Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί δεν είπατε βρε παιδιά ότι κάνει optimize το game και ότι παίρνει χρόνο ..

αχ αχ..

blizcl_zpsbc1b3192.jpg

δώσε γκάζια χωρίς p2p σύνδεση!

Δημοσ.

νομιζω αναφερθηκε καποιες σελιδες πισω....

επιασα το DH μου που ηταν παρατημενος στο lvl 25 και πηγα 30κατι σημερα..κανα καλο tip για να ανεβει γρηγορα;επισης ειχα στον barb πανω απο 150 ωρες και τωρα λεει 20,κουφο!

Δημοσ.

Αυτό το ας πούμε old school build για βάρβαρο το βρίσκω αρκετά καλό. Χώνεσαι στο χαμό με WW, σπαμάρεις Overpower για aoe και φυσικά CC, Rend για life steal και έξτρα damage και εαν χρειαστεί regen λίγο ξύλο με cleave.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bhdcRk!YVh!ZYZZca

Torment3 πάω γρήγορα, και τα raid φεύγουν γρήγορα και προπάντως αναίμακτα! Για πείτε οι βάρβαροι εδώ πέρα πως σας φαίνεται και τι build χρησιμοποιείται εσείς?

Δημοσ.

είμαι 22lvl μόνο, αλλά έστειλα αίτημα στην clan - ελπίζω δηλ. να λέγεστε έτσι, έβαλα Insomnia και έβγαλε 3, μία με 26members και άλλες δυο από 1 member. στην 1η έστειλα προφανώς, pending λέει

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή είναι, με τα πολλά άτομα. Αυτό με τα unusable items (lvl 60 και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις) είναι bug, είναι lvl61 req items και φαίνεται μόνο αν τα κάνεις Link. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι με reset στα quests. Ε, σε λίγο θα γίνει hotfix και αυτό, όποιος προλάβει παντελονάκι ζόρικο.

Δημοσ.

το reset quest το βαλανε πριν λιγο το πρωι δεν υπηρχε

μπορουσες να παιζεις μονο τον skeleton king και να σου δινει legendary

επαιξα 4 φορες  και μου εδωσε 5 legendary

Δημοσ.

<p>το reset quest το βαλανε πριν λιγο το πρωι δεν υπηρχε</p> <p>μπορουσες να παιζεις μονο τον skeleton king και να σου δινει legendary</p> <p>επαιξα 4 φορες και μου εδωσε 5 legendary</p>

Αρα τωρα ειναι up αυτο η hotfixed Oo

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...