mphxths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 greeneye , εχε χαρη που διασκεδαζουμε το ακροατηριο !! 1. ειτε ολη την παραγραφο να παραθεσω ειτε την μιση το νοημα ειναι το ιδιο ....δεν το σωζεις!! 2.εσυ αναφερθηκες σε αραχνοπουλα..και μετα μου ριξες και ενα λινκ που το λεει και επισημος απο μπλιζ.ο επισημος ομως δεν μιλαει για αραχνες..μιλαει για tormented stingers...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ.....ποσο πιο απλο να στο κανω ? εμπλεξες τα ζωα παραδεξου το 3."Επισης μελετησα παρα πολυ τον πινακα με τους καλυτερους να δω τι οπλα ειχαν πως ντυνονταν πως ειχαν καλυτερο dps και πως ειχαν καλυτερο χρονο μεχρι να τους σκοτωσουν κτλ κτλ" Και οι καλυτεροι που παιζουν βαρβαρο παιζουν με οπλο+ασπιδα?και με τα gems που φορας στο chest?Οι καλυτεροι ειναι πανω πανω στην λιστα ξερεις...οχι κατω κατω 4.Την επιδειξη την εχεις ξεσκισει....τι θα σε πουμε προφητη...τι γνωριζεις κολπα που εμεις δεν γνωριζουμε...τι γνωριζεις εξελιξεις για το ΑΗ που δεν μας τις λες και τις κρατας για τον εαυτο σου επειδη ειναι τοσο σοβαρες και μεγαλειωδεις .. Το σκισες το καλσον 5.Οχι τιποτα χρησιμο..διασκεδαστικα ναι..χρησιμο οχι.Τουλαχιστον οχι τοσο χρησιμα οσο θες να τα περασεις....οπως σου γραψα και πριν..δεν μας ειπες κατι καινουργιο κατι που να μην εχει ειπωθει απο αλλους... Δεν ειπα οτι ζητησες δις , αλλα το θεμα ειναι οτι ζητησες..επειδη θεωρησες οτι ειπες κατι χρησιμο και επρεπε να πληρωθεις για αυτο. Και καποιοι σου δωσανε 5-10 μυρια..οχι γιατι βρηκαν χρησιμα τα λεγομενα σου..απλα επειδη διασκεδαζουν με το θρεντ (για να μην πω με τα λεγομενα σου και προσβληθεις ) Το θεμα ειναι οτι ενω σου δωσανε ελαχιστα μυρια..εσυ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ να τους τα δωσεις πισω εφοσον αγγιξεις το 1 - 5 ΔΙΣ!! δηλαδη σε κανα δυο χρονια 6.Για τα gems δεν εχεις δικαιολογια...τωρα που αυξηθηκαν τα λεφτα σου...τι δικαιολογια ειναι οτι περιμενεις να παρεις καλυτερο chest?!?!Δεν γνωριζεις οτι τα gems τα βαζεις και τα βγαζεις απο το ενα chest στο αλλο ?Ή τσιγγουνευεσαι τα 3-5χιλιαρικα για να τα βαλεις - βγαλεις?!?! Εεεεελα μην μας θεωρεις τοσο βλακες Τελος ξεκαβαλα απο το καλαμι που ονομαζεται "ξερω πολλα περισσοτερα απο πολλους εδω μεσα". Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που χουν κατοσταρισει 2-3 φορες τουλαχιστον...εχουν ωρες παιξιματος οσες εχουμε εγω και συ μαζι χ 100 ...και λες να μην εχουν διαβασει και ψαξει πραγματα για το παιχνιδι....χαλαρωσε... Ειπαμε να διασκεδαζουμε τον κοσμο εδω περα..αλλα μην πιστευουμε οτι κανουμε κατι παραπανω απο αυτο 2
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Και όλα αυτά για ένα game.... Και γαμώ.... it's not a game, it's a state of mind
ChrisAce Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Διάβασα τις τελευταίες σελίδες τώρα, και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.. Sent from my iPad using Insomnia
greeneye Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 γνωριζω πολυ καλα οτι θελω 2 σπαθια η τελος παντων 2 του 1-Η το προβλημα ειναι οτι δε μου επεσε ουτε ενα ποταπο με λιγο cd... δοκιμασα και εφαγα 10-15 Μ σε crafting kai epiσης τιποτα... δοκιμασα να δω μηπως πουλαει θυμα φτηνα αλλα ΔΕΝ! πως να το αλλαξω λοιπον?! δωσε εσυ ενα καλο και να δεις για ποτε το αλλαζω!!! δεν ειναι θεμα γνωσης ειναι οτι ΔΕΝ το εχω!!! Οσο αφορα τα gems περιμενω να κατοσταρισω θελω 3 Μ ετσι για το χαβαλε να περασω το limit μετα θα αρχισω το ξοδεμα... να φτασω 100 Μ δηλαδη ταυτοχρονα εψαχνα πανοπλια αλλα κοστιζει και δε θελω να δωσω και 50-80 Μ να παρω κατι καλο. Πανο απο ολα θελω ΣΠΑΘΙ. Για σενα δε φανηκε χρησιμο το τρικ αλλα ισως για αλλα παιδια φανηκε ας μας πουν αν δουλευει η οχι... η γενικα αν διαβασαν κατι χρησιμο απο οσα εγραψα γενικα... Δεκτα οποιαδηποτε σχολια. Οτι γραφω εγω ειναι καλοπροαιρετα! Για τα υπολοιπα δε θα επανελθω το ακροατηριο εβγαλε τα συμπερασματα του, δεν εχω να προσθεσω κατι, μην λεω τα ιδια! εβγαλα και δευτερο hellfire ring χειροτερο απο το πρωτο σε damage αλλα καπως καλυτερο σε προστασια οποτε το τσιμπησε ο ακολουθος και ανεβασε το ΧΡ... τωρα που κοντευουμε 100 χρησιμο θα ειναι, εχει μεγαλη ανηφορα το πραγμα! * Στο MP4 και μου το εβγαλε το organ me 40% ευτυχος! (μονος)
gozzar07 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πανο απο ολα θελω ΣΠΑΘΙ. Awake ετοίμασε ένα σπαθί. 3
mphxths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 πρασινοματη τα παρακατω σπαθια σου κανουν ? http://us.battle.net/d3/en/item/bulkathoss-warrior-blood http://us.battle.net/d3/en/item/bulkathoss-solemn-vow σετακι ειναι...+130 str , +5 max fury και τραβας ww σε τυχαιες στιγμες στο τζαμπα Μην μου πεις για το οτι θες critdmg πανω απο 100 και ιστοριες για αγριους...μεχρι να βρεις....σου πουλαω τα 2 αυτα σπαθια σε προνομιακη φορουμικη τιμη
greeneye Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) βασικα πρεπει να τα βαλω πανω μου να δω τι μου δινουν ακριβως. Μου τα δινεις για 5 λεπτα για δοκιμη? αν ναι να γινει το απογευμα-βραδυ σημερα η αλλη μερα. Μην ξεχνας οτι το σπαθι που εχω τωρα ειναι πολυ καλο οπως και η ασπιδα, δεν ειναι κακα απλα δεν εχουν ολο το cd που θελω... θα δοκιμασω και με 1 σπαθι και με 2 να δω. φυσικα αν κανουν θα βαλω και τα 2, απλα θελω να δω και με το ενα και το δικο μου σπαθι τι δινει κτλ * πες και τιμη να ξερω Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2013 από greeneye
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 περιμένω να βγει στο 360 να μου το φέρει ο θείος (αρχές Σεπ) να δω τι θα λέειδύσκολα θα βάλω cheats άλλα αν βγει κανα καλό mod εννοείτε πως θα το τιμήσωη πλάκα είναι οτι θα μπορείς να παίζεις offline χωρίς AH και θα έχει πολλά καλά όπως το patch για items κλπ.μακάρι να πετύχουν το χειρισμό και να έχει ενα υποφερτό gameplay και θα έχει την πλάκα τουγια να δούμε
greeneye Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ενα φρεσκο video σημερα 26-06-2013 και ωρα λιγο μετα τις 4 το απογευμα Επειδη μου εβγαλε ενα πρωτο legendary kai to εβαλα link στο φιλο μου το μπηχτη και δεν το πιστεψε ειπα στο δευτερο run να βαλω camera... και εβαλα. Επεσε παλι καφε και το εκανα λινκ και ΠΑΛΙ φυσικα δε με πιστεψε... και καλα εκανε! Μεχρι να δει αυτο το video... (ξερει το αντικειμενο οποτε ξερει οτι δεν κλεβω! δεν ειναι αλλο video...!) edit : video http://www.youtube.com/watch?v=qI24gP1wijU&feature=youtu.be
Προτεινόμενες αναρτήσεις