greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 μου τι σπαει που αλλαξε ο ηχος οταν πεφτει το legendary... ηταν πολυ ωραιο πριν. Τωρα χαλι edit : torment2 me barbaro. xoris quests reset. Ntougrou gia skeleton king. Erikse legendary (mapa bebaia alla ayto einai mia allh istoria!)
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Περιμένω κι εγώ να μπω στην φοβερή και τρομερή insomnia clan
greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 αντε ελα δινουμε και μια ασπιδα δωρο με καθε εισοδο μελους
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Χαχ καμιά σοκολάτα δίνετε; Άντε, κάποιος να κάνει approve το request μου
ADHD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Περιμένω κι εγώ να μπω στην φοβερή και τρομερή insomnia clan Πως σε λενε να σε κανω.. Να μαντεψω? DiabloCat??
greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 οπα μαγκες κατι αλλαξε! πηγα 2η φορα στον skeleton king με τα ιδια δεδομενα και ΔΕΝ εριξε legendary!!! μπας και το φτιαξανε κιολας? κριμα (ξεκινας στο 4 με royal crypts και δε χρειαζεται κανενα reset quests - αντιμετωπιζεις κανονικα τον skeleton king). Αν ξεκινησεις παρακατω ΔΕΝ στον βγαζει.)
Kapws Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 οπα μαγκες κατι αλλαξε! πηγα 2η φορα στον skeleton king με τα ιδια δεδομενα και ΔΕΝ εριξε legendary!!! μπας και το φτιαξανε κιολας? κριμα έκανες reset quests ή απλά το quest από την αρχή; Γιατί μόνο έτσι παίζει και ακόμη δουλεύει.. πριν 15' τον έριξα για 3η φορά.
greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 απλα το quest απο την αρχη. Παω να δοκιμασω με reset ρε παιδια εκανα reset αλλα με βγαζει απο το 0 δε μπορω αμεσως να παω στο 4! Εσεις καθε φορα το παιζετε ολο αυτο για 1 legendary η απλα αν το βγαλω μια φορα (μετα απο 1 reset) kai me to bug παμε απο το 4 και περα στον σκελετον και πεταει legendary?
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 δεν ξερω τωρα παω να μπω.....εχω όμως να σου πω κατι... ΑΛΛΑΞΕ φωτογραφια...με τετοια φωτογραφια που εχεις ουτε τα γκρι item δεν θα σου πεφτουν... Ομαδα είναι αυτή ?!?!?!?
Xorxhs! Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 απλα το quest απο την αρχη. Παω να δοκιμασω με reset ρε παιδια εκανα reset αλλα με βγαζει απο το 0 δε μπορω αμεσως να παω στο 4! Εσεις καθε φορα το παιζετε ολο αυτο για 1 legendary η απλα αν το βγαλω μια φορα (μετα απο 1 reset) kai me to bug παμε απο το 4 και περα στον σκελετον και πεταει legendary? θελει reset και ξανα ΟΛΑ από την αρχη
greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 μαλακια τοτε... παιζω κανονικα και μπορει να πεσουν και περισσοτερα μεχρι τοτε. θελει καποια ωρα απλα εξασφαλιζεις 1 σε καθε περιπτωση... 1 φολα δηλαδη αφου ακομα δεν πηρα ουτε 1 να το φορεσω... edit : gaga βαζελος forever !
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 τι γινεται ρε ; εισαστε μεσα ; δεν με κανει login με τιποτα ... ουτε καν από το Battlenet application!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις