Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εσυ μπορει να κλαις... εγω ομως θα γελαω περισσοτερο τοτε και σημειωσε αυτο που ειπα και την ημερομηνια γιατι οταν ερθει η ωρα

καποιοι θα λετε οτι ειμαι μετα χριστον προφητης...! B)

edit : επειδη ξεχασα να το αναφερω πλεον τρεχω με ελαχιστο 550% MF στο ΜΡ10

ερχονται ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΑ!!!!!!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

εχω φιλοσοφησει στο μυαλο μου τι θα "παιχτει" παρακατω στο Diablo3 και οταν λεω παρακατω εννοω μεχρι που θα βγει

το expansion...

ΕΚΕΙ θα πεσει η μεγαλη οικονομα και θα αναγεννηθει το ΑΗ... δε μπορω να πω κατι παραπανω γιατι οπως καταλαβαινετε το κραταω για μενα. Ομως μεχρι τοτε ετοιμαστε τους χαρακτηρες σας και μαθετε λεπτομερειες που παιζουν ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ. :ph34r:

ακομα και οι προφητες τα μοιραζοντουσαν με τα πληθη....

Και με το σπιτακι και τα απειρα legendaries μας τα χες ζαλισει..και εντελει δεν μας ειπες κατι καινουργιο....το οτι στο weeping hollow μαζευοταν κοσμος..ηταν γνωστο προ πολλου...το να πας να βαρας σε εκεινο το σημειο..ηταν λογικο επακολουθο να το σκεφτει ο καθενας...

οποτε μην παιρνεις υφος και το παιζεις ιστορια..πες τι μαλακιες σκεφτεσαι να παμε παρακατω....ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μας πεις κατι καινουργιο :)

Ακους εκει "το κραταω για μενα" ..χαχαχα πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ στην ζωη σου εε? :)

• Like 2
Δημοσ.

το κολπο αυτο με τα legendary ξερεις πολυ καλα οτι δεν υπηρχε εξω στον κοσμο γιατι αν υπηρχε θα το ειχε νερφαρει

η βλιζαρντ... ασε που θα το ειχατε μαθει ολοι νωριτερα... Εσυ βεβαια μεχρι τωρα ακομα αμφιβαλεις οταν εγω ακομα και εντος 1

λεπτου εχω παρει πρασινο πραγμα που ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ 5 ΣΤΑΚ ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟ!

Ευτυχως το επιβεβαιωσε και αλλο παιδι εδω μεσα οτι εχω δικιο... ελπιζω να το κανεις και εσυ. Μολις το κανεις να εισαι

σιγουρος οτι θα μαθεις απο τους πρωτους τα πραγματα που εχω σκεφτει. Δεν ειμαι φυσικα ηδημον μπορει και να πεσω εξω

ομως μπορει και ορισμενα σημεια να σου φανουν πολυ χρησιμα... Αλλωστε στη ζωη οποιος προβλεπει τι θα γινει παρακατω σιγουρα βγαινει κερδισμενος...!!! π.χ αμα καποιος ειχε προβλεψει την κριση που θα ερχοταν θα ειχε κανει ολα τα ακινητα του ρευστο (αν ειχε ακινητα ας πουμε) και μετα θα τα αγοραζε ξανα πισω στη μιση τιμη και λιγοτερο!!! σκεψου το λιγο...

Μπορει παλια να μην εψαξα και να επαιζα μονος για χαβαλε και να εκανα αστειες ερωτησεις καποιες για πλακα και καποιες στα σοβαρα ομως απο καποια στιγμη και περα ειπα να γινω τουλαχιστον πολυ καλυτερος, Αν το καταφερω θα δειξει.

* ειμαι ανοιχτοχερης γιατι σας εδωσα ενα κολπο που μπορει να ριξετε πολλα καφε και πρασινα σε ελαχιστο

χρονο πραγμα που σημαινει οτι μπορει να σας πεσει τελειο αντικειμενο πολυ ποιο γρηγορα και ποιο πιθανα...!

20 Μ πηρα δεν πηρα και μια περιουσια...! :-D

Δημοσ.

Το θρεντ έχει γίνει πλέον και οικονομικόκοινωνικό και μας προφυλάσει και από την κρίση ...

ρισπεκτ και προσπαθώ να δω που θα πάει το πράμα :D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε greeneye τραβα μια βολτα απο το youtube μερια για να δεις ενα καρο βιντεο με τα πιο HOT σημεια στο diablo.

Σημεια που σκανε ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΑΤΑ κατι που συνεπαγεται αυξημενες πιθανοτητες να πεσει κατι.

Σημεια οπως το weeping hollow , fields of misery , το dungeon στο fields of misery με τα απειρα zombies , ενα εκ των τριων dungeons που μπαινεις για να βρεις τις μαλακιες του μαγου στο act2 ακριβως λιγο πριν τον αντιμετωπισεις κλπ κλπ.

Δεν ειναι μονο το weeping hollow...υπαρχουν και αλλα μερη...απλα εσυ και προφανως και αλλοι βολευονται με αυτο.

Μην νομιζεις δηλ οτι μονο εκει ριχνει το παιχνιδι.....εκτος και αν πραγματικα το πιστευεις αυτο !!!

Οπως ξαναειπα , δεν μας ειπες κατι καινουργιο...

Τραβα παραγκον 100 , μαζεψε και 5 στακς και τραβα σε ενα οποιδηποτε σημειο....καποια στιγμη θα πεσει legendary....δεν υπαρχει μηχανισμος που να ριχνει περισσοτερα στο weeping hollow ή στα αλλα μερη που ανεφερα..απλα εκει εχει περισσοτερα τερατα συγκριτικα με αλλα σημεια αρα αυξημενες πιθανοτητες!!!

Σ Υ Ν Ε Λ Θ Ε!!

• Like 1
Δημοσ.

Ασε σταυρακα , παει ο hc μου :) Ειχα φτιαξει DH και στο level41 σκεφτηκα να κανω μια κινηση νιντζα :) Να κανω ακροβατικο και να μπω μεσα σε πληθος να τα σκισω γρηγορα...(σκοτωνα τα παντα πολυ γρηγορα ....)....κανω το ακροβατικο και μολις φτανω στο πληθος ....βαρεσανε ολα τους ΜΑΖΙ...την ιδια στιγμη...και εφυγα one-shotted χαχαχα :)

Δημοσ.

μπηχτη ειδες που δεν ξερεις λεπτομερειες...? θα σου πω μια για να δεις ποσο το εχω ψαξει...

Ολα τα ασπρα τερατα ΔΕΝ ειναι το ιδιο...!!! π.χ αμα σκοτωσεις  100 μικρες αραχνες δεν ειναι το ιδιο με το να σκοτωσεις

100 ζομπι του ΑΚΤ1 !!!!!!!! Στις αραχνες η πιθανοτητα για το πρωτο drop (αρα και για το δευτερο!)  δεν ειναι περιπου 30%

αλλα πολυ μικροτερη!!!!!!!

Με προκαλεις τωρα να πω και αλλα... αντε θα πω αλλο ενα tip μηπως και "συνελθεις" !

Οταν σε "κυνηγαει" ενα boss στο ΑΚΤ1 στο ΜΡ10 και τρεχεις με run τοτε αν παρατηρησεις ΔΕΝ τη γλιτωνεις και σε φτανει...

(μιλαω παντα για την περιπτωση που δεν το εχεις να το σκοτωσεις πολυ γρηγορα οπως εγω η καθολου δεν το εχεις)

Ε λοιπον εμενα ΔΕ με φτανει!!!!!! Κανεις ενα "κυκλο" γυρω απο μια νησιδα οπως τρεχεις 360 μοιρες και μετα συνεχιζεις ευθεια.

Θα παρατηρησεις οτι ως δια μαγειας το boss "βαρεθηκε" να σε κυνηγαει και ερχονται μονο απλα ζομπι και συνεχιζεις

απτοητος να πας σε μερη με πολλα zompi!

Και επειδη δεν πιστευεις ακομα το κολπο σε αφηνω να μαζευεις 5 στακς καθε φορα και εμεις να παιρνουμε στο δεκαλεπτο 1-3 legendary !!!

* και ξαναλεω για τελευταια φορα γιατι δεν το εμαθες ακομα! τα 5 στακς σε βοηθανε να παρεις

legendary με αυξημενες πιθανοτητες ΜΟΝΟ ΣΤΑ BOSS! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ BONUS ITEM.  Ειτε βαρας δηλαδη ζομπι απλα με 5 στακς ειτε χωρις εχεις ιδια πιθανοτητα!!! δεν θα το ξαναπω γιατι μαλιασε η γλωσσα μου!!!

Δημοσ.

μπηχτη ειδες που δεν ξερεις λεπτομερειες...? θα σου πω μια για να δεις ποσο το εχω ψαξει...

Ολα τα ασπρα τερατα ΔΕΝ ειναι το ιδιο...!!! π.χ αμα σκοτωσεις  100 μικρες αραχνες δεν ειναι το ιδιο με το να σκοτωσεις

100 ζομπι του ΑΚΤ1 !!!!!!!! Στις αραχνες η πιθανοτητα για το πρωτο drop (αρα και για το δευτερο!)  δεν ειναι περιπου 30%

αλλα πολυ μικροτερη!!!!!!!

Με προκαλεις τωρα να πω και αλλα... αντε θα πω αλλο ενα tip μηπως και "συνελθεις" !

Οταν σε "κυνηγαει" ενα boss στο ΑΚΤ1 στο ΜΡ10 και τρεχεις με run τοτε αν παρατηρησεις ΔΕΝ τη γλιτωνεις και σε φτανει...

(μιλαω παντα για την περιπτωση που δεν το εχεις να το σκοτωσεις πολυ γρηγορα οπως εγω η καθολου δεν το εχεις)

Ε λοιπον εμενα ΔΕ με φτανει!!!!!! Κανεις ενα "κυκλο" γυρω απο μια νησιδα οπως τρεχεις 360 μοιρες και μετα συνεχιζεις ευθεια.

Θα παρατηρησεις οτι ως δια μαγειας το boss "βαρεθηκε" να σε κυνηγαει και ερχονται μονο απλα ζομπι και συνεχιζεις

απτοητος να πας σε μερη με πολλα zompi!

Και επειδη δεν πιστευεις ακομα το κολπο σε αφηνω να μαζευεις 5 στακς καθε φορα και εμεις να παιρνουμε στο δεκαλεπτο 1-3 legendary !!!

Ελπιζω αυτο που εβαλα σε εντονα γραμματα να χεις καποιον τροπο να το αποδειξεις αλλιως λες αερολογιες απο τις πιο καραμπινατες...Μπορει να ισχυει , μπορει και οχι....εσυ το ισχυριζεσαι αρα απο σενα περιμενουμε αποδειξεις.

Οσο για τα boss....κανενας σοβαρος παιχτης δεν τρεχει να γλυτωσει...ολοι καθομαστε και ειτε τις τρωμε σαν αντρες ειτε το καθαριζουμε .....αρα δεν μας απασχολουν τα κυνηγητα :)  (Ασε που αν πλακωθω στα ακροβατικα σαν DH και κανω 3-4 μαζεμενα και διασχισω τον χαρτη σε μερικα δευτερολεπτα..δεν νομιζω να υπαρχει boss που θα χει τα πνευμονια να με ακολουθησει :P)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...