Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοιτα μην βαλουν μεχρι mp20 και αλλαξουν οι ισορροπιες και σε βλεπω να σολαρεις μεχρι mp1 :)

Θα τρεχεις να βρισκεις οπλα...και θα την στειλεις την ασπιδα :)

Δημοσ.

παντως η ΒΛΗ-ζαρτ εχει κανει μαλακια ετσι και αλλιως... δεν ειναι δυνατον οι ΤΟΠ σε ολο τον κοσμο ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ

να μην εχει κανενας ασπιδα! αρα ειναι αχρηστη με τα τωρινα δεδομενα δηλαδη δεν προστατευει οσο πρεπει!

Δημοσ.

για να καταλαβετε τι οπλαρες μου επεφταν... οτι οπλο και αν δοκιμασα αντι για ασπιδας εκανα ΛΙΓΟΤΕΡΟ damage! :lol:

Δημοσ.

Να βάλουμε ρεφενέ για να του πάρουμε ένα 1-H ή πλέον δεν θα έχουμε με τι να ασχολούμαστε;

Δημοσ.

Να βάλουμε ρεφενέ για να του πάρουμε ένα 1-H ή πλέον δεν θα έχουμε με τι να ασχολούμαστε;

Οχι οχι επειδη εχασες επεισοδια ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ

ΠΡΑΣΙΝΟΣΠΑΘΟ !

bigswordgalaxy.jpg

Δημοσ.

@nevermore

το ww θελει attacks per second μεγαλο για να τικαρουν οι tornadoes οσο το δυνατο περισσοτερο...

Προφανως και με 2Η υφισταται το build απλα δεν δουλευει οσο πιο βελτιστα γινεται...οταν το οπλο εχει ταχυτητα 1.00 :)

πάντως mp10 σολάρω άνετα ... πιο άνετα από δύο 1handed που έχω....
Δημοσ.

@nevermore

μωρε και γω σολαρα mp10 με τον βαρβαρο και σκορν στο χερι...και εφευγε και περισσοτερο dmg μην σου πω...αλλα δεν ενιωθα ανετα...πως να το πω.... με τα 2 οπλα ειχα την αισθηση οτι δουλευε η φαση πιο στρωτα ασχετως τι dmg εβγαζα...

Δημοσ.

μάλλον σε μένα δούλεψε αλλιώς τότε...

στην αρχή όταν προσπάθησα να παίξω με skorn σχεδόν αμέσως το παράτησα....

αλλά έχω τώρα αρκετές μέρες που το ξαναπροσπάθησα και μου πάει καλά!

ειδικά solo και όχι σε party!

Δημοσ.

όσο έχει Mobs κρατιέται.... όσο δεν έχει le poule :D

edit : σε σχέση με τα 2 1H που είχα (echoing fury + dagger για second hand ) το φαρμάρισμα πάει πολύ πιο γρήγορα και χωρίς κανένα ψόφο (εκτός αν παίζω με τα παιδιά από εδώ και είτε πεθάνω γράφοντας στο παρτυ τσατ :P είτε από τον χαμό των skill δεν μπορώ να βρω mobs Να κάνω το rend :D )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...