Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν αξιζει κατ εμε παντως 1 ωρα για να παρω 1 αντικειμενο που κατα 99% θα ειναι μαπα οπως ΟΛΑ μεχρι τωρα!

Ασε που τωρα δε μπορω να παιξω σε οποιδηποτε σημειο  των ΑΚΤ με το μηδενισμο των quests :mad:

Δημοσ.

Aπό ότι κατάλαβα βγήκε καινούριο patch(τώρα το έβαλα να κατεβαίνει).

Τι λέει τώρα το παιχνίδι?Εχω εναν 77αρη paragon monk με 200k damage θα την παλεύει καθόλου?

Το Ah είναι ακόμα ανοιχτό,έχω καμιά 50m,έχει ευκαιρίες για upgrade?

Επισκέπτης
Δημοσ.

μην αγορασεις , εχεις μια χαρά upgrades απο drops. έχουν αλλάξει διάφορα, μπες και δες.

Δημοσ.

Για αυτον που εγινε 60 τωρα και δεν την οαλευει σε τορμεντ η κυση του ΑΗ ειναι μονοδρομος για γρηγορηωπροσβαση σε καλα items

Δημοσ.

εδω διαφωνω...ειμαι 60 και ειχα paragon 20κατι αλλα ο barb δεν ηταν προσεγμενος....φοραγα σχετικα οτι να ναι και αγοραζα χωρις πολυ ψαξιμο οποτε ηταν πρακτικα αχρηστος.τωρα με το update μονο απο τα drops ειναι αξιολογος οχι για torment δυσκολιες αλλα και μονο που εχω πλεον σχεδον ντυθει εξ ολοκληρου απο τα drops λεει πολλα....

Δημοσ.

πάντως νέο παιχνίδι -> skeleton king run είναι και fun και έχει μπόλικο xp με τα quests και τσίμπισα και λετσένταρι (2-3 ) στον δρόμο και από τον king

Δημοσ.

Γεια σας παιδια μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σχετικα με το diablo ειμαι σχετικα νεος στο παιχνιδι εχω μονο εναν 60lvl character αλλα γενικα ειμαι πολυ newbie παλια ασχολουμουνα με wow lol και τα σχετικα οποιος μπορει ας με βοηθησει

ευχαριστω :)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και 'γω: Το crafting αξίζει να το ανεβάσουμε; Ή πεταμένα λεφτά; Wizard Lvl36 έχω φτάσει, μπορώ να πω ότι το ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Παίζω στο Hard, δυσκολεύει σιγά σιγά, αν και έχω την υποψία ότι φταίει το build που έχω από noxxic.com , και στο WoW ήταν ανακριβές το site πολλές φορές. (Ακόμα pending είναι το αίτημα μου για την clan, αν το δει κανείς που μπορεί να κάνει accept)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...