Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα το παιξει το παιδι δεν ειναι κακο! Ουτε κακο ειναι μεχρι να καταλαβει τι εγινε να τσιμπαει και καμια σαβουρα απο το ΑΗ :-D

Δημοσ.

Με πείσατε βρε! Εξεταστική vs Diablo σημειώσατε 2πλο . :P

Ε οχι να χασεις την εξεταστική ΓΙΑΥΤΟ το εκτρωμα του Diablo!! Πηγαινε περασε κανα μαθημα και περίμενε το expansion για το ΑΝ θα πρεπει να ασχοληθείς μαζί του... Καλή η πλάκα αλλά κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα.

• Like 1
Δημοσ.

ααααπ! Δεν ήξερα ότι έπαιζε εξεταστική στη μέση. Διάβασε παιδί μου να γενείς άνθρωπος.

Εγώ πάντως μια χαρά συνδύαζα εξεταστική και gaming και όλα. Απλά τα υπόλοιπα έμπαιναν σε δεύτερη μοίρα αλλά όχι ότι δεν έπαιρνα και ανάσα!

Δημοσ.

Δηλαδή αν την έχω πάρει χαμπάρι τη δουλειά, το free  patch με loot 2.0 κτλ, θα το βγάλουν πριν το expansion;

Ας πάμε στο καλύτερο σενάριο, να βγει το exp Q2/2014, οπότε μέχρι τότε (9+ μήνες) έτσι θα το αφήσουν το game;;;

Έχει να πέσει περονόσπορος και μελίγκρα......... :wacko:  :wacko:  :eek:

Δημοσ.

Χαρηκα ελαφρως με το xpansion, αλλα μεχρι τοτε, 1-2 ρανακια την βδομαδα. Δεν εχει να κανω τιποτα το παιχνιδι. Κανενα νοημα.

Gold? Γιατι? Αφου θα εχει καλα drops, λενε. Το dps των οπλων που δειξανε , ειναι διαστημικο, γιατι να παρω αλλο τωρα?

Να ανεβασω κι αλλο char? Με τιποτα. Πολλοι ειναι στη θεση μου εδω και καιρο.

Διακοπες απ το Δ3. Longterm.

Οταν βγει με το καλο, 10 lvls και μετα endless dungeons marathonς/

Δημοσ.

να ρωτησω κατι. οταν κανω identify ενα item παιζει ρολο το magic find που εχω εκεινη την στιγμη? ετσι ωστε να βγει καλο η χαζο item.?

Δημοσ.

ειναι σιγουρο αυτο? γιατι ενας φιλος μου λεει αλλα. οτι παιζει το mf. 

και κατι ακομα. οταν πεφτει πχ ενα legendary item εκεινη την στιγμη που πεφτει ξερει το συστημα τι θα εχει μεσα η οταν το κανουμε identify?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...