Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε μια 500αρα το λιγοτερο ...και ισως να λεω και λιγο

απο 460-480 και ανω εισαι πολυ καλα αρκει να κυνηγας το bonus item και οχι να σκοτωνεις bosses!

Στο 550 που ειμαι εγω εχω γαματο μεσο ορο στο ΑΚΤ1 με 1 legendary στο 5λεπτο. Σκοτωνω ομως ΜΡ10 μαζεμενα πολλα τερατα οποτε σε λιγοτερο χρονο κερδιζεις περισσοτερα. Στο παιχνιδι πρεπει

να αποφασισεις αν πας για Legendary η οχι. Αν πας για αυτο τοτε το bonus item ειναι μονοδρομος

οποτε και το ΑΚΤ1 ειναι πρωτη επιλογη.

Δημοσ.

Εγω παντως δεν καταλαβαινω την υπαρξη εκδοσης για ps4,http://www.skroutz.gr/s/3155950/Diablo-III-PS4.html?from=catspan,δηλαδη τι παραπανω θα εχει και γιατι να την αγορασει καποιος απο την αντιστοιχη του pc ή Ps3 :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:

Τίποτα αλλα αυτοι που θα πάρουν το ps4 και δεν εχουν pc /ps3 η δεν θέλουν να το παίξουν εκει στο πηγάδι θα κατουρήσουν ? :P

Δημοσ.

προσπαθω να μπω στο παιχνιδι αλλα μου βγαζει error retrieving licenses on this account. error 1. ξερει κανεις τι ειναι αυτο?. σε εσας το βγαζει?

Δημοσ.

πολυ μαλακισμενο εχει γινει το ΑΗ. Στις 4 συναλλαγες αγορας οι 3 θα περιμενω καποιες ωρες να φανει το αντικειμενο!

Παντα ερχεται δε χρειαζεται να στειλο ticket αλλα αμα περιμενεις και 5-10 ωρες ειναι σπαστικο. Τι kolobug ειναι αυτο

και δε μπορουν να το φτιαξουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...