nevermore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 παίζω το game στο 360 εδώ και 10 λεπτά και έχω μείνει μαλάκας εγώ πάντως που παίζω τόσο καιρό στο pc νιώθω μαλάκας 2
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 και εγώ έπαιζα στο pc απο day1 αλλα πριν κανα μηνα πουλησα το account , δεν πήγαινε άλλο , βαρεμάρα είχε καταντήσει
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 μονο του d3τα wow κλπ ειναι αλλα accountτα στοιχεία που ειχα βάλει ηταν διαφορετικά απο αυτά που χρησιμοποιώ πάντα οπότε ηταν οκ
dante14023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Auction House Update! Πάρτα! τον μαρτιο του '14 βεβαια... λογικα τοτε θα βγει και Loot 2.0 και το expansion???
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Loot 2.0 κατά πάσα πιθανότητα, Expansion όχι πολύ αργότερα
Markerparts Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 18.2.2014 bye bye AH/RMAH. Τωρα αρχιζει το καλο. Gimme some rage 1
paularas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 έβαλα 3b για πούλημα για 75€, έστω να μείνει κάτι
Markerparts Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ειχα δωσει 6, με την αλλαγη της τιμης. Αναμονη τωρα, μονο gear εχω αυτη τη στιγμη, και αυτο μετριο. Ετσι κ αλλιως δεν υπαρχει νομιζω λογος να παιξω αυτο τον καιρο
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά respect από εμένα, θέλει @@ να τα βάλεις με την μισή μερίδα των παικτών που υποστήριζαν το AH(εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με την ύπαρξή του αλλά νταξ Diablo 2 γαρ ήξερα να παίζω και χωρίς αυτό ) Επίσης αρκετοί έλεγαν πως η Blizzard το έβαλε αρχικά το RmAH για να "milk the cow". Τώρα που θα το αφαιρέσει λίγο πριν το Expansion τι λέτε? Ίσως την πιο επικερδή περίοδο που θα μπορούσαν να το έχουν ανοιχτό.... Τέλος πάντων αν μη τι άλλο δείχνουν να έχουν διάθεση για δυνατές αλλαγές και μου αρέσει.
paularas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 btw για κάποιον λόγο ανεβαίνει το gold αρκετά στο rmah, άρα όποιος θέλει να σπρώξει ας το κάνει track down μπορεί να έκανα μαλακία που βιάστηκα να τα βάλω τόσο γρήγορα... είδομεν ps1: σκατά είχα δίκιο, έκανε ένα peak και το gold price πέφτει στα τάρταρα
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 είδα το trailer του expansion αλλα δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατι τα τέρατα που δίχνει πχ είναι ίδια με κάποια , λες και άλλαξαν κάποια skinsτο game θέλει αρκετά πράγματα για να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου που το παράτησεμακάρι να μην το είχαν μαλακίσει και να συνέχιζε ακόμα ο χαμός του πρώτου καιρούτέσπα θα δούμεγια να με κάνει να το ξαναπάρω+expansion θα πρέπει να δω αρκετά πράγματα πάντως ...1ον να φτιάξουν τα drops2oν να προσθέσουν πράγμα και όχι απλά μερικά bosses και περιοχέςπάντως μου δίνουν την εντύπωση οτι κρατήσανε κάποιες δυνατότητες (weapon enchanting πχ) ή κάποια άλλα πραγματα που πετσόκοψαν απο αυτό που υποτίθεται οτι θα είχαμε αγοράζοντας το d3 και θα μας τα σερβίρουν σαν expansionμακάρι να κάνω λάθος
BlackScorpionX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Respect και *χτύπημα γροθιάς στο στήθος* Αν και εγώ το χρησιμοποίησα και έβγαλα κάτι λίγα, η αλήθεια είναι ότι η ύπαρξη του AH είναι κάπως προβληματική. Ελπίζω να εισάγουν ένα σύστημα ανταλλαγής αντικειμένων τουλάχιστον σε φάση: Έχω X item 200 str και το ανταλλάσσω με X item 200 int ή κάτι τέτοιο, το οποίο ούτως ή άλλως θα γίνεται μέσω forums, τουλάχιστον να γίνεται online με ασφάλεια. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό επιβαρύνει τους servers της blizz. Anyway, φαίνεται ότι αυτοί οι 2 έχουν καλύτερη αντίληψη για το παιχνίδι. ps δε με χαλάει καθόλου που θα χαλάσουν τα imba // standard builds, κι ας έχω archon wizard.
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έβαλαν 2 classes paladin + necro πχ να γίνει χαμόςιδικά necro
Προτεινόμενες αναρτήσεις