Tobajara Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Για να ξέρουμε για τι μιλάμε πάντως, ποιά είναι η τρέχουσα active userbase του Diablo 3? Πάντως παραδέχομαι πως πιο εφετζίδικη, ανακατωσούρικη, καλοοργανωμένη και προσοδοφόρα open beta δεν έχω ξαναδεί. Τώρα το παιχνίδι είναι έτοιμο για κονσόλες.
awake68 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 @ ρε, green δεν μας χεζ....με τα μύρια σου! στα δώσαμε επειδή γουστάραμε! ...τα δικά μου προσωπικά κράτα τα! έτσι κι αλλιώς εγώ σταμάτησα να παίζω D3 μέχρι να έρθει το πολυαναμενόμενο expansion!... μόνο TERA....τώρα! Υ.Γ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΓΕΝΙΚΑ cy 2
greeneye Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 awake εγω δεν ξεχναω και επειδη ειμαι σωστος ειπα να τα γυρισω πισω. Δεν βρισκω καποιο λογο να εκφραζεσαι ετσι. Και εγω γουσταρω να τα γυρισω πισω αλλα αμα δε θελεις δεκτο. Δε μπορω με το ζορι. Ο τ-μαρκ απαντησε. Πλεον περιμενω απαντηση και απο Μαρκετparts για να κλεισω την εκρεμοτητα.
Markerparts Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ty αλλα δεν τα χρειαζομαι. Με το κολπο σου εβγαλα αναριθμητα εκκατομυρια 2
Tmark Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 awake εγω δεν ξεχναω και επειδη ειμαι σωστος ειπα να τα γυρισω πισω. Δεν βρισκω καποιο λογο να εκφραζεσαι ετσι. Και εγω γουσταρω να τα γυρισω πισω αλλα αμα δε θελεις δεκτο. Δε μπορω με το ζορι. Ο τ-μαρκ απαντησε. Πλεον περιμενω απαντηση και απο Μαρκετparts για να κλεισω την εκρεμοτητα. Εγώ απάντησα αλλά είπα ότι δεν τα θέλω τα 5
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 We do not have plans to implement an offline mode. While the always-online requirement made the auction house possible, the auction house was never the driving factor in our decision to make the PC version of Diablo III require an Internet connection. The game was built from the ground up to take full advantage of Battle.net, which provides a number of important benefits, including persistent server-side character saves, a seamless PC multiplayer experience, cheat prevention, and Real ID and BattleTag social features. Αυτοι δεν ηταν που ειχαν λυσαξει οτι το always online αφορουσε το να μην υπαρχουν προβληματα με τις πωλησεις του ΑΗ ?!?!?!?!? Τωρα που δεν θα υπαρχει ΑΗ ποιος ο λογος του always on ?
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 We do not have plans to implement an offline mode. While the always-online requirement made the auction house possible, the auction house was never the driving factor in our decision to make the PC version of Diablo III require an Internet connection. The game was built from the ground up to take full advantage of Battle.net, which provides a number of important benefits, including persistent server-side character saves, a seamless PC multiplayer experience, cheat prevention, and Real ID and BattleTag social features. Αυτοι δεν ηταν που ειχαν λυσαξει οτι το always online αφορουσε το να μην υπαρχουν προβληματα με τις πωλησεις του ΑΗ ?!?!?!?!? Τωρα που δεν θα υπαρχει ΑΗ ποιος ο λογος του always on ? Έχοντας παίξει και d1 + d2 και με τις *χακεριές* που είχαν παίξει τότε, προτιμώ το always online. Δε θυμάμαι να είπαν ποτέ ότι το always online ήταν ΜΟΝΟ για τα ΑΗ. Ακριβώς ότι λέει και η δήλωση πάνω. Μπορεί να κάνω και λάθος οπότε αν κάποιος έχει τέτοια σχετική δήλωση ας με διαψεύσει.
ADHD Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Για να ξέρουμε για τι μιλάμε πάντως, ποιά είναι η τρέχουσα active userbase του Diablo 3? Πάντως παραδέχομαι πως πιο εφετζίδικη, ανακατωσούρικη, καλοοργανωμένη και προσοδοφόρα open beta δεν έχω ξαναδεί. Τώρα το παιχνίδι είναι έτοιμο για κονσόλες. Νομιζω μεγαλυτερη απο PoE και αλλα ARPG που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη αν κρινω απο τα streams στο twitch.. Και το Vanilla diablo καλο ηταν ειχε τη χαρη του, η αληθεια ειναι οτι εριξαν αρκετα τους PC gamers σε σχεση με την console version, αλλα και παλι diablo με pad δεν ειναι και το καλυτερο.. Πιστευω οτι με το expansion και τις αλλαγες θα γινουν αρκετα πραγματα σωστα και θα γυρισει αρκετος κόσμος πισω. Ο μονος λογος που με χαλαει το always online ειναι οτι εχω αστατη γραμμη με λαγκ και dc, αλλα αν ειναι ο μονος τροπος να μην εχουμε cheating και τα σχετικα ας ειναι τι να κανουμε..
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 το θεμα ξερεις ποιο ειναι ; οτι περιμενουμε 1 1/2 χρονο μετα ακομα να φτιαξουν το παιχνιδι . Δεν λεω εχει φτιαξει αρκετα αλλα μετα απο 1 1/2 χρονο ασχολουμαστε με το να ερθει το expansion Να γινουν αρκετα πραγματα σωστα......
Rockavlon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Οσους ξερω παιζαν λογω rmah μπας και βγαλουν κανα φραγκο και ειναι λογικο αφου το παιχνιδι ειναι αθλιο.
greeneye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εγω τα λεω αλλα... κατσε να δεις ποσοι θα σταματησουν!!!
Xorxhs! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλή κίνηση η κατάργηση του AH! Ρε λες η Blizz να μας εκλπλήξει και με άλλες αλλαγές? Άντε να ανακοινώσει και runewords όπου μαζί με το loot 2.0 θα μιλάμε για ένα 'αλλο' παιχνίδι. Δε είναι δα και nuclear science...copy-paste LOD and you are done. Όσο για τους υποστηρικτές του AH/RMAH, υπάρχουν αρκετά καλά browsing games εκει εξω...
nikosggg3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στα browsing games μονο αγοραζεις δεν πουλας. απο οτι ξερω
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 https://us.battle.net/d3/en/blog/10942109 ειναι ΤΡΕΛΟΣ ..........
greeneye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 αυτος παντως το 50αρικο το αποσβεσε με το 1000αρι... τελικα εχει πολλους παλαβους σε αυτο τον κοσμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις