greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 χαχα εχετε πολυ πλακα... συντομα ομως να δουμε ποιος θα γελαει περισσοτερο...!
mphxths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 κοιτα μην βαλουν μεχρι mp20 και αλλαξουν οι ισορροπιες και σε βλεπω να σολαρεις μεχρι mp1 Θα τρεχεις να βρισκεις οπλα...και θα την στειλεις την ασπιδα
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 παντως η ΒΛΗ-ζαρτ εχει κανει μαλακια ετσι και αλλιως... δεν ειναι δυνατον οι ΤΟΠ σε ολο τον κοσμο ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να μην εχει κανενας ασπιδα! αρα ειναι αχρηστη με τα τωρινα δεδομενα δηλαδη δεν προστατευει οσο πρεπει!
lalanis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Συγγνώμη αλλά αν θες ασπίδα στο 1.08, στο 1.03 πως έπαιζες; Με τρανσφόρμερ;
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 για να καταλαβετε τι οπλαρες μου επεφταν... οτι οπλο και αν δοκιμασα αντι για ασπιδας εκανα ΛΙΓΟΤΕΡΟ damage!
Jikail Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Να βάλουμε ρεφενέ για να του πάρουμε ένα 1-H ή πλέον δεν θα έχουμε με τι να ασχολούμαστε;
Retromaniac Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μην το λες ότι με skorn ξεχνάς το ww build Εδώ το δικό μου build παίζω ww Με skorn (άλλα γούστα ) http://eu.battle.net/d3/en/profile/NeVeRmOrE-2296/hero/15046870 Και μπορείς και κρατάς το wrath συνέχεια;
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Να βάλουμε ρεφενέ για να του πάρουμε ένα 1-H ή πλέον δεν θα έχουμε με τι να ασχολούμαστε; Οχι οχι επειδη εχασες επεισοδια ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣΠΑΘΟ !
nevermore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 @nevermore το ww θελει attacks per second μεγαλο για να τικαρουν οι tornadoes οσο το δυνατο περισσοτερο... Προφανως και με 2Η υφισταται το build απλα δεν δουλευει οσο πιο βελτιστα γινεται...οταν το οπλο εχει ταχυτητα 1.00 πάντως mp10 σολάρω άνετα ... πιο άνετα από δύο 1handed που έχω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ΠΡΑΣΙΝΟΣΠΑΘΟ ! 4
mphxths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 @nevermore μωρε και γω σολαρα mp10 με τον βαρβαρο και σκορν στο χερι...και εφευγε και περισσοτερο dmg μην σου πω...αλλα δεν ενιωθα ανετα...πως να το πω.... με τα 2 οπλα ειχα την αισθηση οτι δουλευε η φαση πιο στρωτα ασχετως τι dmg εβγαζα...
nevermore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 μάλλον σε μένα δούλεψε αλλιώς τότε... στην αρχή όταν προσπάθησα να παίξω με skorn σχεδόν αμέσως το παράτησα.... αλλά έχω τώρα αρκετές μέρες που το ξαναπροσπάθησα και μου πάει καλά! ειδικά solo και όχι σε party!
Retromaniac Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 @nevermore Και μπορείς και κρατάς το wrath συνέχεια;
nevermore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 όσο έχει Mobs κρατιέται.... όσο δεν έχει le poule edit : σε σχέση με τα 2 1H που είχα (echoing fury + dagger για second hand ) το φαρμάρισμα πάει πολύ πιο γρήγορα και χωρίς κανένα ψόφο (εκτός αν παίζω με τα παιδιά από εδώ και είτε πεθάνω γράφοντας στο παρτυ τσατ είτε από τον χαμό των skill δεν μπορώ να βρω mobs Να κάνω το rend ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις