Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω να μπω απο το Φλεβάρη.. Το PvP patch εχει μπει??

ενοιτε και γινονται ομηρικες μαχες καθε μερα, στοιχηματα πεφτουν κτλ. Η βληζαρτς δε μας αφηνει σε ησυχια!

Θα μπει καποια στιγμη λογικα αλλα ακομα δεν...

Δημοσ.

ναι ναι ΔΕΝ... αστειευομουνα αρχικως...

Ισως στο 1.1 το βαλουν

Παντως θα σου προτεινα να παιξεις γιατι εχει αλλαξει αρκετα το game και εχει γινει ποιο ευχαριστο γενικα.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, για αυτο ξεμένω απο μάνα, έχω συνηθίσει το στυλ απο το σπαμ στις αρκούδες και acid rain που έπαιζα παλιότερα. Τελευταία φορά π έπαιξα ήταν όταν πρωτοβγηκε το mp και τ δαχτυλιδάκι. Καμια αλλαγή απο items υπάρχει; τπτ καινούργιο; η αυτα παρέμειναν τα ίδια; ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια στο build. Θα σας κάνω και add.

Δημοσ.

Σε αντικείμενα γενικά έχεις σωστή λογική, απλά μπορείς να βρεις αρκετά καλύτερα rolls και φυσικά αφιέρωσε χρόνο στο crafting.

Δημοσ.

Crafting; δεν έχω ασχοληθει σχεδόν καθόλου γτ νόμιζα ότι τα rolls που βγαίνουν δεν αξίζουν καθόλου. Με τα νεα update εχεις καλύτερες πιθανοτητες για καλό item;

Δημοσ.

ε το γρήγορα είναι σχετικό κύριοι.

Το να σου κάτσει ένα 300άρι roll σε shoulders είναι σχετικά λογικό. Το να σου κάτσει όμως το perfect roll είναι λίγο αδύνατο οπότε αναλόγως σε τι stats βάζει ο καθένας το ξεμπέρδεμα. Πάντως ακόμα και τώρα lacuni + cc // vile ward πουλάνε. Τα καλά βέβαια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...