Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε τι τιμες λετε να αγοραζεις πουλας? αντικειμενα των 10 Μ ? των 100 Μ ? των 500 Μ ?

γιατι λογικα ειναι ποιο ευκολο να βγαλεις 10 Μ απο καθε ενα απο 10 αντικειμενα παρα να περιμενεις 1 αντικειμενο να πουληθει για να βγαλεις 100 Μ.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τάπι στο επίπεδο που είμαι είναι 100mil+ μιας δεν υπάρχει upgrade για να τα δώσω καπου. Οπότε αν φτάσω σε σημείο τέτοιο

τότε εφαρμόζω flip.

το καταλαβαινεις οτι τετοιο νουμερο δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου ετσι? :) Και οταν λεω ΔΕΙ εννοω πανω απο 1 ωρα..γιατι οκ οταν εβαλα ευρω και αγορασα μερικα μυρια ...φυγανε αμεσα σε αγορες...αλλα τα λεφτα μου κυμαινονται μαξιμουμ μεχρι 20 μυρια ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ :)

Δημοσ.

@fr4ntic

Υπάλληλος της blizzard όποιος έδωσε 5 ευρώ; Καταρχήν οι υπάλληλοι πληρώνονται και δεν πληρώνουν την εταιρία που δουλεύουν, οπότε λάθος χαρακτηρισμός. Κατα δεύτερον όταν έσκαγες 50+ για να αγοράσεις το παιχνίδι τι ήσουν; Δηλαδή αν εγώ έδωσα 5 ευρώ για το παιχνίδι παραπάνω από εσένα (από τα οποία η blizzard πήρε 15%, ενώ τα υπόλοιπα κάποιος άλλος πάικτης) είμαι "υπάλληλος" (ότι και αν σημαίνει αυτό τέλως πάντων) ενώ εσύ που έδωσες "μόνο" 50 farmareis στην υγεία των κορόιδων; Τι άλλη #@$ θα ακούσω....

Δημοσ.

Ορισμενοι με το ΑΗ δεν την παλευουν ....

vendor price αντικειμενο 2571 gold το εβαλε ο αλλος στο ΑΗ 1500 gold .... ΠΟΙΟ το νοημα ?!?!?!?!?!

Δημοσ.

Ορισμενοι με το ΑΗ δεν την παλευουν ....

vendor price αντικειμενο 2571 gold το εβαλε ο αλλος στο ΑΗ 1500 gold .... ΠΟΙΟ το νοημα ?!?!?!?!?!

buyout? Για αν είναι μόνο bid έχει νόημα.

Δημοσ.

@fr4ntic

Υπάλληλος της blizzard όποιος έδωσε 5 ευρώ; Καταρχήν οι υπάλληλοι πληρώνονται και δεν πληρώνουν την εταιρία που δουλεύουν, οπότε λάθος χαρακτηρισμός. Κατα δεύτερον όταν έσκαγες 50+ για να αγοράσεις το παιχνίδι τι ήσουν; Δηλαδή αν εγώ έδωσα 5 ευρώ για το παιχνίδι παραπάνω από εσένα (από τα οποία η blizzard πήρε 15%, ενώ τα υπόλοιπα κάποιος άλλος πάικτης) είμαι "υπάλληλος" (ότι και αν σημαίνει αυτό τέλως πάντων) ενώ εσύ που έδωσες μόνο 50 farmareis στην υγεία των κορόιδων; Τι άλλη #@$ θα ακούσω....

Φίλε retromaniac αποτι στιγμή που κάποιος μπαίνει στο τρυπάκι του RMAH στην ουσία αυτο γίνεται, δε μίλησα σε προσωπίκο επίπεδο άσχετα αν ήταν λίγο γενικευμένο έτσι όπως το έθεσα. Τωρα αν εσύ έδωσες 5ευρω(τα 0.75 στην μαμα blizzard) και μόνο δε σε κάνει ''υπαλληλο'' σε καμια περίπτωση αλλά σκέψου οτι υπάρχουνε άτομα τα οποία αγοράζουν και δίνουν 250αρες (37.5 ευρω!)

ε όχι δε πρόκειτε να δωσω ουτε φράγκο παραπάνω απο αυτα π έδωσα για να αγοράσω το game. Και το κατακρίνω γιατι τετοιές κινήσεις ειναι που εχουνε γαμησει το gaming industry και κοιτάν μονο να φουσκώνει ο τραπεζικος λογαριασμός. Είναι θέμα ιδεολογίκο περισσότερο παρα οτιδήποτε αλλο, δόξα το θεο δουλειά έχω μεροκάματο βγαίνει δεν θα φτώχαινα αν έδινα και 5ευρο όπως έκανες και συ..

Δημοσ.

κουτσα κουτσα παω... τωρα μαζεω 20-25 Μ να παρω να εχω ετοιμο διαμαντακι για το κρανος να δινει ζωη αντι για το ΧΡ. εχω 10 Μ.

Αλλωστε ειμαι παραγκον77 και σιγα σιγα πρεπει να φαρμαρω στο ΜΡ10 για να παω ποιο γρηγορα αφου εχει μεγαλο ΧΡ να καλυψεις και ειναι μανικι...

Χτες σερφαρα ΜΡ8 (εχω 160 Κ damage). αργουσα λιγο στα boss αλλα ενταξει 1-2 death ειχα μονο σε ενα run περιπου 1 με 1,30 ωρα.

1 legendary επεσε ολο και ολο... ελεος δηλαδη! (και μουφα παντα)

Δημοσ.

Περίπου 1.3m xp / min έχω σε mp8

Πόσο σου βγαίνει εσένα;

δεν το μετρησα να σου πω την αληθεια ισως το κανω χωρις κολωνα και χωρις boss να δω.

* επιτελους μια μικρη ανασα!!!

9,5 Μ μικτα

post-44836-0-41739000-1373383657_thumb.jpg

post-44836-0-52403500-1373383664_thumb.jpg

Δημοσ.

greeneye μην βιαζεσαι να αλλαξεις το gem στο helmet..εχεις ακομα 23 levels...μην το παιζεις ιστορια γιατι το συμπαν ειναι αδυσωπητο :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...