nikosggg3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 παντως αυτο με το απειρο paragon δεν μαρεσε καθολου. ας το κανανε πχ 150 level για να ειχαμε ενα στοχο.τωρα τι θα κανουμε δηλαδη, θα παιζουμε μια ζωη diablo!?.
Tmark Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τελικά κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τίποτα..
greeneye Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 εχει μια σωστη λογικη αυτο που λεει ο Νικος... αστε να το βγαλουν να τα δουμε στην πραξη και βλεπουμε.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Πρασινε οι κονσόλες δεν θα έχουν AH Όσον αφορά τα Paragon, ρε παιδιά όπως και να έχει δεν ξέρουμε πως λειτουργεί, οπότε ούτε αν μας αρέσει μπορούμε να πούμε με σιγουριά ούτε το αντίθετο.
greeneye Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ναι κατι θα σκαρφιστηκαν με το paragkon ας το δουμε πρωτα.
mphxths Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 το παραγκον στο απειρο..οπως το καταλαβαινει το φτωχο μου μυαλο δεν μπορει να δουλεψει. Δηλ αν φτασει ενας παραγκον 1000 και εχει παρει και τα αντιστοιχα stats θα κανει περιπατο ολα τα acts σε mp100 (υπερβολη αλλα για να δειξω το νοημα μου ) και θα τελειωνει το run σε 5 λεπτα... καπως αλλιως πρεπει να το σενιαρουν....
MeSiaSs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Προφανώς θα υπάρχει όριο στο Stat Allocation,φαίνεται εξάλλου και απο τις εικόνες.
Xero1991 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Εχω να παίξω diablo άπειρο καιρό . έχω έναν barbarian γύρω στα 40lvl . Αξίζει να ξανα ασχοληθώ ? Εννοώ το παιχνίδι έχει αλλάξει αρκετά? Κάτι θυμάμαι διάβαζα για nerfs στο as,ls και τέτοια. Και αν συνεχίσω αυτόν και δεν κάνω new char, θα την παλέψω με τις αλλαγές-nerfs, που έχουν γίνει? Γιατί δεν έχω ιδέα για τα changelogs .
greeneye Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ναι ενοιτε θα τα βρεις στην πορεια ολα και θα σου αρεσει! τερματισε τον να εισαι ετοιμος. αξιζει
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Εχω να παίξω diablo άπειρο καιρό . έχω έναν barbarian γύρω στα 40lvl . Αξίζει να ξανα ασχοληθώ ? Εννοώ το παιχνίδι έχει αλλάξει αρκετά? Κάτι θυμάμαι διάβαζα για nerfs στο as,ls και τέτοια. Και αν συνεχίσω αυτόν και δεν κάνω new char, θα την παλέψω με τις αλλαγές-nerfs, που έχουν γίνει? Γιατί δεν έχω ιδέα για τα changelogs . Θα κάνω την πρόταση έκπληξη! Είσαι έτοιμος;! Προτείνω να παίξεις λιγάκι και να δεις αν σου αρέσει έτσι όπως είναι ή οχι! Τι λες;! Που ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις και κάτι διαφορετικό από αυτά που θα διαβάσεις εδώ μέσα... Τζάμπα είναι... ομορφαίνει, δεν παχαίνει Πέρα από την πλάκα, ακόμα και αν διάβαζες "είναι πολύ καλό παίξε" ή "είναι χάλια μην παίζεις" ή ένα κατεβατό - ανάλυση για την πορεία του παιχνιδιού και κάθε changelog θα σου ήταν αρκετό; Γιατί, προσωπικά, αν ήμουν στη θέση σου, ό,τι και να διάβαζα, πάλι θα έπαιζα για να σχηματίσω άποψη από προσωπική εμπειρία. Εγώ πάντως λέω να παίξεις και μετά να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου!
Zarathustra88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Επιτέλους τώρα θα βγεί το κανονικό παιχνίδι τόσο καιρό παίζαμε την beta. 1
Fulgore1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Εχω να παίξω diablo άπειρο καιρό . έχω έναν barbarian γύρω στα 40lvl . Αξίζει να ξανα ασχοληθώ ? Εννοώ το παιχνίδι έχει αλλάξει αρκετά? Κάτι θυμάμαι διάβαζα για nerfs στο as,ls και τέτοια. Και αν συνεχίσω αυτόν και δεν κάνω new char, θα την παλέψω με τις αλλαγές-nerfs, που έχουν γίνει? Γιατί δεν έχω ιδέα για τα changelogs . Και εγω θα συμφωνησω να παιξεις το game και αν δεν σου αρεσει γενικα και δεν θες ουτε να το βλεπεις μπροστα σου τοτε μπορεις να το πουλησεις το game .Οπως και να εχει χαμενος δεν θα βγεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις