Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι 2 ζευγη ειχα παρει, γιατι αυτος ο παπαρας με τα 225.000 μου χαλουσε τα μεγαλα ποσα, στο να φαινονται δηλαδη ΟΛΑ τα γαντια ακριβα και να τσιμπανε τα θυματα... Οταν δηλαδη 10 γαντια εχουν απο 100-300 Μ (καλα γαντακια οχι μαλακιες)

και ενα 11κατο μια ιδεα ποιο χαμηλο εχει 225.000 τοτε κανενα θυμα δε θα παρει απο τα ακριβα...

εκει τα αγοραζω και τα βαζω π.χ 20-50 Μ. εκει τσιμπαει το μελανουρι αν δε τσιμπησει αλλο μεγαλυτερο με 100 και 200 Μ.

Για αυτο τα αγορασα και τα 2... :-D

Και επειδη οπως ξερεις παιζω τωρα ΑΚΤ1 και καθομαι και γραφω εδω, μπορει να γραφω εδω αλλα το σπιτακι εχει φωτα...!!!

An auction house master is being born! (darn they grow so fast)

Έτσι λειτουργούσε το ΑΗ στο wow και πραγματικά μπορούσες να είσαι Ο αφεντικόΣ στο AH αλλά εκεί ο server ήταν περιορισμένος, τα αντικείμενα συγκεκριμένα κοκ και πήγαινες κυρίως σε αναλώσιμα.

Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις αυτό στο d3, δε νομίζω δλδ, γιατί όλο και κάποια παρόμοια γάντια με λιγότερα stats θα υπάρχουν.

Η προσφορά είναι τεράστια ενώ η ζήτηση μικρή.

Τέλοσπάντων, πολύ σε χαίρομαι! Όταν θα βγάλεις billion θα σου φέρουμε τούρτα :P

(εγώ πάντως πάνω από 130-150m ποτέ δεν άντεξα να κρατήσω :P)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

blackscorpion το σπιτακι να μην πεσει με κανενα σεισμο και θα δεις το billion συντομα!!! :-D

edit : 2 πρασινακια στο σπιτι! ελπιζω να ειναι το 1 καλο...!

edit : περιμενα καλυτερο chest αλλα δε μαμιεται κατι λιγα θα παρουμε παλι...

post-44836-0-57755600-1372113691_thumb.jpg

post-44836-0-46746200-1372114260_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν θα αγόραζα αυτό το chest ούτε για 10κ :P

και 5Μ να παρω κερδος θα ειναι! εγω τα πολλα ομως τα βγαζω πλεον απο τους χορηγους ( :-) )  οποτε μην αγχωνεσαι αν πιασει πολλα...

εσυ τελικα θα μπεις στη λιστα η οχι?! πες να σε προσθεσω να παιξουμε και κανα game μαζι. Εκτος αν αλλαξες αποφαση οποτε κανενα προβλημα!

Δημοσ.

εσυ τελικα θα μπεις στη λιστα η οχι?! πες να σε προσθεσω να παιξουμε και κανα game μαζι.

Εγώ πάντως το έπιασα το υπονοούμενο..

• Like 2
Δημοσ.

για την ιστορια και μονο.. τα αγορασα με 3 Μ τελικως πουληθηκαν 10,5 Μ περιπου καθαρα...

δε με χαλασε απλα ελπιζα και σε παραπανω αλλα μαλλον κοντραριστηκαν μονο 2 ατομα...

αναμενω τα αλλα που αγορασα με 225.000 να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε! :-D

post-44836-0-24738100-1372162324_thumb.jpg

Δημοσ.

αυτό το είχα σκεφτεί να το κάνω
ίσως και να το κάνω επειδή ψιλοβαρέθηκα το d3 και πάλι
θα γίνω επειχηριματίας του AH 

χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

εχω φιλοσοφησει στο μυαλο μου τι θα "παιχτει" παρακατω στο Diablo3 και οταν λεω παρακατω εννοω μεχρι που θα βγει

το expansion...

