Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα ειναι η ιδανικη μερα να ανεβασεις hardcore ..... 7 dc σε 20 lepta exv....

χμ εχουν προβλημα στους σερβερ . εβγαλαν και ανακοινωση που επιρεαζει απο οτι φενεται και τα 3 παιχνιδια .... τι σκατα κανουν μωρε ?!?!?! ΕΛΕΟΣ !

Δημοσ.

Μολις εγινα 60 . Ποιο καλο παιδι θα με περασει inferno ?! ειμαι 2ο act του HELL ακομα....

Καλύτερα να το περάσεις μόνος σου να πάρεις το loot παρά να σε περάσουν χάνεις πολλά έτσι, αυτό το παιχνίδι παρόλο που 

είναι fail (άποψη μου γιατί έφτασα 100 Paragon) δεν θέλει τεμπελιές.

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα τεμπελιας . Τι loot να παρω απο act 2 hell ? ήδη εχω ντυθει αρκετα απο AH ( 2ος χαρακτηρας ειναι ) και βαριεμαι απλα να περπαταω και να σκοτωνω στο hell . το θεωρω ανουσιο :) Τι να χασω βρε απο το Hell ?!?!?!

Δημοσ.

Επίσημα τα δίνει παίκτης...

τώρα ανεπίσημα............................ αν ήμουν blizzard θα έκανα μερικά δικά μου bot accounts να πουλάνε :D

Από την άλλη μπορεί ειλικρινά να μην έχει ανάγκη να το κάνει αυτό.

Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ αν κάνει τέτοιες μπινιές αν και φαίνεται εξαιρετικά έυκολο να γίνει και *λογικό*.

Δημοσ.

το αφησε τοτε εντεχνα να αιορειται και εγω πλεον τωρα πιστευω οτι δε θα το κανει ποτε. και καλυτερα... δε θα ειχε νοημα μαλλον

εκτοσ απο λιγο fun.

Παικτες πουλανε τα gold... και εγω πιστευω οτι δεν εχει αναγκη να το κανει η εταιρεια. και

μαλλον δεν το κανει... Αν το κανει παντως τα λεφτα που θα βγαλει ειναι απειρως περισσοτερα!!!

Φαντασου, πουλας αερα για λεφτα πραγματικα! ειναι πειρασμος... Αν το κανει παντως το κανει σε μικρο βαθμο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...