Retromaniac Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Σε σένα παντως αν παίζεις την κλασσική xp farming διαδρομή δύσκολα πας λάθος.
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 π.χ μπαινεις σε ενα dungeon . Αν δεν ανοιξω ΟΛΟ τον χαρτη 9 στις 10 φορες θα ειναι στο τελευταιο σημειο που θα παω . ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παω σωστα με την πρωτη
greeneye Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 gagas και εμενα μου συνεβηκε αλλα ενταξει σιγα... δεν εγινε και τιποτα! δε βιαζομαστε λεμε! παντως εχω λυση για σενα... με αυτο θα πηγαινεις παντα σωστα και θα βρισκεις εκτος απο την εξοδο και τα legendary! ΠΥΞΙΔΑ - ΑΣΤΕΡΙ !
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 πηγε η αλλη η καργιολα εκει που ειχα 20 mob πανω μου και τραβηκε elite .... την μαμας ή οχι ?!?!?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 gagas και εμενα μου συνεβηκε αλλα ενταξει σιγα... δεν εγινε και τιποτα! δε βιαζομαστε λεμε! καλά ναι, θα βγει expansion και δεν θα έχεις πάει p100...
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 καλα μεχρι να βγει expansion θα εχω βγαλει ασπρα μαλια... κανεις να με kill τον skeleton king Nightmare μπαμ μπαμ υπαρχει ; Ειμαι στην πορτα μπροστα green ασε τα Like και μπες να τον φαμε 1
*nenya* Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 YAY Επιτέλους, ήρθαν οι διακοπές και ξεκίνησα κι εγώ Diablo III. Πλέον δεν είμαι σίγουρη αν θα ξαναβγώ απ'το σπίτι. Monk δέρνει καλά και χαίρομαι. Και είναι και ωραίο γκομενάκι.
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Retro thanks φιλε αλλα ολα οκ ηρθε ενας φιλος μπαμ μπαμ και καθαρισε
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εχω ενα προβλημα ΜΟΝΟ στο Diablo . Σε κανενα αλλο παιχνιδι που παιζω . Οταν εχω ανοιχτο το Skype και παιζω Diablo το παιχνιδι πεφτει κατω απο 10 fps . Ειναι αδυνατο να παιξεις . Σε μεγαλα Pack απο Mob απλα ψοφας πριν παρεις χαμπαρι τι εγινε . Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν μου το κανει αυτο . Αναγκαζομαι και το κλεινω για να παιξω . Εχει παρατηρησει κανεις σας κατι παρομοιο;
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εχω ενα προβλημα ΜΟΝΟ στο Diablo . Σε κανενα αλλο παιχνιδι που παιζω . Οταν εχω ανοιχτο το Skype και παιζω Diablo το παιχνιδι πεφτει κατω απο 10 fps . Ειναι αδυνατο να παιξεις . Σε μεγαλα Pack απο Mob απλα ψοφας πριν παρεις χαμπαρι τι εγινε . Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν μου το κανει αυτο . Αναγκαζομαι και το κλεινω για να παιξω . Εχει παρατηρησει κανεις σας κατι παρομοιο; Ναι το ίδιο ακριβώς οπότε επειδή έχω συνέχεια το skype ανοιχτό κατέβασα την ανάλυση σε 1000κάτι χ δε θυμάμαι πόσο και είναι ok.
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 τσίμπησα απο το ΑΗ πριν 5 λεπτά το παρακάτω αντικείμενο με 1.500 gold..... εχω την εντύπωση ότι ο τύπος έκανε μαλακία που το έβαλε τόσο λίγο . Για δείτε και πείτε γνώμες ......
gozzar07 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Όχι οτι θα πιάσεις κανα φράγκο αλλά κάτι παραπάνω θα το πάρεις! κατα τα άλλα πούλησα κι εγω κάτι αξιόλογο! υγ: greeneye μην μου στείλεις κανα χαράτσι! δεν έχεις καμία ελπίδα.. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 για να το χρησιμοποιησω το κρατησα δεν το πουλαω μια χαρα +dmg μου δινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις