GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 εγώ ήμουν... αφού χθες που παίζαμε έβλεπα 1.2m όταν stackare το archon :< (400 έχω ακίνητος) κατάφερα και μπήκα από το μακ (βρήκα που τρώει φρίκη βασικά) και τράβηξα ένα ss ακίνητος και ένα σε archon που τόσο πάει με το που γυρίσεις (γυρνάς όταν έχει τέρατα βασικά) Η απαντηση σου στο whisper ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ>.....χαχαχααχχα 1
greeneye Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 686 Κ με βαρβαρο to megisto mou damage απο καποιες αλλαγες στα skill χωρις να ψαξω σε βαθος η σε forum
nikosggg3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 με το magic find τι γινεται ρε παδια. δεν μπορουμε να βαλουμε ποντους απο το παραγκον. μονο απο τα items περνουμε mf?
lalanis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Build για WD "Από μακριά και αγαπημένοι" http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#gRYUTQ!TWf!ZcbZaZ Βασικά πάνε τα ψωμιά στα mobs και τα κρατάνε μακριά μας. Μετά αρχίζουμε το spirit barrage που κάνει αρκετό dmg για να ανέβει λίγο το mana regen και τέλος carpet bombing με acid rain. Στα elite ανοίγουμε BBV και ρίχνουμε μόνο acid rain γιατί έχουμε άπειρο mana. Solo πάμε torm 2-3. Work in progress αλλά λίγο που το είδα χθες το βράδυ είναι οκ (συν ότι δεν έχω και το καλύτερο mana regen). Για τους πιο φοβιτσιάρηδες βγάζουμε το pierce the veil και βάζουμε spirit vessel. Αυτά... Και δεν μας τρομάζουν τα sheet dps κύριοι archons
Markerparts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παω να κοιμηθω λιγο, σορρυ που δεν ημουν πολυ κοiνωνικος ως τωρα. Αrcane torrent/ frozen orb. Intel power που λεγαμε . Α! ΟΥ!
lalanis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Άντε ρε τρελοί να πάμε κάνα πάρτυ... Στις 18.00 θα είμαι σπίτι μετα τη δουλειά, για οργανωθείτε...!
Markerparts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 T4 ανετο πολυ. Σε μαγο φανταστικα δουλευει το temporal flux. Καθαριζα Τ6 αρκετα γρηγορα, αλλα οχι efficient ωστε να το καθιερωσω. Arcane torrent, και που κ που orb. Prodigy τελειο για APOC regen ( nerf is coming to APOC, BE PREPARED ). GΓενικα πολυ ωραια
Metaksas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 εγω ακομα παλεβω για t3 να δω τι build θα κανω, εχθες μ επεσαν 2 καλα "κατα την αποψη μ items" τωρα τα τεσταρω να δω τι λενε. απο παραγκον στατς ακομα απειραχτα τα εχω μεχρι να δω και εκει π θα καταληξω.... πολυ μπερδεμα βρε αδερφακι μ
paularas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 για δώσε armory link να σε δω να σε χαρώ ps1: άσε το είδα, re c, με 150k (που γίνονται 300 σε απλό και 1m σε archon) πεθαίνουν στο σκατό torment 4?
Metaksas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 helmet και οπλο εφαγα drop k αλλαξα γτ μ φανηκαν καλυτερα http://eu.battle.net/d3/en/profile/metaxas-1336/hero/4215283 πριν ειχα το skorn τωρα προσπαθω να παιξω λιγο με το life on hit και At. speed.
paularas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 τον άλλον έλεγα αλλά ήθελα να δω και έναν wd για να δω τι να του φορέσω.. (αν και σκέφτομαι να του καρφώσω το gear του wiz μου με ένα άλλο offhand)
greeneye Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ρε σεις βαλτε κανονικα τα στατιστικα απο το παραγκον! αφου οτι ωρα θελετε πατατε reset και τα ξαναβαζετε οπου θελετε! θελετε gold? ολα τα ποιντς στο gold θελετε ατταck speed; ολα εκει! κτλ
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αλλαξαν κατι σημετα; Με το ζορι μεχρι χθρς τορμεντ1 ετρωγα 1 μπλε και σημερα εφαγα 2 pack μπλε και εβα elite μαζι ψοφωντας μονο 3 φορες
greeneye Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 εγω παιζω Τ1 και ξενοιασα. Οταν αναβαθμισω βλεπουμε. Δεν πιστευω gaga
Προτεινόμενες αναρτήσεις