Xorxhs! Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 80 euro η συλλεκτική για το expansion του diablo 3!!!! Ευκαιρία!! cd-key με 25 υπέρ Blizzard και πολλά είναι...
Luxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Θα αγορασω μεσω ιντερνετ. Αλλο 25 ευρω, αλλο 30 + 5 ευρω μεταφορικα απο εδω.
vag.patrick Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ρε σεις ψαρωσα και το ξανα κανω εγκατασταση, μονο που εχω μεινει λιγο πισω... (demonhunter τερματισα τα lvl πριν τα paragon ακομα...)...για να δουμε... edit: Ρε εχω χαλασει το iphone που ειχα τοτε και ειχα το authenticator... δε το χα δωσει σημασια και τωρα ζηταει κωδικο. παω να κανω αφαιρεση και προσθεση νεου και θελει να τους στειλω ταυτοτητα αλλα δεν θυμαμαι την μυστικη ερωτηση/απαντηση, την οποια φυσικα δεν μου λεει ποια ειναι η ερωτηση...Εχει τυχει σε κανεναν?? οχι τπτ το προχωρησα και μου λεει αν δεν εχω authenticator και δεν θυμαμαι την ερωτηση, τοτε να τους στειλω η ταυτοτητα η διπλωμα....το εχει κανει κανεις? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2014 από vag.patrick
lefteris210 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 τωρα με τι αξιζει να ασχοληθουμε με path of exile i diablo 3 ?
Luxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 To digital download για europe εχει 40 ευρω, και για αμερικη 40 δολλαρια; Γιατι τετοια διαφορα στη τιμη; Μπορω να κατεβασω την αμερικανικη εκδοση; Θα εχω καποιο θεμα;
Tobajara Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 τωρα με τι αξιζει να ασχοληθουμε με path of exile i diablo 3 ? ΤΩΡΑ, σαφέστατα με Path of Exile που θα αξίζει και μακροπρόθεσμα. Όταν βγει το Reaper of Souls το ξανασυζητάμε. 1
Cue Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ρε σεις ψαρωσα και το ξανα κανω εγκατασταση, μονο που εχω μεινει λιγο πισω... (demonhunter τερματισα τα lvl πριν τα paragon ακομα...)...για να δουμε... edit: Ρε εχω χαλασει το iphone που ειχα τοτε και ειχα το authenticator... δε το χα δωσει σημασια και τωρα ζηταει κωδικο. παω να κανω αφαιρεση και προσθεση νεου και θελει να τους στειλω ταυτοτητα αλλα δεν θυμαμαι την μυστικη ερωτηση/απαντηση, την οποια φυσικα δεν μου λεει ποια ειναι η ερωτηση...Εχει τυχει σε κανεναν?? οχι τπτ το προχωρησα και μου λεει αν δεν εχω authenticator και δεν θυμαμαι την ερωτηση, τοτε να τους στειλω η ταυτοτητα η διπλωμα....το εχει κανει κανεις? έχω στείλει ταυτότητα, μέσα σε μία μέρα αν θυμάμαι καλά με είχαν εξυπηρετήσει.
paularas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 http://us.battle.net/d3/en/blog/12653569/explore-the-resplendent-reaper-of-souls%E2%84%A2-collectors-edition-1-29-2014
ambrogms Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 παιδια οποιος θελει με κανει add να παμε να κανουμε κανενα crypt ή uber run μαζι! xambrogrx#2648
paragontikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 To digital download για europe εχει 40 ευρω, και για αμερικη 40 δολλαρια; Γιατι τετοια διαφορα στη τιμη; Μπορω να κατεβασω την αμερικανικη εκδοση; Θα εχω καποιο θεμα; ναι η αμερική έχει άλλους servers οπότε πρώτον θα έχεις ping μεγαλο και δεύτερον δε θα μπορείς να παίξεις με καποιον φιλο-γνωστό που ειναι σε ευρωπαικό server
nikosggg3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 To digital download για europe εχει 40 ευρω, και για αμερικη 40 δολλαρια; Γιατι τετοια διαφορα στη τιμη; εμεις οι ευρωπαίοι ειμαστε χουβαρνταδες!. 1
Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τι θα γίνει με την τιμή πιά; πέσε επιτέλους... και να φανταστείς sp ήθελα να παίξω..
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ναι η αμερική έχει άλλους servers οπότε πρώτον θα έχεις ping μεγαλο και δεύτερον δε θα μπορείς να παίξεις με καποιον φιλο-γνωστό που ειναι σε ευρωπαικό server Διορθώστε με αλλά νομίζω ότι μπορείς να παίξεις σε όποιο server θέλεις. Δε νομίζω να υπάρχει διαφορά στην τιμή στην Αμερική ή στην Ευρώπη, δεν υπάρχει Αμερικανική έκδοση απ' όσο ξέρω. Η ίδια έκδοση είναι απλά στην τιμολγιακή πολιτική, αν το αγοράσεις από Ευρώπη πληρώνεις 40 € από Αμερική 40 $. Το θέμα είναι πώς θα το αγοράσεις από Αμερική και σε ποιο account θα το δηλώσεις για να κερδίσεις τη διαφορά; Δεν τα ξέρω ακριβώς οπότε μπορεί να είμαι και λάθος πάντως στο d3 μπορείς να παίξεις σε όποιο server (Ευρωπαϊκό, Αμερικάνικο κλπ) θες χωρίς πρόβλημα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 συμφωνω ότι μπορεις να παιξεις σε οποιον σερβερ θελεις το D3 αφου σου δινει και επιλογή . Οποτε η λογικη λεει ότι αν το αγορασεις από Αμερική θα πληρωσεις 40 $ και θα μπεις κανονικα σε ευρωπαϊκο σερβερ . Αυτό που δεν ξερω είναι αν το cd-key της Αμερικής μπαινει σε Ευρωπαϊκο account ή έχει καποιο περιορισμο . Στο wow-Europe.com παλια δεν μπορουσα να βαλω καρτα αγορασμενη από Αμερική που μου ειχε δωσει ενας φιλος που ζουσε εκει . Δεν την δεχοταν την εβγαζε invalid . Μετα το merge βεβαια με το battle.net δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο
greeneye Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εβαλα για χαβαλε 150 Μ που ειχα να δω αν πουληθουν τωρα που ανεβηκε το gold στο 1,73 περιπου και πουληθηκαν γρηγορα! Δε γαμι*ται τι να τα κανω, κλεινει το ΑΗ ας παρουμε οτι μπορουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις