lalanis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Θα κάνω mezoneta-runs με greeneye δεν κολλάω... 1
gozzar07 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καναν ανακαινιση?? @mphxths σου κρατάω το παρακάτω drop για να δεις οτι μετάνιωσα για το Natalya's.. Όποτε θες περνάς να το πάρεις. (1,5B) 1
awake68 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) @ Gozzar μας δουλεύεις ε?! τι drop είναι αυτό ρε!!! HRAAAAAAAATZ !!! ρε φίλε. πολύ ζουμερό (χεχε)!, και κάτι που δεν με χάλασε! αλλά δεν το θέλω ακριβώς εκεί ! http://diabro3.com/?armoryURL=awake%232814&serverBox=eu&submitButton.x=113&submitButton.y=30 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2013 από awake68 2
gozzar07 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Είμαι σε σκέψεις για το αν πρέπει να το brimαρω ή όχι.. 2
lalanis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Είμαι σε σκέψεις για το αν πρέπει να το brimαρω ή όχι..Παρά πολύ καλά rolls σε str-at.spd-cr.damage.Αν είχε και vit έπιανε πάρα πολλά...Να το brimαρεις...
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 το site είναι ένας μπούσουλας. σου λεει ποια αντικείμενα έχουν περιθώριο βελτίωσης γενικώς. πχ φοράς shoulders χωρις vit αλλά τέρμα main stat. θα στο βγάλει κάτω του μετρίου ή μέτριο γιατί shoulders μπορούν να roll άρουν πολύ AR+vit+armor+life (πχ). Δηλαδή σου λέει αν αυτά που έχεις, πόσο καλά είναι σε σχέση με αυτά που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να είχες αν τα ίδια αντικείμενα είχαν perfect rolls ή σχεδόν perfect rolls.
lalanis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Παιδιά πέρα από την πλάκα τώρα, για χαβαλέ είναι αυτά τα site. Δεν ξέρει ο μέσος παίχτης μετά από 1.5 χρόνο ποια είναι καλά αντικείμενα ή αν έχει περιθώρια βελτίωσης; Και αν δεν ξέρει δεν θα πει το d3bro.Αν ήταν 100% optimised ίσως, άλλα έτσι όπως είναι έχει θέματα.... Το d3up έχει μια χρησιμότητα. Το d3bro είναι για να γλεντάω τον kdami4...
lalanis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Pvp ρε το απόγευμα...Πίσω από το σπιτάκι...Εγώ εσύ και το gargantual... Ξανάδες με μια το απόγευμα... Συν ότι εσύ έχεις και off hand...Είμαι 15 πόντους πίσω με ένα slot λιγότερο... 1-0 www.glenti.gr Edit: Πλέον είμαι παραπάνω...Παρόλο που έχει ο ξάδερφος σου το site και το βατράχι σου έχει 50000 πόντους...Αίσχος πόσο χαμηλά θα πέσεις πια..! 1
kdami4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Το d3bro είναι για να γλεντάω τον kdami4... Σημασία έχει ποιός στέκεται όρθιος στο τέλος μετά από το χαμό...!!! Συν ότι εσύ έχεις και off hand...Είμαι 15 πόντους πίσω με ένα slot λιγότερο... Ναι μωρέ, γιατί τα stats του Skorn είναι σαν τα one-handed. Δεν είναι καθόλου O-P! Σας αδικούνε και εσάς! Θα έπρεπε να μπορείτε να κρατάτε Skorn και το βατράχι να το βάζετε στη κωλότσεπη!!!
lalanis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Είσαι ζαλισμένος από τις πολλές σβούρες μου φαίνεται...
awake68 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Γλεντζέ, είσαι 15 πόντους πίσω.. ρε συ! ο tzitzimpiras μου ρίχνει ΕΝΑΝ ολόκληρο πόντο εμένα! ...στον Sonar!
lalanis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Να πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο πριν μιλήσεις για τον τζιτζιμπίρα (τζιτζι για τους φίλους)
awake68 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Να πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο πριν μιλήσεις για τον τζιτζιμπίρα (τζιτζι για τους φίλους) κοίτα τζιτζι (lol), θα αρχίσω να λέω τίποτα γαλλικά για το τόσο ωραίο κιόλας ονοματάκι σου, αλλά είσαστε και μικρά παιδιά και δεν πρέπει να μαθαίνετε κακές λέξεις! Τσίπουρο αν σου κάνει ευχαρίστως ! άκου εκεί ροδόνερο …μπλιάχχχχχ ! πω, ξενέρωσα μιλάμε τώρα! Υ. Γ. : @ mphxth πες μου σε παρακαλώ ότι έχασες και τον Μονκ πάλι στο HC! ...να σου φάω το λαρύγγι !
mphxths Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 @awake ε αφου μου το ζητας τοσο ευγενικα....στο λεω...ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ καταντησε αηδια με το lag...δεν ξανα ασχολουμαι με HC... παιζω σημερα ολη μερα softcore ουτε ιχνος lag...παιζω χτες HC το lag ειχε την τιμητικη του....ημαρτον πια!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις