greeneye Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 "Σχετικά με τα Events: τα chests & shrines τριγύρω στο Sanctuary τώρα έχουν πιθανότητα να γίνουν cursed και να ξεκινήσουν event." τι ακριβως παιζει εδω ρε παιδια? και τι κανουμε με την αναλογια damage kai toughness? αν ξερει κανεις ας γραψει
nikosggg3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 αν προπαραγγειλω το ROS πχ απο το public θα εχω και τα wings of valor που δινει η blizzard ? η αυτα τα παιρνεις αν το παρεις μονο με digital download?
Metaksas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 επειδη ειμαι λιγο φαν της κουτας και οχι του serial εβαλα να κανω προπαραγγελια στο πλαισιο και μ βγαζει 8 μαρτιου παραλαβη. στεκει αυτο? μηπως ισχυει για να το ενεργοποιησω απο πριν και να παρω τ bonus των προπαραγγελιων?
nikosggg3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ναι και γω ειμαι φαν της κουτας αλλα δεν ξερω αν παιρνουμε τα bonus με αυτον τον τροπο. αν ξερει καποιος ας μας πει.
paularas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 το bonus προπαραγγελίας δεν είναι σε όσους προπαραγγείλουν αλλά και σε όσους το πάρουν από τις 25 έως 31 του μήνα... άρα μην σκάτε. αφού θα πάρετε το παιχνίδι από day 1 έως day 5-6 θα πάρετε τα φτερά σας : p
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εβγαλα γυρω στα 200mill χτες πουλώντας seven sins, θα μου λειψει το AH παρα πολυ γμτ και κράξτε οσο θέλετε.. 1
paularas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 μόνο εσύ έβγαλες : p : p από 20 έως 200 έφευγαν / φεύγουν σαν βούτηρο
Snolly Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Να πα να γα το ΑΗ. Δε χρειαζομουν ακομα μια απογευματινη δουλεια. Παιχνιδι ειναι, θελω να το κερδισω το αντικειμενο παιζοντας ή να μου το χαρισει συμπαικτης, οχι με εμποριο να πουλησω αυτα να βγαλω λεφτα να αγορασω αυτο κλπ. Το ΑΗ ηταν η καταστροφη του D3. 1
nikosggg3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ε ναι και σιγα τα λεφτα που βγαζεις απο το ΑΗ. λιγο εξω να βγεις και να ζητιανεψεις πιο πολλα θα βγαλεις!
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Η χαζομαρα ειναι οτι πρεπει να μαζευεις τα ασπρα απο κατω, σημερα λεω να δοκιμασω grisworld εχω δει οτι μπορει να ρολλαρει καλα. Επισης στο AH μαζευεις λεφτα να αγορασεις το Item που θελεις και δεν εχεις το RNG να πετυχεις απο drop, δεν μιλαμε για κανονικα λεφτα. Δεν εχουν ολοι το χρονο να λιωνουν 24/7 μηπως πετυχουν το item που θελουν επισης.. Τεσπα μην το παμε σε ΑΗ τωρα απλα λεμε τι παιζει αυτη τη στιγμη στο game.
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 τα ασπρα γιατι να τα μαζεύεις από κατω ; δεν σηκωνω τιποτα εγω ασπρο.... και συνηθως ουτε μπλε
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τα κανεις salvage για το common debris που χρειάζεται στα craft. 1
zeke Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 θα παιξει πολυυυυυυ διαβασμα με τα παραγκον ποιντς. θελει δοκιμες και υπολογισμους. Ναι ακριβώς! ένα No-Brainer game θέλει πολυυυυυ διάβασμα...
Snolly Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ακριβώς! ένα No-Brainer game θέλει πολυυυυυ διάβασμα... απο πριν που δεν ασχολιοσουν καθολου τωρα αναγκαστικα προκυπτουν οπτιμαλ συνδυασμοι. δεν ειπα πως θελει νομπελ φυσικης για να παιξεις. αμεσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις