Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας τα είχες κάνει strudel ότι δεν σου αρέσει ο μούσιας γιατί δεν κάνει damage.Τώρα δεν σου αρέσει ο βάρβαρος, επειδή δεν είναι σιχαμερά op όπως πριν...Έλεος ρε φίλε! Στις 6 να είσαι μέσα, να κάνουμε καμιά δουλίτσα...

@Goz Έμπα ρε τρελέ να παίξουμε.Που είσαι;

Op οι wizards,nerf...

Εγώ τον αδικημένο monk τον πήγα 100 και μετά ξεκίμησα τον op βάρβαρο! Δε τον παράτησα στα 30 να πάω στο wd (ο οποίος δεν είναι καθόλου op...!!). Απλά λέω ότι ο βάρβαρος είχε καλό solo, ο monk είχε καλό party. Αν τώρα ο βάρβαρος δεν έχει σόλο της προκοπής, στα πάρτυ είναι που είναι... ποιός ο λόγος να παίζεις βάρβαρο?!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

12petbuild υπαρχει. Και ρημαζει :)

Απλα για να εχει full effect θελεις 4set new zunis,και 3 ακομα items :D

Ωραια ξεκιναμε να αλλαζουμε την γκαρνταρομπα μας :P
Δημοσ.

το angry chicken δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα....οκ για escape...αλλα για πανω σε μαχη ειναι λιγο μαλακια

γιατι πολυ απλα μεσα σε αυτα τα 2 secs δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος απο βολτες....σκαει βεβαια ενα 3αρι million dmg στην παρουσα φαση....αλλα σε torment4 που το σκασα σε ελιτ , ηταν σαν να του κλασα 2 μαντρουλες...ουτε που κουνηθηκε η ζωη του.

Τα σκυλια ισως ειναι πιο viable...

Δημοσ.

πειτε μου οτι κανενας απο εσας δεν ειναι πανω απο 30 χρονων γιατι η αντιληψη μου για το παιχνιδι ειναι πολυ χαμηλοτερη και ανησυχω.

καλα η ντελουξ εκδοση που εχει 20 ευρω παραπανω εχει ενα σκυλι ψηφιακο κακασχημο; 20 ευρω για το σκυλι; που ειναι και μαλακια;

Κανονικα επρεπε να ειναι αναποδα να λεγανε το στανταρτν ερχεται με σκυλο 39.99 οποιος δε το θελει σπεσιαλ εκδοση χωρις σκυλο 59.99

Δημοσ.

πριν δοκιμασαμε με τα παιδια το quest με την γυναικα του smith.

φουλ παρτυ σε torment6...5 λεπτα υποθεση..και δινει αν θυμαμαι καλα 17mil xp

ντουγρου πριν το νερφαρουν :)

Δημοσ.

Το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ μετά το patch. Θυμίζει Diablo II και μπορώ να πω οτι απολαμβάνω το gameplay.

Ποιό είναι το clan του insomnia;

Οπως είχε προαναφερθεί δυστυχώς όσοι είμαστε σε Mac έχουμε πρόβλημα με το AH, δεν έχουμε πρόσβαση απο την πρώτη μέρα, γιατί πατώντας το κουμπί του ΑΗ το παιχνίδι κρασάρει. Ελπίζω σε σύντομη επιδιόρθωση!

Πέρα απο αυτό θέλει πολύ μελέτη το παιχνίδι για τους πόντους αλλά αξίζει!

• Like 1
Δημοσ.

εγώ ξεκίνησα από την αρχή αμερικας να είμαι πλέον και σε το πικό region. όντως το παιχνίδι πλέον είναι πολύ κοντά στο Δ2. μπορώ να πω ότι υπάρχει φρέσκος αέρας. 

• Like 1
Δημοσ.

To d2 που κολαει; η μερα με την νυχτα ειναι. hard resets δεν θα υπαρξουν ποτε στο παιδικο d3

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

σε εμένα που ήμουν 57 έπιασε... στον άλλον lvl 2 του έδωσε 18k xp

ετοιμάσου για boostάρισμα το βράδυ biatch :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...