Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολο το prog αυτό. Απλά ρύθμισε και mic γιατί χωρίς cόmmentary δεν λέει. Αν τελικά σου κάνει θέλω 10m! :P

ΥΓ: Αυτός ο απατεώνας ο Tmark σε πλήρωσε τελικά?

Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολο το prog αυτό. Απλά ρύθμισε και mic γιατί χωρίς cόmmentary δεν λέει. Αν τελικά σου κάνει θέλω 10m! :P

ΥΓ: Αυτός ο απατεώνας ο Tmark σε πλήρωσε τελικά?

αμα ειναι καλυτερο απο το snagit...!

Οχι εχει κλειστα τα λεφτα του να παρουν τοκο! :-D

Δημοσ.

Αφου δεν με έχει κάνει add ακόμα.. Τα λεφτά ειναι κλειδωμένα σε προθεσμιακή, σε περιμένουν Greeneye!

• Like 1
Δημοσ.

Μ'αρεσει ρε ADHD που με ρωταγες αν ο DH την παλευει σε mp9.....Με το gear σου πρεπει να την παλευεις σε mp20!!!

355k dps? manticore 1600+ dps /2 sockets ?? Μπορει και να υγρανθηκε το βρακι μου !!

Αν ποτε παρατησεις τον DH , σκεψου με σαν πιθανο αποδεκτη αυτου του "εργαλειου" :)

ΥΓ: ναι οκ το 1600 παει λογω gem αλλα και παλι.....

Δημοσ.

για να μην κατηγορησει κανεις το παιδι ξανα (T-mark) μου εδωσε ηδη 5 Μ σημερα και μολις εχει κανα gold θα μου δωσει και τα υπολοιπα. Εγω την ευχαριστω ετσι και αλλιως που τηρει το λογο του ασχετως timing. :-D Οπως εκανα και με τα αλλα παιδια.

Με τα 5 Μ του Τ-Μαρκ περασα τα 100 Μ. Τωρα αρχιζει η σπαταλη... :-D

Δημοσ.

Βασικα επαιζα DH απο την αρχη μεχρι περιπου κανα 6-8 μηνες πριν, ενω μου αρεσει το class περισσοτερο απόλα δεν την παλευα σε high MP και το γυρναω σε barb/wizz με τους οποιους παιζω MP10 αλλα δεν μου αρεσει το gameplay τους καθολου. Ενα 355 paper dps δεν λεει τιποτα, ο φτηνος CM Wizz μου(Εχω δωσει 40mill συνολο περιπου) με 107Κ dps μονο καθαριζει πολυ πιο γρηγορα το map, ρωταγα επειδη εχω μεινει πισω σε builds/playstyles γιατι προσφατα πουλησα το barb gear και έντυσα DH ξανα..  :P

Βασικα δεν την παλευει στο 9 εχω συνεχεία deaths, στο 8 ειμαι οκ αλλα δεν εχω το efficiency που θελω και απο 7 και κατω ειναι faceroll ok.. Προσωπικα παιζω στο 7 για να ειμαι ανετος και να καθαριζει γρηγορα, ειναι απογοητευτικο να βλεπεις τι κανουν CM Wizz και Barbs με πολυ χειροτερο gear ομως..  :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...