Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gozzar τοσο κλαμα απο το γελιο με το IT CROWD σπανια εχω ριξει σε σειρα :)

ξεκιναω για το σπιτι....ελπιζω να ειναι ετοιμο το enterprise να μου διακτινισει αστερακια 

• Like 1
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικα εχει πολλα θυματα στο DIABLO3...

δες τε εδω με 225.000 τι αγορασα!!! (και πεστε μου ποσα νομιζετε οτι θα φυγει αμεσως!) :-)

post-44836-0-25332800-1372080004_thumb.jpg

post-44836-0-60707000-1372080009_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν εχουν περαση γαντια με μετριο main-stat , vitaliy , cc , critdmg 

ολοι παλευουν για αρκετο main-stat , attack speed , cc , critdmg

ασε που ολοι craft-αρουν γαντια που βγαινουν υπερβολικα γαματα...

Σιγουρα για 120μυρια που το βαλες..δεν θα φυγει..αλλα ποτε δεν ξερεις..ενα θυμα γεννιεται καθε λεπτο :)

Απο την αλλη εμενα ΠΑΝΤΑ πουλιουνται αντικειμενα για τους followers...τις προαλλες εφυγε για 10μυρια μια μαλακια για scoundrel και σημερα αλλη μια μαλακια για enchantress για 1 μυριο....

Σιγουρα εσοδα λεμε :)

Δημοσ.

υπαρχουν ατομα που πληρωνουν για ιτεμς για followers?  ελεος !!!!!!!! :shock:

cc = 10 δεν ειναι μετριο νομιζω ειναι ΜΕΓΙΣΤΟ. :ph34r:

και cd 49% νομιζω ειναι επισης εντελως υψηλο η λαθος κανω...? :mellow:

δεν εχει attack speed οκ. και εχει 70 inteligence μετριο. Αμα σκεφτεις οτι τα πηρα με 225.000 οσο και να φυγουν

πληρως κερδισμενος θα ειμαι ακομα και με 8-10 Μ ! :-)

Δημοσ.

Ναι αλλα εσυ τα εβαλες 12μυρια/120μυρια... τι σκεφτοσουν ?

και δεν ειπα μετριο το cc,critdmg αλλα τα stats (intelligence,vit)

τεσπα....οτι βγαλεις κερδος...αν βγαλεις :)

Ναι αγοραζουν αντικειμενα για followers..λογικα αυτοι που πανε να τελειοποιησουν το gear τους παντου....

Δημοσ.

Ναι αλλα εσυ τα εβαλες 12μυρια/120μυρια... τι σκεφτοσουν ?

και δεν ειπα μετριο το cc,critdmg αλλα τα stats (intelligence,vit)

τεσπα....οτι βγαλεις κερδος...αν βγαλεις :)

Ναι αγοραζουν αντικειμενα για followers..λογικα αυτοι που πανε να τελειοποιησουν το gear τους παντου....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Δεν εχουν περαση γαντια με μετριο main-stat , vitaliy , cc , critdmg"

Αυτο ειχες γραψει την πρωτη φορα... :-)

συμφωνουμε για τα stas ιντε και vit

Δημοσ.

εχω ηδη ενα bid στα γαντακια που τσιμπησα απο θυμα με 3 Μ ! Το ειχα βαλει απο 6 Μ εως 120 Μ.

Οποτε εχω τα 6 και οσο παει, (κερδισμενος 100%)  ενα δευτερο θυμα χρειαζομαστε για να σκοτωθουνε :X

post-44836-0-10600100-1372105090_thumb.jpg

Δημοσ.

ειναι μεχρι να παρω τα πρωτα φραγκα... μετα θα τα ισοπεδωσω ολα... :-)

Stavraka ξερω θεωρεις ασημαντα τα 6 Μ... ολοι απο 6 Μ αρχιζουν ομως και καποια στιγμη λες

πως κανανε τα bilion vre παιδι μου! κανεις δε γεννηθηκε πλουσιος στο Diablo...!

Δημοσ.

Τα ειχες 12μυρια/120μυρια ...και τωρα λες οτι εγιναν bid στα 3μυρια ενω τα ειχες 6/120....

Καταλαβαινεις οτι δεν βγαινουν τα νουμερα ε?Ασε που επιμελλως δεν φαινονται οι τιμες απο τα γαντακια στην εικονα...

