Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Σχετικά με τα Events: τα chests & shrines τριγύρω στο Sanctuary τώρα έχουν πιθανότητα να γίνουν cursed και να ξεκινήσουν event."

τι ακριβως παιζει εδω ρε παιδια? και τι κανουμε με την αναλογια damage kai toughness?

αν ξερει κανεις ας γραψει

Δημοσ.

αν προπαραγγειλω το ROS πχ απο το public θα εχω και τα wings of valor που δινει η blizzard ? η αυτα τα παιρνεις αν το παρεις μονο με digital download?

Δημοσ.

επειδη ειμαι λιγο φαν της κουτας και οχι του serial :P εβαλα να κανω προπαραγγελια στο πλαισιο και μ βγαζει 8 μαρτιου παραλαβη. στεκει αυτο? μηπως ισχυει για να το ενεργοποιησω απο πριν και να παρω τ bonus των προπαραγγελιων?

Δημοσ.

το bonus προπαραγγελίας δεν είναι σε όσους προπαραγγείλουν αλλά και σε όσους το πάρουν από τις 25 έως 31 του μήνα... άρα μην σκάτε. αφού θα πάρετε το παιχνίδι από day 1 έως day 5-6 θα πάρετε τα φτερά σας : p

Δημοσ.

Να πα να γα το ΑΗ. Δε χρειαζομουν ακομα μια απογευματινη δουλεια. Παιχνιδι ειναι, θελω να το κερδισω το αντικειμενο παιζοντας ή να μου το χαρισει συμπαικτης, οχι με εμποριο να πουλησω αυτα να βγαλω λεφτα να αγορασω αυτο κλπ. Το ΑΗ ηταν η καταστροφη του D3.

• Like 1
Δημοσ.

Η χαζομαρα ειναι οτι πρεπει να μαζευεις τα ασπρα απο κατω, :P σημερα λεω να δοκιμασω grisworld εχω δει οτι μπορει να ρολλαρει καλα.

Επισης στο AH μαζευεις λεφτα να αγορασεις το Item που θελεις και δεν εχεις το RNG να πετυχεις απο drop, δεν μιλαμε για κανονικα λεφτα. Δεν εχουν ολοι το χρονο να λιωνουν 24/7 μηπως πετυχουν το item που θελουν επισης..

Τεσπα μην το παμε σε ΑΗ τωρα απλα λεμε τι παιζει αυτη τη στιγμη στο game.

Δημοσ.
θα παιξει πολυυυυυυ διαβασμα με τα παραγκον ποιντς. θελει δοκιμες και υπολογισμους.

Ναι ακριβώς! ένα No-Brainer game θέλει πολυυυυυ διάβασμα...

Δημοσ.

Ναι ακριβώς! ένα No-Brainer game θέλει πολυυυυυ διάβασμα...

απο πριν που δεν ασχολιοσουν καθολου τωρα αναγκαστικα προκυπτουν οπτιμαλ συνδυασμοι. δεν ειπα πως θελει νομπελ φυσικης για να παιξεις. αμεσως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...