Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλέον εδώ που φτάσαμε, για την παρέα φαρμάρουμε...

Κάναμε χθες 2 φουλ ραν και πρέπει να ανέβασα πυρετό....

2 (δύο) ολοκληρα κιόλας! ...χμμμ, μάλλον πρέπει να σε δεί γιατρός κι εσενα!... :-D

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ασε awake... ΞΑΝΑ αλλαξα προτιμησεις..τωρα θα πορευτω με WD....δεν με βλεπω να κατοσταριζω καποιον φετος :)

Δημοσ.

αλλαξα προτιμησεις.

Ο καθένας ότι θέλει κάνει στο κρεβάτι του.

Κατα τα άλλα έχω 3 μέρες να σηκώσω legendary της προκοπής. Τα έχει πάρει όλα ο Greeneye.

Δημοσ.

τωρα χωρις πλακα σε χτεσινο run μου 5λεπτο επεσαν 3 legendary και μαλιστα και τα 3 σε αποσταση αναπνοης απο το σπιτι. Βεβαια ηταν μουφες αλλα σημασια εχει οτι σε φτιαχνει για να παιξεις απο το να μην πεφτουν! Σε οσα run εκανα σολο στο ΑΚΤ1 (χωρις σπιτακι) κυνηγωντας valor για να δω legendary επρεπε να κανω αιτηση στο θεο, οποτε το συστημα μεχρι τουλαχιστον να φαρμαρω ανετα οπουδηποτε σε ΜΡ10 ΔΕΝ το αλλαζω. ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΟΚΑΛΥΒΑΚΙ ΜΟΥ! :rolleyes:

edit : κατι που ξεχασα να αναφερω. Στα 5-6 τελευταια run μου το πρωτο legendary επεφτε στο 3λεπτο το αργοτερο! Στο ενα μαλιστα επεσε στο πρωτο mob και με αιφνιδιασε!

Ας το θεωρησω τυχαιο γεγονος μεχρι να το ξανατσεκαρω... (paragkon 84-5)

Δημοσ.

Μου θέλετε όλοι να κάνετε dps ε; Καλόμαθε η γριά στα σύκα...

Μόνο ο καψερός ο kdami4 και ο awake παίζουν utility monks, οι άλλοι φίρμες...

Gozzar βεντέτα για σένα το λέω...Αν και σε πάρτυ σε προτιμώ με γιατρό...:-P

• Like 2
Δημοσ.

με τον γκοζαρ ανακαλυψαμε μεθοδο να πεφτουν τα legendaries β ρ ο χ η !! ...  δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες....μονο αν παρω εγγραφη αδεια απο τον γκοζαρ :)

• Like 2
Δημοσ.

Βλέπω τον mphxth να γράφει guide για Spitaki Run v2.0 και τον greeneye να του τα χώνει για κωλοφαρδίες κτλ..

Lalani παραδέξου οτι τα run χωρίς εμένα δεν έχουν ουσία..!

Δημοσ.

Σιγα τα αυγα! φωναζουν κλειδαρα και ανοιγουν την πορτα οποτε εχει νεα παραλαβη το σπιτακι απο legendary για na τα παρουν ευελπιστωντας σε κατι καλο!

Εγω ομως κανω τις παραγγελιες... :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...