Εικαζω οτι τα εβαλες ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ..για να φευγουν :)ουε καν στο μυριο :)

EDIT : 6/120 τα εχεις τελικα....:)

Δημοσ.

Τα ειχες 12μυρια/120μυρια ...και τωρα λες οτι εγιναν bid στα 3μυρια ενω τα ειχες 6/120....

Καταλαβαινεις οτι δεν βγαινουν τα νουμερα ε?Ασε που επιμελλως δεν φαινονται οι τιμες απο τα γαντακια στην εικονα...

Εικαζω οτι τα εβαλες ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ..για να φευγουν :)ουε καν στο μυριο :)

αχ αχ δε διαβαζεις και σωστα!!! ειπα οτι τα αγορασα 3 Μ απο θυμα! και τα εβαλα bid απο 6 Μ εως και 120 Μ !

Παραθετω εικονες γιατι οπως εχω ξανατονισει δεν λεω ΠΟΤΕ ψεματα!!! :-)

υ.σ : αυτα που ειχα παρει με 225.000 ηταν αλλα!!! και αυτα θα πιασουν φραγκα!

Πειστηκες τωρα?! (στη δευτερη εικονα βλεπεις και αυτα που αγορασα με 225.000!)

Οτι γαντι υπηρχε με παρομοια χαρακτηριστικα το χτυπησα σχετικα. Οποτε βαζω διαφορα

και το πολυαγκιστρο πιανει παντα ψαρια...! :devil:

post-44836-0-10865400-1372110041_thumb.jpg

post-44836-0-43655700-1372110046_thumb.jpg

Δημοσ.

ειναι μεχρι να παρω τα πρωτα φραγκα... μετα θα τα ισοπεδωσω ολα... :-)

Stavraka ξερω θεωρεις ασημαντα τα 6 Μ... ολοι απο 6 Μ αρχιζουν ομως και καποια στιγμη λες

πως κανανε τα bilion vre παιδι μου! κανεις δε γεννηθηκε πλουσιος στο Diablo...!

Καμία σχέση, μου αρέσει ο τρόπος που περιγράφεις τα πράγματα και που έχεις ακόμα τόσο ενθουσιασμό για το game.

Δημοσ.

ρε πρασινοματη....μας εχεις μπερδεψει...διακοσια γαντια εχεις παρει..που να παρακολουθησουμε τις εξελιξεις....

Δεν μας ειχες ενημερωσει για τα 2α γαντια....!!!

Στην 2η εικονα , με το βελακι δειχνεις αυτα που πηρε με 3μυρια..οχι τα αλλα με τα 225k....εδω μπερδευεσαι και συ ...απο μας περιμενεις κατι λιγοτερο ? :)

ΥΓ:εγω λεω τραβα για ψαρεμα καλοκαιρι τωρα που ρθε...και ασε τα πολυαγκιστρα στο ντιαμπλο...

Δημοσ.

ρε πρασινοματη....μας εχεις μπερδεψει...διακοσια γαντια εχεις παρει..που να παρακολουθησουμε τις εξελιξεις....

Δεν μας ειχες ενημερωσει για τα 2α γαντια....!!!

Στην 2η εικονα , με το βελακι δειχνεις αυτα που πηρε με 3μυρια..οχι τα αλλα με τα 225k....εδω μπερδευεσαι και συ ...απο μας περιμενεις κατι λιγοτερο ? :)

Ναι 2 ζευγη ειχα παρει, γιατι αυτος ο παπαρας με τα 225.000 μου χαλουσε τα μεγαλα ποσα, στο να φαινονται δηλαδη ΟΛΑ τα γαντια ακριβα και να τσιμπανε τα θυματα... Οταν δηλαδη 10 γαντια εχουν απο 100-300 Μ (καλα γαντακια οχι μαλακιες)

και ενα 11κατο μια ιδεα ποιο χαμηλο εχει 225.000 τοτε κανενα θυμα δε θα παρει απο τα ακριβα...

εκει τα αγοραζω και τα βαζω π.χ 20-50 Μ. εκει τσιμπαει το μελανουρι αν δε τσιμπησει αλλο μεγαλυτερο με 100 και 200 Μ.

Για αυτο τα αγορασα και τα 2... :-D

Και επειδη οπως ξερεις παιζω τωρα ΑΚΤ1 και καθομαι και γραφω εδω, μπορει να γραφω εδω αλλα το σπιτακι εχει φωτα...!!!

post-44836-0-53601000-1372110666_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...