Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντα παντα... τωρα ομως και εγω περιμενω στη γωνια να δω οταν κυκλοφορησει ποιοι το αγορασαν, ποιοι απο αυτους που το εξυμνουσαν ανεξαρτητως τιμης δεν το αγορασαν τελικα γιατι καταλαβαν τι πατατα ειναι και ποσο μας δουλευει η εταιρεια και ποιοι απο αυτους που το αγορασαν το μετανιωσαν και μετα απο ποσο καιρο!!!

μερες-μηνες?!

Αναφερομαστε φυσικα ΜΟΝΟ στο ROS τωρα.

Προς το παρον παω να παιξω λιγο battlefield4 που ειναι παιχνιδαρα! χαλαλι τα 40 !!!

Δημοσ.

παντα παντα... τωρα ομως και εγω περιμενω στη γωνια να δω οταν κυκλοφορησει ποιοι το αγορασαν, ποιοι απο αυτους που το εξυμνουσαν ανεξαρτητως τιμης δεν το αγορασαν τελικα γιατι καταλαβαν τι πατατα ειναι και ποσο μας δουλευει η εταιρεια και ποιοι απο αυτους που το αγορασαν το μετανιωσαν και μετα απο ποσο καιρο!!!

μερες-μηνες?!

Αναφερομαστε φυσικα ΜΟΝΟ στο ROS τωρα.

Προς το παρον παω να παιξω λιγο battlefield4 που ειναι παιχνιδαρα! χαλαλι τα 40 !!!

Καλα ενταξυ ειπαμε δεν το λες και παιχνιδαρα. Χαλια Single Player, Multiplayer αρκετα ιδιο με αυτο του BF3 αλλα με παρα πολλα bugs/crashes. ΓΙα να μην σχολιασω για τα πανακριβα maps της EA που βλεπω δεν αναφερεις :P

Δημοσ.

Μια ερώτηση σχετικά με το ντύσιμο κλπ.

Λέτε ότι ντυθήκατε από AH οι περισσότεροι και ότι τα drops ήταν μούφα γενικά.

Εγώ έχω παίξει κανα 3ωρο max από τότε που το πήρα, με σκοπό να παίξω κάποια στιγμή όμως. Δεν νομίζω να πάρω ποτέ το expansion, και με την απουσία AH, θα μπορέσω να ντύσω κανέναν χαρακτήρα για να προχωρήσω;

Δημοσ.

Εχεις μεχρι τελη Μαρτιου αφθονο χρονο για να ντυσεις ολους σου τους χαρακτηρες. Για μετα το κλεισιμο του AH δεν μπορουμε να ξερουμε μεχρι να δουμε στην πραξη τι αλλαγες θα γινουν. 

Δημοσ.

Τοσες παιχνιδάρες βγαίνουν φέτος ούτως ή άλλως δεν βρίσκω λόγο για να δώσεις λεφτά στο Diablo. Τραγική launch, κακό παιχνίδι μικρό και overpriced expansion.

Πολύ κακός συνδιασμός δεν με πείθει καθόλου.

• Like 3
Δημοσ.

μη ντυσεις κανενα χαρακτηρα. Θα τους ντυσεις αμεσως με το loot2 αφου θα πεφτουν μονο καλα αντικειμενα γενικα

και οχι φολες (θα λεπει το ΑΗ βλεπεις!). Εκτος τουτου με οτι τους ντυσεις τωρα μετα με τα νεα δεδομενα αντικειμενων θα εισαι πολυ πισω αρα ποιο το νοημα?! ντυσε 1 καλο χαρακτηρα και σταματα εκει...

Τελος δε μπορεις να τους ντυσεις ολους αφου τωρα πρεπει να τους πας level60 !!! και θες μερικες ωριτσες.

Εγω εντυσα εναν δευτερο (μαγο) και εναν καλο αρχικα τον βαρβαρο. Με κουρασε να ανεβασω μαγο στο 60 γιατι

ουσιαστικα πρεπει να φτασεις ινφερνο και να μηδενισεις το παιχνιδι 3 φορες. anyway οτι θελει ο καθενας.

Εγω πλεον παιζω οποτε τυχει κανα 20λεπτο με τον καλο μου μηπως πεσει κανα καλο Legendary για πωληση

μεχρι να κλεισει το ΑΗ και να μπει το λοοτ2 και βλεπουμε. Για να δουμε και το gold πως θα κινηθει.

Παντως απο 1,90 εχει παει καπου 1,40... (τα 50 Μ)

Δημοσ.

Έβαλα χθες για πλάκα,2-3 itemάκια και κάτι gems και έβγαλα 200 μύρια...

Μα καλά ποιος αγοράζει αντικείμενα τώρα, με τόσα λεφτά...;

Δημοσ.

ποια είναι η διαφορά του game Link.png Site: αυτού

με Link.png Site: αυτό

Συμφωνα με τον τιτλο τουλαχιστον,το ακριβοτερο ειναι για ολες τις χωρες(global=παγκοσμιο)και το αλλο μονο για Ευρωπη

Δημοσ.

Έβαλα χθες για πλάκα,2-3 itemάκια και κάτι gems και έβγαλα 200 μύρια...

Μα καλά ποιος αγοράζει αντικείμενα τώρα, με τόσα λεφτά...;

Ο μόνος λόγος να αγοράσει κανείς gear τώρα είναι για paragon xp farming. Τουλάχιστον από PTR/Beta φαίνεται πως το xp που μαζεύεται είναι κατά πολύ λιγότερο και ο κόσμος θέλει να προλάβει να πάρει τώρα όσα περισσότερα level μπορεί. Αυτό υποψιάζομαι.

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος να αγοράσει κανείς gear τώρα είναι για paragon xp farming. Τουλάχιστον από PTR/Beta φαίνεται πως το xp που μαζεύεται είναι κατά πολύ λιγότερο και ο κόσμος θέλει να προλάβει να πάρει τώρα όσα περισσότερα level μπορεί. Αυτό υποψιάζομαι.

Να το κανει τι το exp???Να τρεξει να παει lvl 100 paragon και να λιωνει μερες για ποιο ακριβως λογο??? Farm Που λες εκανα πχ στο Wow πριν βγει το νεο Expansion(με την πραγματικη του εννοια το expansion και οχι το Dlc μαπα που το βαφτιζει expansion η εταιρια) για να μπορω να εχω χρηματα για Professions,gear,enchants,gems,mount κλπ. Αυτη ειναι η πραγματικη εννοια του farm αρω,πριν βγει ενα expansion. Αν πχ καποια Item θα βοηθανε για το exp αργοτερα ναι οκ,αλλα ως εκει.

Και κατι που το ειχα παντα απορία,ποιος ειναι ακριβως ο λογος καποιος να λιωσει να παει Paragon lvl 100 και να μην σταματησει πχ στο paragon 30??? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...