ΕΚΕΙ θα πεσει η μεγαλη οικονομα και θα αναγεννηθει το ΑΗ... δε μπορω να πω κατι παραπανω γιατι οπως καταλαβαινετε το κραταω για μενα. Ομως μεχρι τοτε ετοιμαστε τους χαρακτηρες σας και μαθετε λεπτομερειες που παιζουν ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ. :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

εσυ μπορει να κλαις... εγω ομως θα γελαω περισσοτερο τοτε και σημειωσε αυτο που ειπα και την ημερομηνια γιατι οταν ερθει η ωρα

καποιοι θα λετε οτι ειμαι μετα χριστον προφητης...! B)

edit : επειδη ξεχασα να το αναφερω πλεον τρεχω με ελαχιστο 550% MF στο ΜΡ10

ερχονται ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΑ!!!!!!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

εχω φιλοσοφησει στο μυαλο μου τι θα "παιχτει" παρακατω στο Diablo3 και οταν λεω παρακατω εννοω μεχρι που θα βγει

το expansion...

ΕΚΕΙ θα πεσει η μεγαλη οικονομα και θα αναγεννηθει το ΑΗ... δε μπορω να πω κατι παραπανω γιατι οπως καταλαβαινετε το κραταω για μενα. Ομως μεχρι τοτε ετοιμαστε τους χαρακτηρες σας και μαθετε λεπτομερειες που παιζουν ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ. :ph34r:

ακομα και οι προφητες τα μοιραζοντουσαν με τα πληθη....

Και με το σπιτακι και τα απειρα legendaries μας τα χες ζαλισει..και εντελει δεν μας ειπες κατι καινουργιο....το οτι στο weeping hollow μαζευοταν κοσμος..ηταν γνωστο προ πολλου...το να πας να βαρας σε εκεινο το σημειο..ηταν λογικο επακολουθο να το σκεφτει ο καθενας...

οποτε μην παιρνεις υφος και το παιζεις ιστορια..πες τι μαλακιες σκεφτεσαι να παμε παρακατω....ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μας πεις κατι καινουργιο :)

Ακους εκει "το κραταω για μενα" ..χαχαχα πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ στην ζωη σου εε? :)

• Like 2
Δημοσ.

το κολπο αυτο με τα legendary ξερεις πολυ καλα οτι δεν υπηρχε εξω στον κοσμο γιατι αν υπηρχε θα το ειχε νερφαρει

η βλιζαρντ... ασε που θα το ειχατε μαθει ολοι νωριτερα... Εσυ βεβαια μεχρι τωρα ακομα αμφιβαλεις οταν εγω ακομα και εντος 1

λεπτου εχω παρει πρασινο πραγμα που ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ 5 ΣΤΑΚ ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟ!

Ευτυχως το επιβεβαιωσε και αλλο παιδι εδω μεσα οτι εχω δικιο... ελπιζω να το κανεις και εσυ. Μολις το κανεις να εισαι

σιγουρος οτι θα μαθεις απο τους πρωτους τα πραγματα που εχω σκεφτει. Δεν ειμαι φυσικα ηδημον μπορει και να πεσω εξω

ομως μπορει και ορισμενα σημεια να σου φανουν πολυ χρησιμα... Αλλωστε στη ζωη οποιος προβλεπει τι θα γινει παρακατω σιγουρα βγαινει κερδισμενος...!!! π.χ αμα καποιος ειχε προβλεψει την κριση που θα ερχοταν θα ειχε κανει ολα τα ακινητα του ρευστο (αν ειχε ακινητα ας πουμε) και μετα θα τα αγοραζε ξανα πισω στη μιση τιμη και λιγοτερο!!! σκεψου το λιγο...

Μπορει παλια να μην εψαξα και να επαιζα μονος για χαβαλε και να εκανα αστειες ερωτησεις καποιες για πλακα και καποιες στα σοβαρα ομως απο καποια στιγμη και περα ειπα να γινω τουλαχιστον πολυ καλυτερος, Αν το καταφερω θα δειξει.

* ειμαι ανοιχτοχερης γιατι σας εδωσα ενα κολπο που μπορει να ριξετε πολλα καφε και πρασινα σε ελαχιστο

χρονο πραγμα που σημαινει οτι μπορει να σας πεσει τελειο αντικειμενο πολυ ποιο γρηγορα και ποιο πιθανα...!

20 Μ πηρα δεν πηρα και μια περιουσια...! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...