nikosggg3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 δηλαδη η συσκευασια του ROS δε θα εχει μεσα dvd?
paularas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 fernades εμένα είχε κάνει pre download, μου τα έκανε optimize και μετά μου κατέβασε μερικά mb και πάλι από την αρχή... ίσως να φταίει το mac client
nikosggg3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 και μένα μου μπαίνει! καλημέρα σας κιόλας μετά από πολύ καιρό σεξουαλικής αποχής!... προσεξε γιατι ειναι μεγαλο...το patch. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 fernades εμένα είχε κάνει pre download, μου τα έκανε optimize και μετά μου κατέβασε μερικά mb και πάλι από την αρχή... ίσως να φταίει το mac client Αν κανεις cancel και δεις μηπως εχει φτιαξει αλλο folder για να κάνεις c/paste τα παλια στον καινούριο η κάτι παρόμοιο. ζορισε ο launcher πιθανότατα. δεν βαριέσαι, μέχρι να είναι playable θα περάσει καμια μέρα. παραπονιουντε αμέρικα οτι buggaρει το AH με το lοot 2.0 οπότε.
paularas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μπαααα. Το αφηνω και οποτε γινει. Αλλωστε οσο σκαλιζεις τοσο χειροτερα ειναι Sent from my iPhone using Insomnia
Markerparts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Νοπ. 3 και μετα να υπολογιζετε, τα λεμε βραδυ, εφυγα για μπιζνα.
ADHD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον εχουν κατεβει ολα γιατι δοκιμασα να κανω log in και με εβαλε σε RoS theme, τωρα λεω να το βαλω και εγω στον SSD μιας και εχω χωρο αλλα δεν θελω να τον ζορισω με πολλα writes. Η εμπειρια μου με τους SSD παντως δεν ειναι και η καλυτερη απο θεμα lifespan.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον εχουν κατεβει ολα γιατι δοκιμασα να κανω log in και με εβαλε σε RoS theme, τωρα λεω να το βαλω και εγω στον SSD μιας και εχω χωρο αλλα δεν θελω να τον ζορισω με πολλα writes. Η εμπειρια μου με τους SSD παντως δεν ειναι και η καλυτερη απο θεμα lifespan. SSD + Diablo = 0 assets loading = stutter free! μόλις προχθές πήρα SSD και μόνο OS + Diablo εχω μέσα, μέρα με την νύχτα απο τον 7200. Αλλά ναι και μένα έτσι μου 'παν, SSD δέν είναι για ζορίζμα. σχετικά είνια ολα βεβαια. Μπουκάρετε!!
greeneye Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ας τα τιναξει (ssd) μεσα στην εγγυηση, δε με χαλαει ενας new
ADHD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πειραζει απλα υπολογισε οτι σε 1,2 χρονια θα πας για αλλον.. Τον προηγουμενο τον προσεχα οσο μπορουσα και εκανα ολα τα optimization που διαβασα και παλι στον 1.5 χρονο τα εφτυσε, οποτε πλεον δεν κανω τιποτα και οτι γινει.. Edit: Ανοιξε μολις μπηκα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ADHD κ άλλοι, αν φτιαχτεί Clan ποστάρετε εδώ η ingame . Mikolz#2500
paularas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ωραία.... πατάω να ξεκινήσω game και μου βγάζει beach ball και κολάει εκεί... pff μάλλον issue στον mac είναι
ChrisAce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Clan insomnia την έκανα εγώ για να προλάβουμε το name(δεν έχω ιδέα αν παίζει ρόλο αλλά αφού μπήκα απο νωρίς είπα να προλάβω το name). Πρόλαβα και έβαλα μέσα τον ADHD(έπρεπε να φύγω να πάω να παραλάβω τον γιόκα απο το σχολείο και ήταν ο μόνος που μπήκε ονλινε μέχρι τότε) και αυτός μπορεί να βάζει και άλλους μέσα και οι άλλοι να βάζουν και άλλους οπότε μπείτε όσοι θέλετε και βάλτε και όποιους θέλετε. 1
*nenya* Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία καλούδια φέρνει για μας τους Monk το patch διαβάζω τώρα για τα skills και χαίρομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις