Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμεις εδω παντως παιζαμε αρκετο καιρο, μπορουσες να παιξεις μαζι μας, το community ηταν ενεργο για αρκετο καιρο και υπαρχουν και αλλοι Ελληνες που παιζουν ακομα(δεν ηταν οτι ηθελες να βρεις party και δεν μπορουσες), εκτος αν θες μονο irl φιλους, εκει τι να κανουμε δεν φταιει το d3 για αυτο.. :P

Το Path of Exile.

Χεχε περιμενα τετοια απαντηση απο φανς του poe.. 

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι να έρθει το RoS θα έχουν βάλει ήδη στο game engine το Loot 2.0 όπως και το Paragon 2.0 οπότε θα υπαρχει το κίνητρο :P

• Like 1
Δημοσ.

οτι βαλουν πριν απο το ros καλο ειναι γιατι ειμαστε και εμεις που δεν θα τσιμπισουμε... :X

Ρε συ Greeneye, μιας και το φερε η κουβέντα, επειδή δεν μας έχεις πει τόσο καιρό....Το ROS θα το αγοράσεις;

• Like 4
Δημοσ.

Εγω προσωπικα αν το RoS βγει τελευταίους μηνες του 2014,λογω στρατου και Wow expansion του Wow ,ισως καθυστερήσω την αγορα του Ros. Θα ειναι δηλαδη αποφαση/αγορα της τελευταιας στιγμης για μενα :P

Δημοσ.

λαλανις ασε το τρολαρισμα!!! Αμα δεν τρολαρεις παντως...

lalanis ειπαμε οχι! Εκτος αν εχει παρα πολυ φτηνα κανα 10ευρω ας πουμε. Η εκτος αν γινει κανα μαγικο και αφησουν AH η βαλουν κατι παρομοιο και εχει νοημα το farming.

Αλλωστε εχουμε το FM2014 και το battlefield4

Σημερα μου ηρθαν τα πραγματα και αναβαθμιζω το pc με ι7 και με gtx760 με χρονισμους της 770. 8 γιγα ram ddr3

Θα γινει χαμος...! Ποιο diablo μετα ?!  Επισης σκοπευω να αγορασω το simcity οποτε μαλλον και no time...

Δημοσ.

μονο 8γιγα ραμ ρε greeneye? στο φορητο μου εχω περισσοτερη .... οπως ειπε και ο απο πανω... lemmings και κανα mame...δεν θα σηκωνει τιποτα αλλο. :)

Δημοσ.

Με τέτοιο μηχάνημα, όχι να μπουτάρει Windows δεν μπορεί.....Ούτε κρασί Μπουτάρη δεν μπορεί να σηκώσει...

Α ρε lalani χιουμορiστα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...