Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω οπως το διαβαζω καταλαβαινω αυτο που εγραψα προηγουμενως

ενας ποντο για καθε παραγκον..και τον ξοδευεις στα stats...της 4ης τελιτσας...δεν θα δινεις τους ποντους στο core ή στο attack για παραδειγμα..αυτα θαναι απλα ονομασιες απο τις κατηγοριες που θα τα χουν χωρισει..

ο ποντος θα πηγαινει σε ενα απο τα stats που ειναι στις παρενθεσεις....ενας ποντος...ενα στατ....κοροιδια μου ακουγεται αν τα xp για να παρεις παραγκον θα παραμεινουν τα ιδια

αν οχι..το συζηταμε :)

Δημοσ.

οπως και να εχει μαλακια θα ειναι αφου καποια στιγμη αμα εχεις και καλο χαρακτηρα θα γινεις ατρωτος σχετικα η εντελως!!!

Εκτος αν οπως ειπες και εσυ θες 100 ωρες για να παρεις ενα παραγκον level.

εγω πανως πιστευω οτι καθε παραγκον θα θελει περιπου 100-120 Μυρια γυρω στο 1/3 δηλαδη απο το μεγιστο παραγκον100

Δημοσ.

ε καλα μπορει να λενε οτι δεν θα χει ορια το παραγκον αλλα απο ενα σημειο και επειτα θα θες μηνες για να παρεις εστω και ενα

αλλιως θα βλεπουμε παραγκον 2000 , 5000 και θα σπερνουν....οποτε θα υπαρχει ανισορροπια

σκεψου να ξερεις οτι βγαζεις ανετα μπ10...οποτε να ριχνεις ολους τους ποντους που θα παιρνεις απο τα παραγκον στο magic find.. θα χεις κανα 1000% και θα περπατας και θα φυτρωνουν legendaries :)

Δημοσ.

θα περπατας και θα εισαι με τετοιο MF και τοσο legendary που θα νιωθεις τη μποχα του βοθρου να σε διαπερνα απο την αξια των legendary αφου ποιο σκ*ατα δε γινεται :X

Δημοσ.

Ο Greeneye κάνει μία διαφορετική εικασία για το Loot 2.0 και το Paragon 2.0 ανα 10 λεπτά. 

Κάτσε ρε παλικάρι μου να δούμε στην Blizzcon καμια επεξήγηση, μην φαγώνεσαι τόσο :D

Δημοσ.

Κανείς δε φαντάζεται ότι από 60 σε 70 θα είναι εύκολα! Όσοι έχουν παίξει LINEAGE ξέρουν από κάψιμο!! Αλλά πιστέυετε ότι το 100αρακι που έχετε για paragon, θα σας περιμένει να πάτε 70? Χλωμό το κόβω! Για έναρξη από το μηδέν μας βλέπω!!!

Κάνε κανά μπάνιο ρε και άσε τα paragon....

Α, ανεβάζω wiz θέλω power leveling.....

Δημοσ.

οπως και να εχει μαλακια θα ειναι αφου καποια στιγμη αμα εχεις και καλο χαρακτηρα θα γινεις ατρωτος σχετικα η εντελως!!!

Εκτος αν οπως ειπες και εσυ θες 100 ωρες για να παρεις ενα παραγκον level.

εγω πανως πιστευω οτι καθε παραγκον θα θελει περιπου 100-120 Μυρια γυρω στο 1/3 δηλαδη απο το μεγιστο παραγκον100

Η κλίμακα είναι λογαριθμική. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πρακτικά αδύνατο να ανέβεις από ένα σημείο και πάνω.

Δημοσ.

εάν έχεις bots να τρέχουν και έχεις κανα 100b ναι 

δε μαζευονται 100Β με καμια Παναγια. Βασικα απο κατω ποσο gold να μαζεψεις?! Μονο με αγορες πωλησεις μπορεις να κανεις gold. και τωρα οχι και τοσο πολυ αφου πολλοι εχουν ηδη αρκετα καλα αντικειμενα. Αμα κανεις flipping κατι γινεται αλλα οχι να μαζεψεις

τοσα πολλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...