paularas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 χαζές ερωτήσεις -> χαζές απαντήσεις. βλέπεις ένα topic full active, βλέπεις κόσμο να παίζει, βλέπεις 11.752 απαντήσεις που αφορούν το παιχνίδι. κάτσε διάβασε μερικά / παρακολούθα πριν κάνεις την ερώτησή σου / έτοιμο φαί στο πιάτο. όσο για το ξαναμιλάμε δεν μιλούσαμε και πριν για να μιλάμε και τώρα το να ζητάς review και να ρωτάς εάν αξίζει τα λεφτά του είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και at least laughable. σαν να πάω να πάρω mercedes και να λέω "αξίζει τα 60k που κάνει?". γι αυτό κάτσε αφιέρωσε πάνω από 3 λεπτά (κάτω από 5) δες τι επικρατεί στις last 5 σελίδες που δείχνουν 100% το τι επικρατεί στο diablo μπες και ένα reddit για να δεις τα hype του και voila... THAT HARD YO!
lefteris210 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 για εναν τιτλο που ξερεις οτι θα εχει παντα υποστηριξη με Patch και Updates οπως το Diablo 3 ( εδω το 2 ακομα εχει community Και κοσμο και προσφατα βγηκε Patch ... 10 χρονια μετα ) αξιζουν τα λεφτα του . Παρολα τα προβληματα του και το κραξιμο που εχει φαει ειναι παιχνιδι που θα σε κρατησει και θα θελεις να παιξεις ... για αυτό τον λόγο ρώτησα και εγώ , γιατί ξέρω ότι δεν έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια , και με βάση το content που προσφέρει (ήταν η ερώτηση για το πόσο αξίζει το 40αρι) φυσικά και γνωρίζω ότι θα έχει μια ζωή τα updates , απλά σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα. Όντος αν είχε pvp θα ήταν pay2win και λογικό θα είναι. Όπως και να έχει ευχαριστώ guys για τις απαντήσεις!
mphxths Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 @mphxths ρε αλήτη, τόσα gems σου έδωσα.. πόσο καιρό ακόμα θα μου το χτυπάς?? Πάντως εμένα μου έσκασε εχτες ένα upgrade για τον WD μου (+13,5κ dps, το οποίο θα το έδινα στον mphxths αλλά έχει DH ) και πραγματικά ήταν απο τα καλύτερα drop, πάνω απ'όλα επειδή έγινε όπως λέτε πιο πάνω.. στη φάρμα. Σάλιωσε το τσουτσούνι μου! πως να το πω.. 40 amulets εφτιαξα και το ενα πιο μουφα απο το αλλο....αν δεν αποδωσουν τα gems..ειναι σαν να μην τα δωσες
gozzar07 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μακάρι να μου κάτσει άλλο ένα Natalyas (καλύτερο απο το άλλο) να το ξαναπουλήσω.. Θα σου ταχυδρομήσω και την απόδειξη. Αχάριστε.. ουστ 1
greeneye Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 το παιχνιδι αυτη τη στιγμη (για τα τωρινα δεδομενα πρεπει να μιλαμε παντα) αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω αφου ουσιαστικα εχει γινει διασκεδαστικο να παιζεις παρα το αναγκαστικα κακο drop στο 99% των drops. Εχει βασικο στοχο το παραγκον 100 που θελει ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ για να το φτασεις. Επισης εχει 5 χαρακτηρες που εχουν διαφορετικες ιδιοτητες κτλ. Αμα ειδικα εισαι πορωμενος και θελησεις να ανεβασεις και τους 5 στο level60 - παραγκον100 τοτε πιστεψε με πρωτα θα παρεις συνταξη. Επισης θα χασεις ευχαριστα ωρες ψαχοντας στο ΑΗ για ευκαιριες για gold-real money η και για να ντυθεις καπως καλυτερα. Το μονο που θα χασεις ξεκινωντας τωρα για μενα ειναι το εξης. Επειδη αργησες ισως δε βγαλεις ποτε τα λεφτα του μεσω του ΑΗ οπως καναμε εμεις αφου τον πρωτο καιρο ολοι αγοραζαν full και με gold και με λεφτα. Εκτος αν σου πεσει βαρβατο drop. γιατι τωρα κινειται ΜΟΝΟ το barbato drop. Φυσικα εμεις σαν gamers δεν εχουμε απαιτηση να βγαλουμε λεφτα απο ενα παιχνιδι αλλα αφου το εχει... αμα κατσει εκατσε. Εγω π.χ εβγαλα περιπου 60 ευρω εως τωρα και εδωσα τοτε να το παρω περιπου στα 50-55. Αρα δεν εχασα τιποτα και εχω να παιζω ενα game για πολυ καιρο... Οποτε σκεψου το αν και η γνωμη μου ειναι η εξης. αγορασε το με κλειστα ματια... και χωρις να βγαλεις 1 ευρω θα σε κρατησει ωρες-μερες-μηνες-χρονια. τελος. 1
Retromaniac Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ρε τσιφούτη έχεις βγάλει και 5 ευρώ κέρδος από την καημένη την blizzard και κάτι από το μαγαζί της δεν έχεις πάρει. Ντροπή!!!!!!!!! 2
greeneye Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) ψωνισα καλε με την πιστωτικη καρτα! (gold καρτα...) * τωρα πλακα πλακα δε θυμαμαι ποσο ακριβως πηρα το game θα δω το χαρτι και θα δω και το paypal να το βγαλω ακριβως ετσι απο περιεργεια και μονο! edit : αλλο ενα κριμα... Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2013 από greeneye
ADHD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Pay δεν σημαινει απαραιτητα και win αν δεν ξερεις τι ψωνιζεις.. Θελει ενα skill και γνωση και αυτο, μην το βλεπετε απλα οτι οποιος πληρωνει κανει και καλο char αυτοματα.. 1
lefteris210 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Pay δεν σημαινει απαραιτητα και win αν δεν ξερεις τι ψωνιζεις.. Θελει ενα skill και γνωση και αυτο, μην το βλεπετε απλα οτι οποιος πληρωνει κανει και καλο char αυτοματα.. φαντάζομαι αυτός που έχει σκοπό να τα σκάσει δεν θα πάει αδιάβαστος να πετάξει τα λεφτά για μούφα.
fr4ntic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Επείδη είδα πολλές αντιδράσεις για pay2win( που σαν όρος δεν ισχύει άμεσα για το diablo γτ στην ουσια δεν έχεις κατι να κερδίσεις) γνώμη μου είναι οτι χάνετε η μαγεία του drop ( μιάς και ειναι το μόνο πράμα που κάνεις στο diablo). Όσοι αγοράσαν Gold/Items μεγειά τους με χαρά τους. Εγώ πάντως υπάλληλος της blizzard και αμισθί δεν γίνομαι. Παίζω τον βαρβαράκο μου χαλαρά και ωραία και αναμένω για Loot 2.0+Expansion patch. Όποιος χρειαστεί οτιδήποτε(εξαιρουντε οι ζητιάνοι)φαρμάρω εύκολα MP10 το bt μου ειναι : frantic#2660 1
mphxths Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Επείδη είδα πολλές αντιδράσεις για pay2win( που σαν όρος δεν ισχύει άμεσα για το diablo γτ στην ουσια δεν έχεις κατι να κερδίσεις) γνώμη μου είναι οτι χάνετε η μαγεία του drop ( μιάς και ειναι το μόνο πράμα που κάνεις στο diablo). Όσοι αγοράσαν Gold/Items μεγειά τους με χαρά τους. Εγώ πάντως υπάλληλος της blizzard και αμισθί δεν γίνομαι. Παίζω τον βαρβαράκο μου χαλαρά και ωραία και αναμένω για Loot 2.0+Expansion patch. Όποιος χρειαστεί οτιδήποτε(εξαιρουντε οι ζητιάνοι)φαρμάρω εύκολα MP10 το bt μου ειναι : frantic#2660 εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι ? ..δεν υπαρχει καμμια μαγεια στο drop...ουτε καν αγωνια τι θα ρολλαρει στο identify 2
ADHD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 φαντάζομαι αυτός που έχει σκοπό να τα σκάσει δεν θα πάει αδιάβαστος να πετάξει τα λεφτά για μούφα. Λαθος φανταζεσαι.. Εχω δει ποσους να πετανε λεφτα σε sub-optimal gear και setups.. Το item μπορει να μην ειναι μουφα αλλα πολλες φορες δεν ειναι αυτο που χρειαζεται για να περπατησει σωστα το build.
fr4ntic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι ? ..δεν υπαρχει καμμια μαγεια στο drop...ουτε καν αγωνια τι θα ρολλαρει στο identify Δηλαδή για να καταλάβω εσυ π.χ όταν ρίξεις ένα mempo ή EF είσαι σίγουρος οτι θα βγει το τουμπανο mempo με c/c kai to EF c/c + sock. και δεν εχεις καμία αγωνια έτσι? χωρίς παρεξήγηση ή πάσχεις απο απάθεια ή μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι
nevermore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δηλαδή για να καταλάβω εσυ π.χ όταν ρίξεις ένα mempo ή EF είσαι σίγουρος οτι θα βγει το τουμπανο mempo με c/c kai to EF c/c + sock. και δεν εχεις καμία αγωνια έτσι? χωρίς παρεξήγηση ή πάσχεις απο απάθεια ή μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι μην με παρεξηγήσεις απλά είναι σίγουρο και δεδομένο ότι θα βγει μούφα το Item, γι' αυτό λέει ότι δεν υπάρχει καμία μαγεία στο drop/identify
mphxths Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δηλαδή για να καταλάβω εσυ π.χ όταν ρίξεις ένα mempo ή EF είσαι σίγουρος οτι θα βγει το τουμπανο mempo με c/c kai to EF c/c + sock. και δεν εχεις καμία αγωνια έτσι? χωρίς παρεξήγηση ή πάσχεις απο απάθεια ή μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι μετα απο ποοοοολλες ωρες παιχνιδιου , αναρωτιομουν γιατι θεε των παιχνιδιων δεν μου ριχνεις και εμενα ενα mempo να νοιωσω μονο και μονο την χαρα του mempo... Τσουπ στο επομενο βημα να σου ενα mempo...σκεφτομαι απο μεσα μου..ΡΕ ΛΕΣΣΣΣ?identify...crap of the craps...ουτε το 1 μυριο δεν επιανε.. Λεω δεν γαμιεται , ενιωσα την χαρα του drop...την μαγεια που λεει και ο φιλος μου ο φραντικ. Στο επομενο βημα...Ω ΘΕΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ MEMPO... E ειλικρινα δεν ειχα καμμια αγωνια για το τι θα ρολλαρει..και οπως αποδειχτηκε , ειχα δικιο Μου χουν πεσει κατα καιρους διαφορα σοβαρα lvl63 legendaries .. vile ward , lacuni , andariels , κλπ κλπ που με λιγη τυχη αν ρολλαρανε θα μαζευα κανα χρημα της προκοπης...\ Ε ποτε δεν ρολλαρε κατι καλο...συνολικα αν αθροισω τα κερδη μου απο το ΑΗ (που δεν ειναι και τραγικα πολλα) πιο πολλα εχω βγαλει απο rares (και ειδικα αυτα των followers) παρα απο legendaries... YΓ : πες μου οτι το gear του βαρβαρου σου το μαζεψες ΜΟΝΟ απο loot....να τρελαθουμε τελειως .. μετρησα πανω απο 1billion μονο σε 2-3 αντικειμενα αθροιστικα....εκτος και εισαι τοσο κολοφαρδος οπως ο greeneye και ρολλαρουν τα drops σου στον θεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις