάχνει η εφορία!

@Greeneye Gozzar07#2298 . Αν με πατήσει αυτοκίνητο, θέλω τουλάχιστον να έχω κάνει ενα little-house run μαζί σου.

ΥΓ: 10m μην περιμένεις.

• Like 3
Δημοσ.

blackscorpion να σου πω εγω που θα φτασει... εχω 503% MF, θα παω 550% και τοτε to thread θα παρει φωτια

με αυτα που θα ανεβαζω!

Ασε που θα κυκλοφορω με ομπρελλα για να μη χτυπησω απο τα πολλα legendary που θα πεφτουν...!  :-D

* Gozzar07#2298 (θα σε προσθεσω σημερα και θα παιξουμε σε πρωτη ευκαιρια - χωρις 10 Μ :-) )

• Like 1
Δημοσ.

εμεις που το χτυπησαμε το 50 par εδω και καιρο νομιζεις οτι "λαμπει" το συμπαν σε καθε μας χτυπημα ? ξανασκεψου το :)

τι να ξανασκεφτώ ? με τόσο χαμηλό mf και μπαίνω 5-10 λεπτά και έχω σίγουρο legendary drop. 

• Like 1
Δημοσ.

μπήκα για ένα γρήγορο run mf 392 - valor 0 και είχα double drop legendary
δεν είναι καλά , όμως δεν έχει σημασία , το θέμα είναι οτι πέφτουν

post-212651-0-08726400-1371914515_thumb.jpg

Δημοσ.

αν ηταν και glitch θα μπορούσαν 
αυτό γίνεται οπουδήποτε και αν δοκιμάσεις
για να το εξαφανίσουν θα πρέπει να το αλλάξουν στο mp10 να μην ρίχνει bonus item
σίγουρα πάντως κάποιος κομπλεξικός που δεν μπορει να το κάνει θα το βάλει στο bug reports  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

nefr στους wiz γιατι κάνουν rollface το mp10 (cm)
nefr στους monks (infinite stun build)
nefr στις grenades του dh
neft στον wd (έτσι επειδή μου τη βάρεσε)

nicolbolastrollface.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...