ADHD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Εγω μπηκα λιγο με barb και δεν την παλευα παντως, δοκιμασα μετα wizz και ειναι λιγο καλυτερος, DH για το τελος αν και ειμαι σιγουρος οτι suckarei ακομα..
paularas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 btw τι torment να παίξουμε σαν αναλογία των 1-10 που παίζαμε πριν? δλδ 1-2 είναι καλά? (θυμάμαι ότι ο king kongor ενώ έπεζε 6, μετά το nerf ούτε 3 δν μπορούσε γι αυτό)
ADHD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Torment 1 εγω, παραπανω εφαγα ξυλο και δεν το βλεπω να αξιζει ετσι και αλλιως.
ChrisAce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Απο όσα πρόλαβα να δοκιμάσω στο ptr τώρα τελευταία νομίζω πως το inferno mp10 είναι κάπου στο torment 3-4. Υπολογείστε και το ότι το life steal έφαγε nerf οπότε κάπου εκεί παίζει σε 3-4. Έχω δοκιμάσει και το 5 και εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε σαν το mp10 με λίγο παραπάνω δυσκολία. Ίσως κάνω και λάθος γιατί δεν ασχολήθηκα και πάρα πολύ με το ptr. EDIT: Παίζει ρόλο και το τι paragon είστε έτσι είναι λογικό νομίζω. Όσα περισσότερα paragon τόσα περισσότερα points για ξόδεμα στα stats..
paularas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 και μία φώτο από την clan μας και τα τα νέα φοβερά γραφικά του game, παραπάνω δεν μπορώ να πάω γιατί.... κολάει και freezarei όλο το pc... (laptop βασικά) 3
Metaksas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ο καλα μετα απο μισο χρονο απουσιας απο το "διαβολο" ψηθηκα να το ξαναρχισω... αλλα εχω χασει την μπαλα με τις αλλαγες!!! τοσο μεγαλη ειναι η αλλαγη τοσο σε γραφικα οσο και in-game?
garrett156 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 και εγω αν κ δεν απειχα τοσο πολυ εχω μπλεξει τα μπουτια μου.κατεβασα το πατς και επαιξα και πορωθηκα παλι αλλα δεν ξερω τι και πως εχει γινει...
ChrisAce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Να διορθώσω λίγο αυτό που έγραψα Απο όσα πρόλαβα να δοκιμάσω στο ptr τώρα τελευταία νομίζω πως το inferno mp10 είναι κάπου στο torment 3-4. Υπολογείστε και το ότι το life steal έφαγε nerf οπότε κάπου εκεί παίζει σε 3-4. Έχω δοκιμάσει και το 5 και εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε σαν το mp10 με λίγο παραπάνω δυσκολία. Ίσως κάνω και λάθος γιατί δεν ασχολήθηκα και πάρα πολύ με το ptr. EDIT: Παίζει ρόλο και το τι paragon είστε έτσι είναι λογικό νομίζω. Όσα περισσότερα paragon τόσα περισσότερα points για ξόδεμα στα stats.. Να διορθώσω λίγο αυτά που έγραψα πρίν.. Το torment 5 δεν είναι λίγο πιο δύσκολο απο το mp10 αλλά είναι αρκετά πιο δύσκολο(με το gear πρίν το patch). Οπότε κάπου στο torment 3 είναι πιο κοντά το mp10.
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν καλές οι αλλάγες που πρόλαβα να δω στο διάλειμμα αλλά θα πάιξω περισσότερο το βραδυ! Μου αρέσει πολύ το σκηνικό με τα builds και τα points σε paragon (αν και φυσικά θα βγουν σύντομα min - max builds)
mphxths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 εγω με witch doctor , torment 1-2 ανετα και στο 3 , 2-3 deaths στα ελιτ γκρουπς... δεν αξιζει προς το παρον δηλ χανω χρονο. με 97 παραγκον ολα αυτα...και ντυσιμο απο πριν τιποτα καινουργιο....
lalanis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 εγω με witch doctor , torment 1-2 ανετα και στο 3 , 2-3 deaths στα ελιτ γκρουπς... δεν αξιζει προς το παρον δηλ χανω χρονο. με 97 παραγκον ολα αυτα...και ντυσιμο απο πριν τιποτα καινουργιο.... Για λίνκαρε κανά build να δούμε τι γίνεται.... Αν και έχω αρχίσει το διάβασμα..!
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 βουταω μεσα.... πως μπαινω στην clan ?!?!?!?
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Να και το πρώτο legendary μετα το patch... Τα υπόλοιπα later...
kdami4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτο "Ντιιιιινννν" και ήταν αυτό... how do i print screen Αλλά και εγώ κλασσικά έχω χάσει τη μπάλα.... Κανά manual ρε παιδιααααά!!!!!! Και βαριέμαι το διάβασμααααα!!!!! 1
mphxths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Για λίνκαρε κανά build να δούμε τι γίνεται.... Αν και έχω αρχίσει το διάβασμα..! τιποτα καινουργιο βρε συ... το κλασικο σχημα locust swarm - firebats. Σε ελιτ γκρουπς ή οταν εχουν μαζευτει πολλοι , hex - soul harvest - locust swarm και καθεσαι και σπαμαρεις τις νυχτεριδες... spirit walk να γλυτωσεις καμμια ψιλη... κλασικα πραματα... απλα παρατηρησα 2 καινουργια πραματα στον δοκτωρα. το rune "angry chicken" στο hex... που πρεπει να ειναι καινουργιο..μπορει και να λεω μαλακιες ομως... κανει τον αλλον κοτα και σκαει aoe 1350% του dmg του οπλου σου...πρεπει να κολωλεει για μεγαλες μαζες... επισης μου αναβοσβηνε για καινουργιο το "haunt".αλλα νομιζω υπηρχε..ισως εχει κανα καινουργιο rune...δεν το πολυεψαξα... Γενικοτερα , το λοοτ εχει βελτιωθει...9,9 στα 10 αντικειμενα που επεφταν ηταν για δοκτωρα ή ειχανε μπονους για δοκτωρα...ενα legendary μεχρι τωρα...ψιλοκαλο..αλλα οχι κατι ιδιαιτερο... Ειδωμεν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις