Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μπηκα λιγο με barb και δεν την παλευα παντως, δοκιμασα μετα wizz και ειναι λιγο καλυτερος, DH για το τελος αν και ειμαι σιγουρος οτι suckarei ακομα.. :P

Δημοσ.

btw τι torment να παίξουμε σαν αναλογία των 1-10 που παίζαμε πριν? δλδ 1-2 είναι καλά? (θυμάμαι ότι ο king kongor ενώ έπεζε 6, μετά το nerf ούτε 3 δν μπορούσε γι αυτό)

Δημοσ.

Απο όσα πρόλαβα να δοκιμάσω στο ptr τώρα τελευταία νομίζω πως το inferno mp10 είναι κάπου στο torment 3-4.

Υπολογείστε και το ότι το life steal έφαγε nerf οπότε κάπου εκεί παίζει σε 3-4.

Έχω δοκιμάσει και το 5 και εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε σαν το mp10 με λίγο παραπάνω δυσκολία.

Ίσως κάνω και λάθος γιατί δεν ασχολήθηκα και πάρα πολύ με το ptr.

EDIT:

Παίζει ρόλο και το τι paragon είστε έτσι είναι λογικό νομίζω. Όσα περισσότερα paragon τόσα περισσότερα points για ξόδεμα στα stats..

Δημοσ.

και μία φώτο από την clan μας και τα τα νέα φοβερά γραφικά του game, παραπάνω δεν μπορώ να πάω γιατί.... κολάει και freezarei όλο το pc... (laptop βασικά) 

u1O1Szo.jpg

• Like 3
Δημοσ.

ο καλα μετα απο μισο χρονο απουσιας απο το "διαβολο" ψηθηκα να το ξαναρχισω... αλλα εχω χασει την μπαλα με τις αλλαγες!!! τοσο μεγαλη ειναι η αλλαγη τοσο σε γραφικα οσο και in-game?

Δημοσ.

και εγω αν κ δεν απειχα τοσο πολυ εχω μπλεξει τα μπουτια μου.κατεβασα το πατς και επαιξα και πορωθηκα παλι αλλα δεν ξερω τι και πως εχει γινει...

Δημοσ.

Να διορθώσω λίγο αυτό που έγραψα 

Απο όσα πρόλαβα να δοκιμάσω στο ptr τώρα τελευταία νομίζω πως το inferno mp10 είναι κάπου στο torment 3-4.

Υπολογείστε και το ότι το life steal έφαγε nerf οπότε κάπου εκεί παίζει σε 3-4.

Έχω δοκιμάσει και το 5 και εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε σαν το mp10 με λίγο παραπάνω δυσκολία.

Ίσως κάνω και λάθος γιατί δεν ασχολήθηκα και πάρα πολύ με το ptr.

EDIT:

Παίζει ρόλο και το τι paragon είστε έτσι είναι λογικό νομίζω. Όσα περισσότερα paragon τόσα περισσότερα points για ξόδεμα στα stats..

Να διορθώσω λίγο αυτά που έγραψα πρίν..

Το torment 5 δεν είναι λίγο πιο δύσκολο απο το mp10 αλλά είναι αρκετά πιο δύσκολο(με το gear πρίν το patch).

Οπότε κάπου στο torment 3 είναι πιο κοντά το mp10.

Δημοσ.

Λοιπόν καλές οι αλλάγες που πρόλαβα να δω στο διάλειμμα αλλά θα πάιξω περισσότερο το βραδυ!

Μου αρέσει πολύ το σκηνικό με τα builds και τα points σε paragon (αν και φυσικά θα βγουν σύντομα min - max builds)

Δημοσ.

εγω με witch doctor , torment 1-2 ανετα και στο 3 , 2-3 deaths στα ελιτ γκρουπς... δεν αξιζει προς το παρον δηλ χανω χρονο.

με 97 παραγκον ολα αυτα...και ντυσιμο απο πριν τιποτα καινουργιο....

Δημοσ.

εγω με witch doctor , torment 1-2 ανετα και στο 3 , 2-3 deaths στα ελιτ γκρουπς... δεν αξιζει προς το παρον δηλ χανω χρονο.

με 97 παραγκον ολα αυτα...και ντυσιμο απο πριν τιποτα καινουργιο....

Για λίνκαρε κανά build να δούμε τι γίνεται....

Αν και έχω αρχίσει το διάβασμα..!

Δημοσ.

Για λίνκαρε κανά build να δούμε τι γίνεται....

Αν και έχω αρχίσει το διάβασμα..!

τιποτα καινουργιο βρε συ... το κλασικο σχημα locust swarm - firebats.

Σε ελιτ γκρουπς ή οταν εχουν μαζευτει πολλοι , hex - soul harvest - locust swarm και καθεσαι και σπαμαρεις τις νυχτεριδες... spirit walk να γλυτωσεις καμμια ψιλη... κλασικα πραματα...

απλα παρατηρησα 2 καινουργια πραματα στον δοκτωρα.

το rune "angry chicken" στο hex... που πρεπει να ειναι καινουργιο..μπορει και να λεω μαλακιες ομως... κανει τον αλλον κοτα και σκαει aoe 1350% του dmg του οπλου σου...πρεπει να κολωλεει για μεγαλες μαζες...

επισης μου αναβοσβηνε για καινουργιο το "haunt".αλλα νομιζω υπηρχε..ισως εχει κανα καινουργιο rune...δεν το πολυεψαξα...

Γενικοτερα , το λοοτ εχει βελτιωθει...9,9 στα 10 αντικειμενα που επεφταν ηταν για δοκτωρα ή ειχανε μπονους για δοκτωρα...ενα legendary μεχρι τωρα...ψιλοκαλο..αλλα οχι κατι ιδιαιτερο...

Ειδωμεν...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...