Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νάμαστε πάλιι..λοιπόν μάγκες μιάς και μίλατε για φαρμάρισμα το καλύτερο farmin place evah είναι στο act2. Και συγκεκριμενα στο

waterlogged passage στα Flow Controrls. Εκεί πιάνεις πρώτα την east πλευρά και αφού βγείς απο κεί συνεχίζεις στην west μεριά και

φτού κιαπτην αρχή. Μιλάω πάντα για mp10 και περισσότερο για βάρβαρο αλλά όλοι οι χαρκτήρες μπόρουν( ο βάρβαρος απλά το κάνει

πιο γρήγορα). Τώρα βάση δικών μου στατιστικών ρίχνω ( 550mf unbuffed ) 5-6 lege την ώρα. Θεωρείτε από τα πιο καλά μέρη για lege

farm όχι τοσο για xp. Από κάτω είναι ενα βίντεακι που δείχνει το route καλα droparismata.

Εδιτ: Para (100) ή έστω 80+ είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

Εμας να μας βγαινει το λαδι και ο Awake να ποζαρει σαν φωτομοντελο...

XAXXAXAXAX~ οχι ρε μαλακ@ ! ήμαρτον πια! :-D

Congratulation, ρε φίλε για τον 2ο char! αντε και τους υπόλοιπους! χεχε

Y.Γ. : και hratz κιόλας για να μην ξεχνιόμαστε! lol

• Like 1
Δημοσ.

@Mphxths πέτα τον DH να βρεις την υγειά σου! (και κανα Natalyas :P )

@awake HRAAAATZ! χεχε είσαι θεός!

Παίζαμε με 411κ paper dps DH και ο καψερός δεν έκανε τπτ....

Κάτι έκανε εκεί σα να κατουράει πέτρες από τα νεφρά, αλλά δεν έκανε damage....Συν ότι οι πέτρες στα νεφρά πονάνε κιόλας...

Θέλει κανά buff, κρίμα είναι ο char....

Δημοσ.

κατι εκανε λαθος lalanis 

εγω εχω μονο 274k dps και καθαριζω ανετα τα παντα σε mp8 ...και οταν λεω τα παντα...τα παντα..απο πεταλουδες μεχρι ελιτς...

αυτος με 411k επρεπε να καθαριζει τουλαχιστον mp10 με το ενα χερι δεμενο πισω απο την πλατη και τα ματια κλειστα.

Παραυτα ο dh για να βαρεσει πρεπει να ειναι στατικος κατι το οποιο προφανως δεν ευνοει το γρηγορο φαρμαρισμα....σκεφτομαι να τον κατοσταρισω τον μπαγασα και να το γυρισω σε κανα βαρβαρο μετα για φαρμαρισμα.....

Δημοσ.

ναι οκ , εχει σαφως τραγικη διαφορα..αλλα αν εγω με τις κατουρο-οβιδες βλεπω κατα μεσο ορο 350k dps (με ονομαστικο οπως ειπα 274k) , αυτος με 411k dps θα επρεπε να βλεπει πανω απο 500....για αυτο λεω οτι κατι δεν εκανε σωστα...

Τεσπα , ο dh οπως ειπα ειναι ασυμφορος λογω του οτι ειναι 99% της ωρας στατικος....

Εκτος και αν εχεις τραγικα μεγαλο dps..οποτε να καθαριζεις ΣΤΑΤΙΚΑ μεσα σε τραγικα ελαχιστο χρονο..τοτε ναι , ισοφαριζει σε ταχυτητα τα υπολοιπα classes...

Δημοσ.

Εγώ δεν βλέπω να σχολιάζετε το video του greeneye... Πάντως εμένα με έπεισε και ψήνομαι άσχημα για run μαζί του για να χαρεί το χειλάκι μου από leg.

Δημοσ.

jikail πως να το σχολιασουν οταν ξερουν οτι οντως δουλευει ?! Ακομα και το σημειο που εχω υποδειξει ειναι το καλυτερο

αφου μαζευει περισσοτερο κοσμο, σκοτωνεις σε χρονο dt αφου μιλαμε για απλο mob με περιπου 30% πιθανοτητα για 2διπλο item drop. Sε καθε run των 5 λεπτων σκοτωνω ελαχιστο 300 τερατα που σημαινει περιπου ελαχιστο 200 items. Ασε τους αλλους να σκοτωνουν 50 bosses με valor5 για να παρουν οτι παιρνουμε εμεις μεχρι να πιουμε την πρωτη ρουφηξια του frape!!!

Εκτος αυτου το συστημα βοηθαει να παιζεις ΜΡ10 χωρις να εχεις αναλογο χαρακτηρα (εχω μολις 160 Κ damage!!!) και να παιρνεις full ΧΡ !!! μαλιστα εχω φορεμενο και το hellfire... που να το βγαλω κιολας.

* απο legendary εχω χαρει αφανταστα εως τωρα μετα απο ξενερωτα πολυωρα run χωρις ιχνος legendary (χωρις το συστημα) αλλα με λυπει που δεν επεσε ενα drop τωn 500 - 1000 Μ.

Υπομονη ομως θα πεσει και αυτο!

Δημοσ.

Η πιθανότητα να πέσει legendary των 500 m+ ειδικά όπως είναι η αγορά, είναι γύρω στο 0,01%, μην βάλω και άλλα μηδενικά και ξενερώνουμε...

Καλή τύχη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...