Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην κοροιδευομαστε...για να φτασεις τετοια ποσα... πρεπει να σου χει ανοιξει λιγο...και απο θεμα drops και απο θεμα πωλησεων...

Δημοσ.

Για να βγάλεις 100 δις μέσα από το παιχνίδι, πρέπει να δουλεύει το Diablo 8ωρο κάθε μέρα, με ασφαλιστικές εισφορές, συνταξιοδοτικό κτλ...

Και να είσαι και τυχερός εννοείται....

Δημοσ.

εγω πιστευω θα τα βγαλω... το DIABLO το εχω ηδη αποσβεσει...

Η αποσβεση ενος game δεν εχει να κανει με τα χρηματα που διεθεσες για να το αποκτησεις, αλλά με την ικανοποίηση και τη ψυχαγωγία που σου προσφέρει. Οπότε μάλλον μέσα μπήκες αν σκεφτείς οτι θα έχεις playtime καποιες μέρες 'βγάζοντας' μόνο 50 ευρω..

• Like 2
Δημοσ.

Α ρε xorxh, η ψυχή της παρέας είσαι! Πάντα ευδιάθετος βλέποντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων, πάντα με τον καλό το λόγο! :P

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει κάνει απόσβεση το παιχνίδι λόγω ευχαρίστησης, αυτός είναι ο greeneye.

Μη μασάς ρε greeneye, μια χαρά απόσβεση θα κάνουμε! Θα κάνουμε και τα run μας, την πλάκα μας, θα πουλήσουμε και τίποτα στο AH, όλα καλά! Εγώ μαζί σου! 

Δημοσ.

Βεβαια το θεμα ειναι οτι με την κυκλοφορια του diablo 3 στις τωρινες και νεες κονσολες που δεν εχουν AH και μιας και το expansion θα βγει και εκει δεν ξερω τι κοσμο τελικα θα μαζεψει η εκδοση του Pc,σε σχεση με τις κονσολες.

Δημοσ.

Το expansion στις κονσολες αργεί, όπως άργησε και το D3.

Δεν νομίζω να αφήσει κόσμος το pc για να πάει σε κονσόλα λόγω AH

Όσο για τα 100 bill που ανέφερε ο Paularas, γιατί τέτοιο κόλλημα? 

Αν κάποιος βάλει 10-20-100 bot θεωρείτε πως δεν θα μαζευτούν? Για δείτε όλα τα 3rd party sites που έχουν μέχρι και 10 billion να δώσουν την ίδια στιγμή.

Δημοσ.

βασικά το ρευστό δεν έχει αξία γι αυτό είπα για τα 100β. τα μεγάλα bot sites έχουν 4αψήφια και 5αψήφια bil να δώσουν. απλά δεν φαίνεται για λόγους οικονομίας. δυστυχώς μόνο αν πουλήσεις αντικείμενα για € στο rmah βγάζεις πια καλά λεφτά

Δημοσ.

δεν μπορω να το καταλαβω. ενας φιλος μου λεει οτι πουλαει αντικειμενα για ευρω τα οποια ομως κοστιζουν κατω απο 45 μυρια. πως γινεται αυτο?.

Δημοσ.

δεν μπορω να το καταλαβω. ενας φιλος μου λεει οτι πουλαει αντικειμενα για ευρω τα οποια ομως κοστιζουν κατω απο 45 μυρια. πως γινεται αυτο?.

Θεωρητικά γίνεται ως εξής: το αντικείμενο αξίζει λιγότερο από 45 μύρια αλλά αντίστοιχο στο κανονικό ah αξίζει 100 μύρια οπότε συμφέρει να αγοραστεί από το rmah παρά από το κανονικό. (Τα είπα καλά ή το έχασα κάπου;! :P)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...