Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως κατεμέ αφού το game είναι always online (με ότι συνεπάγεται .. lagspikes/αποσυνδέσεις), θα έπρεπε στο HC να έχει το feature που έχει το POE : έφαγες που έφαγες ψόφο ο παίκτης σου γίνεται αυτόματα normal από hc....

η πίκρα πίκρα πάντως :P

Εμ αυτό λέμε! Τουλάχιστον να μένει κάτι από τις ώρες τις προσπάθειας, όχι μπαμ και κάτω (έτσι απλά μωράκι μου φευγάτο - που λέει και το τραγούδι... μη δίνετε σημασία, είναι Παρασκευή απόγευμα και γύρισα γραφείο μετά από παραλία...)! :P

• Like 1
Δημοσ.

τα ΝΕΥΡΑ μου ... Εκανα φορματ . Ειπα να κατεβασω Wow , D3 και SC2 αλλα η blizzard δεν σε αφηνει να εχεις 3 launcher ανοιχτους .... πρεπει 1 προς 1 να τα κατεβασω ... ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

με μια γρηγορη ματια χωρις να ειμαι ο "ειδικος" πιστευω οτι υστερεις σιγουρα στο amulet γιατι δεν εχεις καθολου CD kai attack speed.

Επειδη στο 2-Η το βλεπω δυσκολο να παιρνεις καλυτερο οπλο γιατι κοστιζουν και το crafting ειναι αμφιβολο πιστευω πρεπει να εστιασεις εκει.

Γενικα παρατηρω οτι εχεις πολυ ζωη και πρεπει να δωσεις περισσοτερο damage και ας λιγοστεψει λιγο η ζωη. Oποτε

αν βρεις αντιστοιχο οπλο με μεγαλυτερο dps (CD) και ας μην εχει πολυ ζωη πιστευω πρεπει να πας εκει γιατι εχεις περισεμα

παρολο που το αρμορ σου ειναι σχετικα χαμηλο.

Επισης σιγουρα μπορεις να παρεις καλυτερο αριστερο δακτυλιδι αφου εχεις χαμηλο attack speed

και μπορεις να πετυχεις και ενα cd 45-50.

Τη μεγαλη διαφορα θα την εκανε το οπλο παντως με μεγαλυτερο DPS αλλα κυριως καλυτερο CD.

* αν κανεις πολλες αλαγες,  πανοπλια μπορεις να βρεις 800αρα με μεγαλυτερο vitality και strength περιπου εκει.

Μπορεις να παρεις απο εκει δηλαδη καλυτερη προστασια και περισσοτερη ζωη.

• Like 1
Δημοσ.

και υστερα μου λες για Hardcore ....εκει που επαιζα εφαγα ενα κολημα 5 δευτερολεπτα και ψοφησα ..... και μετα απο 5 λεπτα αλλο ενα κολημα το οποιο με πεταξε απο το diablo εντελως . Φυσικα αυτη την στιγμη ΔΕΝ μπαινει με τιποτα ..... και φυσικα εχω κανονικα internet αφου ακουω ραδιοφωνο και δεν εφαγε κανενα παγωμα ... Ρε ΟΥΣΤ

Δημοσ.

ναι μαλακια αυτο αμα μου συμβει θα ξενερωσω! επρεπε να το προβλεψουν και να υπαρχει σωτηρια εστω για 2-3 φορες.

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε συ GaGas ένα χρόνο και κάτι μετά, όλα σε σένα τυχαίνουν...

ποιος Μητσοτάκης σε έχει μουτζώσει? :P

Δημοσ.

οχι ρε δεν εγινε σε εμενα . απλα λεω . Να εισαι hardcore Και να σου σκασει κατι τετοιο . Τα d/c τα μεσημεριανα ηταν την ωρα που εφυγες green μετα απο 10 λεπτα ειμασταν group 4 ατομα και φυγαμε πακετο ταυτοχρονα

• Like 1
Δημοσ.

AjTqM93.jpg

Και εκεί που λέω, σαν πολλά tears έχω μαζέψει, κάτσε να φτιάξω 10 γαντάκια να αδειάσω λιγάκι εμφανίστηκαν αυτά...

not bad :D

(έχω ένα ωραίο bid σε κάτι άλλα για 50 million, αν τα κερδίσω τα δίνω σε φιλική τιμή για insomniacs μόνο)

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...