Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ greenουλη.. είναι λίγο κωλένιο το γάντι! Θα μπαίνεις να παίζουμε μαζί αν είναι όπως μπαίνει ο Lalanis και τον κουβαλάω. Και αντι για ενα ευχαριστώ, μιλάει για κουβαδάκια και goblins.

Το βατράχι σου το έχεις παλουκώσει για να μη φύγει επειδή είσαι νουμπάς, και μιλάς...;;
Δημοσ.

Σταματήστε το spam γιατί υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που μπαίνουν για σοβαρή ενημέρωση για ένα σοβαρό game (εντάξει τα σπάω λέμε)

awake εγώ δεν πέθανα γτ τον άφησα εκεί που ήταν (είχα ασχολίες με την γυναίκα :D )

ρε σεις έχω ξενερώσει με βγάζει mp6 και θα πάω το απόγευμα να αγοράσω μία ασπίδα και θα λιώσω στο εξοχικό mp0 mέχρι να ντυθώ μόνος μου΄, την έχω ακούσει στερεοφωνικά λέμε..

• Like 2
Δημοσ.

3 μαζεμενα καφε δεν μου εχει ριξει ποτε...κοιτουσα για κανα διλεπτο και δεν το πιστευα...να περιμενω το επομενο καφετι σε κανα 6μηνο παλι ε???

2mnepnc.jpg

Δημοσ.

3 μαζεμενα καφε δεν μου εχει ριξει ποτε...κοιτουσα για κανα διλεπτο και δεν το πιστευα...να περιμενω το επομενο καφετι σε κανα 6μηνο παλι ε???

2mnepnc.jpg

random number is random number my friend μην μασάς δεν θα γίνει :D 

Δημοσ.

τα 2 δεν πιανονται , τα plans και το κλειδι δηλ...ηταν ψιλοστανταρακια :)

το two handed sword ηταν για τα πανυγηρια....θα μπορουσε φανταζομαι ομως να ριξει μονο το plan  (και το οποιο εψαχνα) και οχι και κλειδι μαζι με sword..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.diabro3.com/?armoryURL=kdami4%232893&submitButton.x=33&submitButton.y=41&serverBox=eu

Να'μαι και εγώ. Mp7 optimal. Παίρνει κάποια βελτίωση το gear. Απορώ γιατί τη ζώνη μου τη βγάζει τόσο σαπίλα! Δεν είναι τόσο άθλια! Θα βαλω μία με life steal... Α ξέχασα, μόνο οι βάρβαροι έχουν τέτοιες...!!! (Δίνω πάσα σε lalani!!! Έχει καιρό να πει το γνωστό...!!!)

Επεξ/σία από kdami4
  • Like 1
Δημοσ.

εχει ενα προβλημα με την witching hour δεν εξηγειται αλλιως! και την δικη μου σαπιλα τη βγαζει περιπου για δες!

* δες και το γαντακι μου μονο για vendor δεν το βγαζει!!! θελει βελτιωσεις το site mallon

GMWARRIOR#2670

EUROPE

Δημοσ.

Γενικά πρέπει να έχει θέμα με τις ζώνες, άλλωστε όταν πας επάνω με το ποντίκι, δε δείχνει τα stats της ζώνης αλλά του δαχτυλιδιού!!

Δημοσ.

ναι εχει προβλημα με κερσορα λογικα θα τα βελτιωσει αρχη ειναι καλη δουλεια παει να κανει!

* Με αυτο το site βεβαια θα με κυνηγανε τα θυματα που τους πουλησα πατατες για χρυσαφι! :X

Δημοσ.

http://www.diabro3.com/?armoryURL=kdami4%232893&submitButton.x=33&submitButton.y=41&serverBox=eu

Να'μαι και εγώ. Mp7 optimal. Παίρνει κάποια βελτίωση το gear. Απορώ γιατί τι ζώνη μου τη βγάζει τόσο σαπίλα! Δεν είναι τόσο άθλια! Θα βαλω μία με life steal... Α ξέχασα, μόνο οι βάρβαροι έχουν τέτοιες...!!! (Δίνω πάσα σε lalani!!! Έχει καιρό να πει το γνωστό...!!!)

NERF!!!

Εγώ φταίω που σε παίρνω μαζί με mp7...Εσένα και τον άλλο το nooba (ονόματα δε λέμε...)

Δημοσ.

NERF!!!

Εγώ φταίω που σε παίρνω μαζί με mp7...Εσένα και τον άλλο το nooba (ονόματα δε λέμε...)

Όλο και κάποιος θα χρειαστεί ηλεκτρική σκούπα, δε θα μείνω από parties!!! Πρόσεξε μην κάνουν κόμμα οι noobαδες και σε αφήσουν στην απ' έξω!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...