Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη οταν χασεις στο level55 ας πουμε μετα ξεκινας παλι απο level1 ? αν ναι ειναι ξενερα ε?

εχει ΜΡ level h oxi? αν ισχυουν τα παραπανω αυτοι που φτασαvε level60 και paragkon100 πως φτασανε ρε σεις?!

Δεν ειχαν ουτε 1 death εως τοτε? κατι δεν εχω καταλαβει... συγχορεστε με αλλα δεν εψαξα τα forums να δω τι παιζει

αν θελει καποιος ας μας πει πριν να το αρχισω και πριν φαω τις πρωτες κρυαδες. Και τι παιζει με το ΑΗ εκει

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ειπα και in-game... στο hardcore ο θανατος ειναι μονιμος...χανεις τον χαρακτηρα και οτι κραταει πανω του εκεινη την στιγμη.

Σωζεται το σεντουκι με τα περιεχομενα του και τα golds που εχεις μεχρι εκεινη την στιγμη καθως και το επιπεδο των jeweler/blacksmith.

Κοινως ...στο hardcore...δεν πρεπει να πεθανεις ουτε μιση φορα :)

Δημοσ.

ωραια τι επιπεδο δυσκολιας εχει ομως? τι ΜΡ level ειναι περιπου? αυτοι που φτασανε παραγκον 100 πως φτασανε?!

Αυτοί που έφτασαν paragon 100, έφτασαν παίζοντας safe και χωρίς ninja κόλπα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρίσκο είναι το hardcore από μόνο του. Ένα disconnect ή πτώση τάσης και πάει... Επίσης και στο mp1 μπορείς να πεθάνεις άνετα, γιατί τα items που θα χεις θα είναι πολύ χειρότερα από τα αντίστοιχα του normal mode.

Δημοσ.

θα ψωνισω βρε παιδι μου καλουτσικα για MΡ1 με λιγα gold ενοιται de θα παω ξεβρακωτος!!! εκτος τουτου εχω ups να με κρατησει 5 λεπτα εστω να το κλεισω αν πεσει ρευμα. Μονο απο INTERNET αμα σχολασουμε και lag...

Δημοσ.

Θα το εψηνα το Hardcore αλλα με την απαράδεκτη γραμμη που εχω δεν παιζει απλα.. :P Εχω πολυ συχνα lag-spikes και δεν ήμαστε για τετοια τωρα.. :P

Δημοσ.

Πάντως κατεμέ αφού το game είναι always online (με ότι συνεπάγεται .. lagspikes/αποσυνδέσεις), θα έπρεπε στο HC να έχει το feature που έχει το POE : έφαγες που έφαγες ψόφο ο παίκτης σου γίνεται αυτόματα normal από hc....

η πίκρα πίκρα πάντως :P

• Like 3
Δημοσ.

ε πόσο νομίζεις ότι είναι? πας 15 lvl , σε παίρνει ο φίλος, καθαρίζεις το normal, πας nightmare -> mp10 και κάθε δωμάτιο είναι 1 lvl :D μπορεί και λιγότερο από 2 ώρες εάν σε κάνει καλή φορτοτική

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...